МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ЛИСТОСЪБИРАЧИ

Веригите за резачки са неизменна част от тях, тъй като без наличието им рязането на даден материал не е възможно. Когато е време за тяхната смяна, е нужно да се съобразите с няколко фактора. 

Първият от тях е свързан с вида инструмент, който имате. Според това ще направите избора си дали да закупите верига за електрическа резачка или за акумулаторна такава. 

Вторият важен елемент при покупката зависи от видовете длета. Те всъщност се отнасят до начина, по който са отлети зъбите на веригата. Това, от своя страна, определя и как ще се реже дървото. 

На пазара се срещат пълни или половин длета. Обикновено само професионалистите използват пълни длета за рязане на твърда дървесина като дъб, докато другият тип е предназначен за иглолистни дървета като бор.

Освен тях на пазара съществуват и нископрофилни вериги. Те са подходящи за тези хора, на които тепърва им предстои да работят с резачки. Това е така, защото са проектирани по начин, минимизиращ вероятността от обратен удар по време на работния процес.

Третият основен фактор е свързан с размера на веригата, който зависи от стъпката, манометъра и броя на задвижващите зъбци.

Измервания на вериги за резачки

Стъпката на веригата се определя от разстоянието между задвижващите звена. То трябва да съответства на разстоянието между зъбите на зъбното колело на върха на шината и задвижващото зъбно колело. Обикновено веригите с по-голяма стъпка са по-тежки и имат по-големи зъбци. Това, от своя страна, позволява правенето на огромни разрези.

Манометърът на веригата всъщност е измерването, което определя дебелината на задвижващите звена (долната част със зъбци, която се намира в направляващата шина). 

Третият елемент, когато измервате параметрите на веригата за резачка, е броят на задвижващите звена. Важно е да го установите с точност за по-добра работа, защото невинаги е написан в ръководството за употреба от производителя.

Вериги за резачки от онлайн магазин “ВАЛЕРИЙ”

Преди да се спрете на даден модел верига за резачка, прегледайте характеристиките и цената на различните варианти, за да откриете този, който ще ви бъде най-полезен.

Веригата за резачка PREMIUM дава гаранция за дълготрайно използване и отлична работа, осигурявайки по-бавна амортизация на верижния трион при добра поддръжка.

Разгледайте и другите ни предложения, за да направите най-добрия и информиран избор, който ще удовлетвори всичките ви нужди и желания.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43105
Акумулаторен издухвател RTR MAX с модерен и компактен дизайн, страхотна машина за почистване на палуби, вътрешни дворове и пътеки. Издухвателят е проектиран за лесна работа с една ръка и за бързо почистване. *Батерия и зарядно не са включени в комплекта! Технически данни: Мощност: 18V Скорост на в..
70.32лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 40103
Акумулаторнен издухвател с две фунции - всмукване и издухване + батерия Premium HD. Може да се ползва и като портативна прахосмукачка и портативна метла.Към уреда е включен прахоуловител за събиране на всмуканите частици. Издухвателят е част от серията литиево-йонни машини Premium HD, работещи с едн..
134.40лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 38549
Акумулаторен издухвател PREMIUM e с две фунции - всмукване и издухване. Може да се ползва и като портативна прахосмукачка и портативна метла. Към уреда е включен прахоуловител за събиране на всмуканите частици. Издухвателят е част от серията литиево-йонни машини Premium HD, работещи с една универсал..
45.83лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 21126
Листосъбирач PREMIUM може да се използва за издухване на отломки от вътрешни дворове, пътеки, алеи, зелени площи, храсти и бордюри. Също така може да засмуче листа, хартия, малки клонки и дървесен чипс. Когато използвате листосъбирача във вакуумен режим отломките се засмукват в смукателната тръба, п..
78.00лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 46286
Технически данни: Работна част: 530мм Размер на колелата: 250мм Обем на коша: 100л Височината може да се регулира Колела: PVC Покритие: PP Дръжки: Стомана..
180.00лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 45039
Продуктът е предназначен за - издухване на сухи листа за натрупване или премахване на материал на труднодостъпни места. - изсмукване на сухи листа и нарязване на малки парченца. Технически данни: Мощност: 3000W; Макс. скорост на въздуха: 270 км/ч Обороти на празен ход: 8000-14000 об./мин Вместимо..
88.62лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)