МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ГРАДИНСКИ МИНИ ИНСТРУМЕНТИ

Поддържането на градина е чудесен начин за свързване с природата. Възможностите за отглеждане на растения, зеленчуци и лозя са много, в зависимост от желанието на градинаря какво да посади, дали е любител, или професионалист, както и от размерите на пространството, в което ще се засадят растенията.

Отглеждане на цветя

За да се грижите за цветя, не е нужно да имате голяма градина. Поддържането на мини варианта ѝ е възможно и между стените на апартамента ви. Добър избор са орхидеите и пеперомията, които са подходящи за домове с любопитни домашни любимци. Монстерата ще придаде бохемски вид на дома ви, а змийският език е идеален за хората, които често забравят да поливат цветята си.

Мушкатото, бегонията и петунията са многогодишни растения, които бихте могли да посадите в градината си. Ако обичате разнообразието, което различните сезони предлагат, може да се насладите на разновидностите на клематис, белиса и делоспермата. 

Отглеждането на зеленчуци

Сред популярните зеленчуци, които бихте могли да отгледате в градината си, са морковите, доматите, репичките и марулята. Те не само са вкусно допълнение към ежедневното ви меню, но грижите за растежа и поддържането им са минимални и изключително лесни с помощта на малки градински инструменти.

Независимо какво искате да отглеждате -  цветя, зеленчуци или други растения, дали в селски двор, или в уюта на градски апартамент,  ще се нуждаете от време, отдаденост и подходящи градински инструменти.

Какви градински мини инструменти ще откриете на сайта на ВАЛЕРИЙ

В онлайн магазина на “Валерий” ще откриете практични предложения от малки градински инструменти, с които да улесните изпълнението на задачите си. Сред най-често използваните са гребло, тясна и широка мини лопатка, мотичка и клещи. Късите дръжки ги правят удобни за работа в цветна леха или сандъчетата с цветя у дома. Предлагаме и комбинирани мини инструменти за градината, които да изпълняват повече от една функция. Например градинската мини мотичка с три зъба ще помогне да прокопаете различни канали, където да посеете семена или да пуснете вода за напояване, както и за разораване на почвата около растения или изкореняване на плевели.

Градинската тел и клещите са други често срещани помощници на всеки градинар, който поддържа лозя, зеленчуци и различни растения.

Моделът клещи за връзване Premium е подходящ избор, с който се работи бързо и лесно. Той е идеалният заместител на всички подръчни приспособления за привързване на растения.

Градинската тел, която може да откриете на сайта ни, има PVC покритие. Част от предимствата ѝ са лесното ѝ огъване и оформяне. Тя ще ви спести връзването на различни възли, особено ако работите на труднодостъпни и тесни места.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: TOPEX Код на продукта: 17160
Водач за маркуч Материал: Пластмаса..
5.51лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 31313
Градинска връзка с дръжка. За многократна употреба Материал: PVC Дължина: 58 мм..
3.04лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 46001
Сет от три елемента - лопатка, мотичка и вилица тип гребло изработени от здрава пластмаса. ЛОПАТКАТА - височина 280мм и широчина 80мм. МОТИЧКАТА - височина 325мм и широчина 195мм. ВИЛИЦАТА - височина 250мм и широчина 80мм...
7.13лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 18431
Градинска мини вилица Материал: Пластмаса Дължина: 265 мм Ширина: 75 мм..
1.40лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 31871
Градински връзки Материал: PVC Дължина: 14 см Ширина: 0,7 см. Брой в опаковка: 50 броя..
3.43лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 33480
Лесни и икономични скоби за градината Приложение: За връзване на растенията вместо тел, като по този начин предпазва стъблата. За стъбла до 5/8" (1,5 мм) дебелина Употреба: За многократна употреба. Материал: PVC Опаковка: 10 броя..
1.87лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 31867
Синтетична градинска връзка със здрава телена сърцевина, осигуряваща устойчивост на опъване, която е обвита отвън с мека гума, предпазваща растенията от нараняване. Меже да се използва многократно. Предназначение: За привързване на дървета, храсти и всякакви други растения Дължина: 5 метра Диаметър:..
4.07лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 46723
Градинска мини лопатка тясна HERLY. Лопатката е с ергономична дръжка от TPR материал , която не позволява плъзгане на ръката и осигурява лекота при работа. Размер: 330 мм..
4.37лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42112
Градинска мини лопатка тясна FLO Лопатката е с ергономична дръжка, която не позволява плъзгане на ръката и осигурява лекота при работа...
4.99лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 46722
Градинска мини лопатка широка HERLY е подходяща за засаждане и пресаждане. Лопатката е с ергономична дръжка от TPR материал , която не позволява плъзгане на ръката и осигурява лекота при работа. Размер: 330 мм..
4.37лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42111
Градинска мини лопатка широка FLO е подходяща за засаждане и пресаждане. Лопатката е с ергономична дръжка, която не позволява плъзгане на ръката и осигурява лекота при работа...
5.48лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 21216
Градинска мини мотичка с 2 зъба е с дължина 110 мм, ширина 80 мм и диаметър на отвор за дръжка 28 мм. Мотиката е много полезна в градинарството. Служи за разораване на земята около растения, изкореняване на плевели, а също за прокопаване на тесни и плитки канали, където се сеят семена или се пуска в..
6.65лв
Показва 1 до 12 от 42 (4 страници)