МЕНЮ
Кошница

ТОПЕНИ В НИТРИЛ

Бранд: DECOREX Код на продукта: 32366
Описание: Ръкавици от безшевно трико, топени в нитрил. С ластичен маншет Модел: BUFFALO Сертификат: Да Размер: 10"..
1.67лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45857
Описание: Безшевна, лека монтажна ръкавица с плътно нитрилно покритие на дланта. Перфектни свойства на сцепление на мокра настилка чрез набраздена подложка. Подходящи за работа с мокри и мазни обекти. Оптимална сръчност, сигурно захващане дори с гладки предмети. Добро прилягане и висок комфорт при н..
7.20лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45856
Описание: Безшевни, леки монтажни ръкавици с издръжливо PU покритие, добро прилягане и комфорт. Оптимална сръчност, сигурно захващане дори с гладки предмети. материал: Гръб: 100% полиестер Длан: полиуретан Предпазва от: мръсотия Механични рискове в съответствие с нивата на ефективност на EN 388..
2.98лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15032
Ръкавици от памучно трико, топено в PVC, киселинно устойчиви Дължина: 35 см Сертификат: Да..
7.12лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 12534
Ръкавици от плетено безшевно трико, топени в нитрил. С Ластичен маншет Сертификат: Да Размер: 9 Опаковка: Блистер..
1.84лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 27537
Ръкавици топени в нитрил жълти DECOREX са лично предпазно средство, предназначено да защитава от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и опасности, и комбинации от тях. Ръкавиците са изработени е плат и ластичен маншет. Предназначение за обща работа, монтажни и строителни работи, да..
1.92лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 33294
Ръкавици топени в нитрил BLUEMAX са лично предпазно средство, предназначено за защитава от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и опасности, и комбинации от тях. Ръкавиците са противохлъзгащи с пет пръста, отговарят на всички нормативни изисквания. Имат картонче, което позволява ръ..
2.94лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)