МЕНЮ
Кошница

ПИСТОЛЕТИ ЗА СИЛИКОН И ПЯНА

В съвременното строителство за уплътняване, лепене изолация, запълване и монтаж на прозорци, каси на прати и др. отдавна се наложиха материали, като полиуретанова пяна, силикони и уплътнителни лепила. За употребата им са създадени специални пистолети, които са предназначени за различни флакони или за уплътнителите тип "салам" за лесно, точно и икономично изразходване на продукта докрай.

Бранд: WKRET-MET Код на продукта: 25813
Дюбел за химически анкер. Изработен от полиетилен, мрежест корпус, служещ за ограничаване на излишно големи количества анкираща смола в кухините на тухлите. За употреба на химически анкер, когато основата е решетеста тухла или блок с големи кухини, за да ограничи изтичането на смолата в кухините. Ра..
1.13лв
Бранд: WKRET-MET Код на продукта: 25812
Миксер статичен за химически анкер WKRET-MET е универсален миксер за двукомпонентни лепила с отвор ф=15 мм. Използва се за смесване на двукомпонентния химически анкер. Статичният миксер се поставя върху опаковката с анкериращото лепило и при употребата на картуша с пистолет. Смесителят смесва двата ..
2.46лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35535
Консуматив за полиуретанов уплътнител . Накрайник за пистолет за ПУ и силикони тип салам. Изработен от висококачествена пластмаса тип А. Използва се, като накрайник при всички видове пистолети за полиуретанови уплътнители и силикони тип салам. Устойчив на удар. Материал: PVC Брой в опаковка: 10 бр...
2.75лв
ПИСТОЛЕТ ЗА ЛЕПИЛО ХИМИЧЕСКИ АНКЕР С ДВЕ БУТАЛА DECOREX ПИСТОЛЕТ ЗА ЛЕПИЛО ХИМИЧЕСКИ АНКЕР С ДВЕ БУТАЛА DECOREX
-12 %
Бранд: DECOREX Код на продукта: 40041
Професионален пистолет от висококачествена стомана за инжектиране на химически анкер AKFIX C950 400ml PUR EPOXY, със сдвоени бутала. Характеристики: Висококачествена стомана, сдвоени бутала Тегло: 1185 гр. Дължина: 350 мм Ширина: 100 мм Области на приложение: За химически анкери със съотношение на ..
53.32лв 60.59лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 43940
Пистолет Decorex за полагане на полиуретанов уплътнител. Пистолета е с вместимост обем 600мл...
23.63лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 13073
Пистолет за полиуретанов уплътнител в опаковка тип салам. Олекотена конструкция, с алуминиев корпус и прецизно придвижване на буталото. Пистолета е подходящ за професионална употреба. За уплътнители и силикони в опаковка тип салам до 600 мл...
20.88лв
Бранд: TOPEX Код на продукта: 21278
Пистолет за полиуретанов уплътнител 600 мл TOPEX за опаковки тип салам, с алуминиев корпус, ергономичен спусък, прецизно придвижване на буталото. Пистолетът е подходящ за професионална употреба, чрез спусъка на пистолета може да регулирате количеството уплътнител, което вие е необходимо по време на ..
26.28лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35414
Пистолет за полиуретанова пяна AKFIX е с метален спусък и пластмасова дръжка. Лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за контрол на изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с п..
46.18лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 17037
Пистолет за полиуретанова пяна AKFIX е с тефлоново покритие, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AK..
68.18лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23013
Пистолетът за полиуретанова пяна DECOREX е лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AKF..
9.77лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 40039
Пистолет за полиуретанова пяна EKO DECOREX е лек с пластмасов корпус и никелиран спусък. Икономичен разход на пяната чрез удобно регулиране на дебита. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуре..
20.80лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 26042
Пистолетът за ПУ пяна е лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количесвто пяна. Области на приложение: За полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AKFIX 800C...
24.10лв
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)