МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ОЧИЛА

Защитните очила се използват при опасност от летящи частици при работа с ъглошлайф, длето, на струг, шмиргел, както и работа с разяждащи химически вещества, в запрашена среда или при боядисване и заваряване.

Бранд: DECOREX Код на продукта: 12551
Очила предпазни, бели DECOREX са с поликарбонатен визьор, странична защита, лено и здраво закрепване на главата. Подходящи за използване в строителството, бояджийските дейности, в домашни условия. Защитните очила са лично предпазно средство, без вреден ефект върху хигиената и здравето на ползвателя,..
2.20лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 34279
Очила предпазни ANTI FOGVS170 са лично предпазно средство, без вреден ефект върху хигиената и здравето на ползвателя, с опростена конструкция, устойчиви срещу чупене. Позволява нормално извършване на дейност. Средство за лична защита от риск, който може да бъде предвиден на време. Продуктът осигуряв..
6.05лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23870
Очила предпазни с поликарбонатен визьор, странична защита и регулиращи се рамки. Подходящи за използване на строителни обекти, в дървообработването, сервизни и ремонтни дейности, за работа вкъщи. Сертификат: Да..
2.20лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23866
Очила предпазни Характеристика: Очила с поликарбонатен визьор, странична защита и регулиращи се рамки. Сертификат: Да..
3.01лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 15028
Очила предпазни ANTI FOG DECOREX са лично предпазно средство, без вреден ефект върху хигиената и здравето на ползвателя, с опростена конструкция, устойчиви срещу чупене. Позволява нормално извършване на дейност. Средство за лична защита от риск, който може да бъде предвиден на време. Продуктът осигу..
3.77лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 14983
Очила предпазни бели VISION са лично предпазно средство, без вреден ефект върху хигиената и здравето на ползвателя, с опростена конструкция, устойчиви срещу чупене. Позволява нормално извършване на дейност. Средство за лична защита от риск, който може да бъде предвиден на време. Дизайнът на очилата ..
6.05лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 12544
Очила предпазни жълти VISION са лично предпазно средство, без вреден ефект върху хигиената и здравето на ползвателя, с опростена конструкция, устойчиви срещу чупене. Позволява нормално извършване на дейност. Средство за лична защита от риск, който може да бъде предвиден на време. Дизайнът на очилата..
6.05лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 36076
Очила предпазни тъмни DECOREX са подходящи за използване на строителни обекти, в дървообработването, сервизни и ремонтни дейности, за работа вкъщи. Тези защитни очила са в съответствие с изискванията на европейска директива 89/686 СЕЕ анекс II посредством европейския стандарт EN 166:2003 за „ Индиви..
2.84лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23868
Предпазни очила са с поликарбонатен визьор и механична защита. Очилата са олекотени, произведени от поликарбонат, прозрачни, с вентилирани широки, странични рамки. Предпазни очила DECOREX са със стандартен размер L/10" и притежават сертификат за качество...
3.01лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)