МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

СЪДОВЕ ЗА РАЗТВОРИ

Важен елемент при ремонтни и строителни дейности са съдовете за разтвор. Те се използват за смесване и съхранение на различни видове материали като бетон, цимент и вар. 

Различните съдове за разтвор, които може да са ви необходими при ремонтни дейности, са: строителни кофи, ванички за боя, канчок, легени.

Макар да изпълняват една и съща функция, съдовете за разтвор се разделят на няколко типа в зависимост от какво са изработени, както и от техните обем и дизайн. Според материала на изработка могат да бъдат пластмасови, метални, с поцинковано покритие и т.н. По дизайн се делят на овални, кръгли, правоъгълни; еластични, с дръжки или без; с улеи или без и т.н. 

Що се отнася до вместимостта им, то обемът на съдовете за разтвор варира от 5-10 литра до 1000 литра според конкретния модел. Това позволява смесването на големи количества материали.

Предимства на съдове за разтвор

Плюсовете от използването на съдове за разтвор са много. Основните са техните ефективност и възможността за по-лесно и удобно транспортиране на смесите. Те позволяват по-прецизното изпълнение на процеса по смесване на материалите и измерването на нужното количество смес. Освен това съдовете за разтвор се отличават с издръжливост и възможността за многократна употреба.

При работата със строителни кофи или друг съд за разтвор се изисква носене на защитна екипировка — ръкавици, маска и предпазни очила. По време на работния процес може да ви се наложи да използвате и други инструменти като бетономиксери например.

Съдове за разтвори на сайта на “Валерий”

В сайта на “Валерий” ще откриете различни модели строителни кофи на изгодни цени.

Пластмасовата кофа Decorex е чудесен избор, ако търсите подходящ модел за смесване на строителни материали. Тя е еластична и има обем от 15 литра.

Ако се нуждаете от по-малък съд, то канчокът на същата марка ще ви е ценен помощник в строителните дейности. Той се използва за загребване и пренасяне на разбърканите от вас смеси, както и за загребване на вода. Употребата на канчок ще улесни работата ви и ще подобри качеството ѝ, като по този начин ще повиши и производителността на процеса.

Decorex e марка на “Валерий” СиМ Груп АД. Изработените от нея инструменти и съдове за разтвор се отличават с ергономичен дизайн и високо качество.

Преди покупката на конкретен модел, помислете какво точно ще смесвате и кой съд ще е най-удобен и лесен за употреба. 

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: DECOREX Код на продукта: 14675
Канчок PVC с дръжка е с диаметър 170 мм и дълбочина 50 мм. Канчокът се използва за загребване и пренасяне на разбъркана смес, както и за загребване на вода. При зидарската работа може да са ви достатъчни само няколко инструмента, като мистрия, кофа, канчок, чук и отвес с помоща, на които може да с..
3.43лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)