МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ФИЛТРИ И ТАЙМЕРИ

Красивата градина е радост за очите на всеки градинар и място, където той е заобиколен от зеленина и цветя. Спокойствието от досега с природата, било то и в рамките на собствения ви двор, е ценен подарък, на който да се наслаждавате всеки ден. За да го правите обаче, трябва да се погрижите за дворното си пространство, защото всяка градина се нуждае от грижа и внимание, за да цъфти.  За тази цел е добре да се запасите с търпение, време и подходящите градински инструменти. Наред с маркучите, макарите, тръбите за капково напояване или някои мини помощници като градинска тел и лопатки, са ви необходими филтри и таймери.

Защо да си купите таймери и филтри?

Таймерите и филтрите ще са ви нужни за капково напояване на насажденията ви. То представлява технология, която работи благодарение на изградена система от маркучи, разположени по дължината на засадените площи. Това е много ефективен и икономичен метод за поливане, който може да улесни работата ви. 

За да се отстранят остатъците и утайката от водата, преди тя да влезе в капковата система, ще ви трябва филтър за капково напояване. Той е задължителен елемент за всяка поливна система, защото ако не се използва, съществува опасност от запушването на капкообразувателите. Моделът Herly е дълготраен, устойчив и лесен за поддръжка и с него бързо ще приключите със задачите си.

Таймерите за поливане също са много важни за поддържането на градината ви, защото с тях може да настройвате времето за поливане по ваше желание. Електронният таймер-програматор Premium ще ви бъде верен помощник в работния процес. Той предлага възможност за ръчно поливане или отлагането му, както и ритъм на поливане спрямо предпочитанията ви. 

Филтри и таймери от онлайн магазин ВАЛЕРИЙ

Ние споделяме любовта към природата и знаем колко е важна добре поддържаната градина за всеки градинар, независимо дали е любител или професионалист. Разбираме и нуждата от избора на най-практичните и най-полезни за вас инструменти, които да използвате, за да отглеждате цветя или зеленчуци.

Затова сме винаги насреща, за да ви помогнем.  В нашия онлайн магазин ще откриете филтри за капково напояване и таймери за поливане на изгодни цени. Разгледайте категория ФИЛТРИ И ТАЙМЕРИ, за да допълните асортимента си от градински инструменти и да оптимизирате напълно процеса по водоподаване.  Ако се затруднявате с избора си, не се притеснявайте да се свържете с нашите експерти консултанти.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип

 

Бранд: PREMIUM Код на продукта: 23034
Механичен таймер за поливник PREMIUMGARDEN е с бърза връзка 1/2 инча с вътрешна резба 3/4 инча -1 инч. Изработен от качествен PVC материал. Максимално време за настройване 2 часа. Просто задайте времето за поливане, включете крана и след зададеното време таймерът ще спре потока за пестене на вода и ..
25.37лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 40093
Таймер-програматор за поливане Premium е идеален помощник за напояване на градината чрез настройване на интервали по желание на клиента. Ритъм на поливане от всеки ден до веднъж седмично, от 1 минута до 5 часа. Възможност за ръчно поливане и отлагане на поливането. Лесно програмиране чрез въртящият ..
66.50лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 33189
Филтър за капков маркуч HERLY е с размер 3/4 инча и капацитет 5м³/ч. Филтъра за вода е задължителен за всяка поливна система от капково напояване. Без него има опасност от запушване на капкообразуватели. Корпусът на филтъра е изработено от пластмаса и гарантира лесна поддръжка, висока устойчивост и ..
8.39лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)