През изминалите месеци се осъществиха зрелищни сражения на арената на “Луда надпревара“.

Подбраните места за осъществяването на този спектакъл бяха добре познатите терени на Костинброд и Перник. Стотици каскади, майсторско каране, прилагане на различни стратегии и прегрели двигатели бяха проследени от над 20 000 души на живо и онлайн!

След броени дни идва на дневен ред финала на сезон 2023 на най-атрактивното автомобилно шоу в България “Луда надпревара“!

Датите са 30 септември и 1 октомври, а мястото е София, околовръстен път Симеоново с начален час 16:00 ч.

Като един от основните спонсори на събитието, PREMIUM HD продължава да бъде част от „Луда надпревара“. Брандът, който е от семейството на Валерий СиМ Груп АД, следва идеологията на компанията и подкрепя събития от подобно естество.

Този вид атракция е не само шоу, това е начин за демонстрация на удари с не повече от 30-35 км.ч. в контролирана среда. Слоганът на събитието е “Спри агресията по пътищата, стани един от нас“, организаторите приканват всеки, който има нужда от висок адреналин да се включи в надпреварата. Наблюдаващите сраженията ще видят последиците от тези “леки“ удари, на фона на това, което се случава по улиците. По този начин всеки може да направи своя извод.

По време на събитието може да очаквате стотици различни подаръци, подсигурени от PREMIUM HD с автомобилна насоченост. В градовете Перник и Костинброд на всеки ъгъл се виждаха фенове на моторните спортове с инструменти и рекламни артикули на PREMIUM HD, а призовите места бяха наградени с акумулаторни и електрически бормашини на висококачествената марка!

За финала в София отново ще има нова порция награди за всички, както и томбола, където 3-ма късметлии ще грабнат чанта пълна със звездогаечни ключове, отвертки, органайзери, рекламни артикули и много други продукти на инструментите в България!

“Луда надпревара“ отново предлага богата програма от каскади. По традиция шоуто започва с представяне на автогладиаторите, след това започват квалификациите. Следващите етапи са “Гладиаторска битка“, една от любимите атракции на зрителите “Летящата стълба“, “АТВ шоу“, „Масова битка“, “Колата бомба“, “Театър на разрушението“ и още много други атракции.

Валерий СиМ Груп АД кани всички партньори и клиенти на компанията да заповядат на 30 септември и 1 октомври в София, нека заедно да спрем агресията по пътищата!

За тези, които няма да могат да присъстват на събитието, ще бъде излъчвано на живо в социалните мрежи на “Луда надпревара“. Всеки, който има желание да участва, може да стане гладиатор в Луда надпревара, стига да отговаря на нужните изисквания.

Повече информация може да бъде намерена на официалната им страница във Facebook:

https://www.facebook.com/ludanadprevara/?locale=bg_BG