МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

СПРЕЙОВЕ И СМАЗКИ

Спрейовете и смазките са важна част от строителните дейности, защото служат за поддръжка, смазване и предпазване от ръжда на различни материали и механизми. Използват се и като средство за предотвратяване на корозия и улесняване на монтажни и демонтажни процеси.

Съществуват различни видове спрейове и смазки спрямо техните функции. 

  • Спрейовете за почистване се използват за отстраняване на мръсотия, остатъци от мазнина и други замърсявания.

  • Както подсказва от името им, спрейовете за защита от корозия предотвратяват появата и разпространението ѝ върху метални повърхности, като ги покриват със защитен слой. 

  • Автомобилните спрейове могат да бъдат предназначени за почистване на спирачки, съединители, двигатели, карбуратори и др.

  • Контактни спрейове - те служат за почистване на контакти, почистване на окислени клеми при акумулатор и други.

  • Функциите на силиконовите смазки е да смазват механизмите на дадено устройство, като намалят триенето на частите между тях. Това подобрява продължителността и качеството на работата му. Този тип смазки улесняват процесите по демонтаж и монтаж и защитават материалите, изработени от гума или пластмаса, от напукване или обезцветяване.

  • Универсалните смазки се използват за обща употреба и са удобни при работа с различни материали. 

Спрейове и смазки на сайта на Валерий С&М Груп

На сайта на Валерий С&М Груп ще откриете разнообразие от спрейове и смазки.

Спреят A40 на AKFIX е идеалният избор за вас, ако търсите с какво да  изчистите, смажете и ограничите ръждата по повърхностите в дома си. Той прониква в тях и ги предпазва от замърсяване, като създава защитен слой. Освен това спреят намалява триенето и спира скърцането на различни мебели, прозорци, панти и педали. AKFIX A40 е чудесно средство за разтваряне на лепилни материали: смола, катран, самозалепващи ленти и др. Той може да се използва и за поддръжка и почистване на оръжия.

Ако не сте сигурни какъв спрей за боядисване да изберете за работата си, акрилната спрей боя AKFIX е чудесен избор поради няколко причини. Тя има широк спектър на приложения — от боядисване на метал, стъкло и дърво до рисуване на графити и като част от проектиране на накити, естествен камък и бетон. Акрилната спрей боя има отлична адхезия и гладка повърхност. Моделът се отличава и с устойчивост на светлина, UV лъчи, както и на климатични промени.

От друга страна, СПРЕЯТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СИЛИКОН И ЛЕПИЛА PREMIUM HD ще ви осигури бързо и лесно премахване на втвърдени силикони, уплътнители и стари лепила. Той е лесен за употреба, като гарантира ефективно и бързо премахване на замърсявания, както и на масло, смола, катран и т.н. Подходящ е и при почистване на дърво, стъкло, метал и керамика. PREMIUM HD е изключителен помощник, когато трябва да се разтворят различни видове остатъци от водни помпи, маслени тави, боя, лак и други.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: AKFIX Код на продукта: 37028
Описание: Активатор за липило MDF Приложение и свойства: Професионален активатор за лепило, приложимо при фиксиране и поправяне на дървени части. Подходящо за MDF, ПДЧ, OSB, дърво, гума, повечето пластмаси, кожа и др. Лепилото се нанася върху едната повърхност за лепене, а активатора - върху другат..
6.04лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 36120
Акрилна спрей боя Akfix е предназначена за голям брой повърхности за приложение. Специална спрей система, която се използва дори от известните художници на графити. Предлага се в широка гама от най-продаваните цветове, съвпадащи предимно с RAL. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Нитро-комби качество Много добро пок..
5.50лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 46396
Водоустойчива грес с Е.P. присадки, графит и MoS2. Създадена за високи натоварвания и дълготрайно смазване. Тeмпературен обхват -20°C ДО 120°C Годна за употреба при косачки, електрически резачки, храсторези, мотофрези и други подобни уреди за двора и градината..
8.80лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20288
Приложение и свойства: Спрей AKFIX E90 намалява отделянето и полепването на заваръчни пръски по дюзата на горелката при MIG MAG заваряване и предпазва детайлите около мястото на заваряването от залепването на заваръчните пръски по тях. Почистете металните повърхности от прах преди процеса на заваряв..
5.50лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43107
PREMIUM контактен спрей почиства и обезмаслява стари или нови ел.системи. Активните вещества са базирани на минерално масло и дават консервиращ ефект , който пречи на окисляването на съединенията . Използва се за почистване на букси , свещи , контакти и други ел.съединения. Произведен в Германия. Ха..
13.19лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 28048
Приложение и свойства: Корозионен инхибитор, лубрикант и многоцелеви защитен аерозолен спрей. Това е специална формула, която съчетава много свойства като почистване, смазване, разхлабване на ръждясала част, изтласкване на влага. Той може да се използва в индустриални, домашни и ежедневни работи. Те..
6.04лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39226
Аерозолен разтворител за бързо отстраняване на боя от повечето повърхности Благодарение на аерозолната структура може лесно да се достигне до труднодостъпни области Лесен за употреба спрей – спестява време за работа Няма загуба на излишно количество , поради прецизната система за пръскане Не се стич..
13.19лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43110
PREMIUM течна грес , която гарантира дългосрочна работа на машини и системи. Използва се за гресиране и смазване на зъбни колела , стоманени ролки и въжета , лагери , зъбни съединения с температура до +150 °С. Произведен в Германия. Характеристики: - Предотвратяване на корозия - Отлична дългосрочна ..
14.82лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 20794
Спрей А70 против ръжда 200 мл AKFIX е висококачествен препарат и смазочно масло, премахващо ръжда. Спреят е с отлична проникваща способност, с него получавате незабавни резултати, благодарение на съдържанието на MoS₂. Спрея се използва за премахване на ръжда, почиства и предпазва от корозия, намал..
3.95лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39225
Аерозолен спрей , за удобно и лесно отстраняване на етикети и остатъци от етикети.Може да се използва като обезмаслител поради своята разграждаща способност. Свойства: Директно прониква на повърхността и бързо отстранява етикети и разтваря остатъците от тях. За лесно отстраняване на всякакъв вид сти..
6.59лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43108
PREMIUM спрей за премахване на лепила и уплътнения , бързо и ефективно премахва стари засъхнали силикони и уплътнителни лепила. Аерозола елиминира необходимостта от механично почистване. Бързо отстранява масла , смоли , греси и други лубриканти. Произведен в Германия. Характеристики: - Лесно и бързо..
16.48лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44283
Vodaseal SR78 се използва за отстраняване на втвърден силикон, остатъци от лепило, боя, мухъл, етикети, ръжда и други. Това е препарат за отстраняване чрез омекотяване и лесно почистване след това. Пръска се директно върху материала, който трябва да се премахне. Изчаква се 5 минути и след това с кър..
10.98лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)