МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

1000V ИНСТРУМЕНТИ

Всеки професионален електротехник извършва дейности като сглобяване, ремонт, поддръжка и реконструкция на електрическо оборудване, като регулира и управлява свързаните с тази дейност процеси.

Изолираните инструменти за 1000V са надежден спътник на всеки електротехник. Можете да разчитате на тях във вашето работно ежедневие - те гарантират пълна безопасност, ефективност и удобство.

Изолирани 1000V инструменти, които ще откриете при нас

Инструменти за рязане и оголване на кабели

Това са подобни на клещи инструменти, използвани за премахване на изолационната външна обвивка на кабелите. Те позволяват на електротехниците да режат направо през медта или тръбопровода в проводник или кабел.

Предлагаме множество модели, включително:

Клещи за рязане на кабели – тези устройства за отстраняване на кабели са направени със здрава изолация.

Клещи за оголване на кабели – те разполагат с V-образни челюсти за оголване за по-дебели многожилни кабели.

Изолирани отвертки

Отвертките са традиционен незаменим инструмент за повечето електротехници. Налични са множество размери и основни форми за съвместимост с изобилието от дизайни на винтове.

Отвертките са лесни и удобни за употреба, с двукомпонентни държачи, изработени от хром - ванадиева сплав, магнетизирани метални части за удобство в работата и VDE и GS сертификати, гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000 V.

Кръстати отвертки - най-популярният вид отвертка, подходяща за повечето видове самонарезни винтове.

Плоски отвертки - служат за затягане на винтове, болтове, крепежни елементи с шлицове от т. нар. плосък тип.

Клещи човки

Клещите тип човки са друг инструмент, който задължително присъства в електротехническия арсенал с 1000V инструменти. Тяхната многофункционалност гарантира изпълняването на множество дейности. Клещите са направени от стомана,  за да осигурят допълнителна здравина на захващането.

Режещите части на този тип клещи са с изключително висока степен на закаляване, сертифицирана на 58-62 HRC степен на твърдост по Рокуел. Имат двукомпонентна дръжка, издръжлива на киселинни течности и други корозионни материали. Захватът е много удобен. Предлагаме класически тип дългоусти клещи, както и такива с извита форма.

Комплекти клещи и отвертки

Ако искате да се сдобиете с цял комплект от клещи или отвертки, то разгледайте разнообразието от:

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: CETA-FORM Код на продукта: 14369
Клещи комбинирани, изработени от горещо щампована, прецизно закалена, висококачествена стомана. Допълнително индукционно закалени режещи ръбове. Матово хромирано покритие. Форма - плоски челюсти, двукомпонентни дръжки. Макс. диаметър на рязане на мека тел: 10,0 мм. Макс. диаметър на рязане на сред..
44.99лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 42361
Клещи комбинирани VDE 1000V PREMIUM HD. Имат сигурност и защита VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000 V. Изработени от CR-V Стомана Хром – Ванадиева стоманена сплав се отличава с изключителна твърдост и издръжливост. Режещите части на инструм..
18.48лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 42362
Клещи комбинирани VDE 1000V PREMIUM HD. Имат сигурност и защита VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000 V. Изработени от CR-V Стомана Хром – Ванадиева стоманена сплав се отличава с изключителна твърдост и издръжливост. Режещите части на инструм..
19.80лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 42363
Клещи комбинирани VDE 1000V PREMIUM HD. Имат сигурност и защита VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000 V. Изработени от CR-V Стомана Хром – Ванадиева стоманена сплав се отличава с изключителна твърдост и издръжливост. Режещите части на инструм..
22.33лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 42377
Отвертка PH 1X150мм 1000V, PREMIUM HD. Сигурност и защита: VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000V. Състав: Високовъглеродна индустриална стомана с S2 сертификат. Металните части са магнетизирани за удобство в работата. Този инструмент издържа те..
5.98лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 42378
Отвертка PH 2X175мм 1000V, PREMIUM HD. Сигурност и защита: VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000V. Състав: Високовъглеродна индустриална стомана с S2 сертификат. Металните части са магнетизирани за удобство в работата. Този инструмент издържа те..
7.21лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 42370
Сигурност и защита: VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000V. Състав: CR-V Стомана, Хром – Ванадиева стоманена сплав се отличава с изключителна твърдост и издръжливост. Режещите части на инструмента са с изключително висока степен на закаляване се..
23.84лв
Бранд: CETA-FORM Код на продукта: 41115
Изработено от горещо щампована, прецизно закалена хром- ванадийева стомана с фосфатно покритие против ръжда. CETA-FORM е специализиран производител в разработването и производството на ръчни инструменти. Комплект: 2 броя Размер: G10-18-0180 - 180 мм G12-18-0160 - 160 мм Материал: Хром-ванадий..
95.74лв
Бранд: CETA-FORM Код на продукта: 14378
Изработени от хром-ванадийева сплав, с двукомпонентни дръжки. Клещите са подходящи за рязане на медни и алуминиеви кабели, проводници и други. Конструкцията им позволява прерязване на дебели проводници без особено усилие. Дължина: 160мм/6" Диаметър: 10мм..
43.69лв
Бранд: CETA-FORM Код на продукта: 14377
Изработени от хром-ванадиева стомана. Сигурност и защита: VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000V. Състав: CR-V Стомана, Хром – Ванадиева стоманена сплав се отличава с изключителна твърдост и издръжливост. Режещите части на инструмента са с изкл..
52.06лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 42369
Сигурност и защита: VDE и GS сертификати гарантиращи издръжливост на инструментите при високо напрежение до 1000V. Състав: CR-V Стомана -Хром – Ванадиева стоманена сплав се отличава с изключителна твърдост и издръжливост. Режещите части на инструмента са с изключително висока степен на закаляване ..
22.33лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 34266
Описание: Клещи заголвачки Размер: 160мм..
22.86лв
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)