МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ПИСТОЛЕТИ ЗА СИЛИКОН И ПЯНА

Пистолетът за пяна е инструмент, който се използва често за ремонтни дейности у дома и в работен план. Неговата употреба служи за запълване на фуги и празнини, както и за монтаж и/или изолация на прозорци и врати. Той улеснява и подобрява качеството на работа, като чрез употребата му химическият материал се нанася по-контролирано и равномерно по дадената повърхност. Така се  гарантира по-прецизно извършване на конкретната дейност.

Пистолетът за силикон, от друга страна, е идеалният помощник, когато трябва да се направят уплътнения между елементи в различни помещения. Използването му спестява време и осигурява ефективно и бързо нанасяне на силикона върху дадената повърхност.

Изборът на най-подходящия модел пистолет за силикон или такъв за пяна зависи цената и размера на инструмента, както и какви са неговите марка и производител. Не на последно място сред факторите, които трябва да се вземат предвид при покупка, са дали даденият модел е ергономичен, функционален и практичен.

Видове пистолети за пяна и силикон

На пазара съществува огромно разнообразие от модели, които могат да се използват при ремонти в домашни условия и/или в строителните дейности.

Пистолетите за силикон например се делят на няколко подтипа: пистолет за силикон на въздух, ръчни модели, такива, създадени за професионални цели и др.

Пистолети за силикон и пяна от “Валерий”

В сайта на “Валерий” ще откриете различни видове пистолети за  пяна и силикон.

Друг полезен инструмент за извършване на  ремонтните дейности, с които смятате да се заемете, е пистолетът за полиуретанова пяна от същата марка. Той се характеризира с компактен размер, ергономична дръжка и опция за регулиране на изходящото количество пяна. Сред останалите му плюсове се нареждат регулиране на потока на материала и бързо и точно запълване на отделните връзки при монтиране на различни компоненти като прозорци и врати.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: WKRET-MET Код на продукта: 25813
Дюбел за химически анкер. Изработен от полиетилен, мрежест корпус, служещ за ограничаване на излишно големи количества анкираща смола в кухините на тухлите. За употреба на химически анкер, когато основата е решетеста тухла или блок с големи кухини, за да ограничи изтичането на смолата в кухините. Ра..
1.13лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 46398
Инструмент за полагане на лента за гипсокартон DECOREX е иновативно средство за подобряване на качеството на работа и намаляващо времето за изпълнение наполовина. Изработен от олекотена и здрава пластмаса, излючително удобен и практичен инструмент, който включва: Въртящ се накрайник за смяна при ..
109.98лв
Бранд: WKRET-MET Код на продукта: 25812
Миксер статичен за химически анкер WKRET-MET е универсален миксер за двукомпонентни лепила с отвор ф=15 мм. Използва се за смесване на двукомпонентния химически анкер. Статичният миксер се поставя върху опаковката с анкериращото лепило и при употребата на картуша с пистолет. Смесителят смесва двата ..
2.46лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35535
Консуматив за полиуретанов уплътнител . Накрайник за пистолет за ПУ и силикони тип салам. Изработен от висококачествена пластмаса тип А. Използва се, като накрайник при всички видове пистолети за полиуретанови уплътнители и силикони тип салам. Устойчив на удар. Материал: PVC Брой в опаковка: 10 бр...
2.75лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 40041
Професионален пистолет от висококачествена стомана за инжектиране на химически анкер AKFIX C950 400ml PUR EPOXY, със сдвоени бутала. Характеристики: Висококачествена стомана, сдвоени бутала Тегло: 1185 гр. Дължина: 350 мм Ширина: 100 мм Области на приложение: За химически анкери със съотношение на ..
60.60лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 43940
Пистолет Decorex за полагане на полиуретанов уплътнител. Пистолета е с вместимост обем 600мл...
21.46лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 13073
Пистолет за полиуретанов уплътнител в опаковка тип салам. Олекотена конструкция, с алуминиев корпус и прецизно придвижване на буталото. Пистолета е подходящ за професионална употреба. За уплътнители и силикони в опаковка тип салам до 600 мл...
19.09лв
Бранд: TOPEX Код на продукта: 21278
Пистолет за полиуретанов уплътнител 600 мл TOPEX за опаковки тип салам, с алуминиев корпус, ергономичен спусък, прецизно придвижване на буталото. Пистолетът е подходящ за професионална употреба, чрез спусъка на пистолета може да регулирате количеството уплътнител, което вие е необходимо по време на ..
26.28лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 35414
Пистолет за полиуретанова пяна AKFIX е с метален спусък и пластмасова дръжка. Лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за контрол на изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с п..
45.14лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 17037
Пистолет за полиуретанова пяна AKFIX е с тефлоново покритие, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AK..
82.44лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23013
Пистолетът за полиуретанова пяна DECOREX е лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AKF..
9.44лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 40039
Пистолет за полиуретанова пяна EKO DECOREX е лек с пластмасов корпус и никелиран спусък. Икономичен разход на пяната чрез удобно регулиране на дебита. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуре..
22.00лв
Показва 1 до 12 от 39 (4 страници)