МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

КАБЕЛНИ ПРЕВРЪЗКИ PREMIUMFIX БЕЛИ

Кабелните превръзки представляват вид закопчалка, служеща за задържане на дадени елементи заедно като кабели и кабелни снопове в домове, офиси и търговски обекти.

Те се характеризират с мултифункционалност и лесна употреба, като може да се използват в различни сфери. Стягането им се получава чрез прекарване на гъвкава лента със зъби през ухото, разположено в единия ѝ край. По този начин лентата зацепва, като може да се стегне до желания размер с изтегляне на свободния ѝ край.

Известни са още с имената кабелни връзки, миши или свински опашки и стяжки.

Видове кабелни превръзки

Кабелните превръзки са особено полезни при работа с отворени електрически инсталации и техники. Те осигуряват по-безопасен и удобен работен процес, като улесняват поддържането на ред във вериги, в които се съдържат по-малки системи.

Съществуват различни видове свински опашки, които се отличават едни от други по материала на тяхната изработка и вида на зъбите.

Кабелните връзки могат да бъдат стоманени, полиамидни или пластмасови. Първите се характеризират с възможността за многократна употреба и то в трудни условия на работа. Сред основните предимства на свинските опашки, изработени от неръждаема стомана, са устойчивостта на високи температури и ниската чувствителност спрямо механични натоварвания.

Полиамидните модели са гъвкави и лесно обработваеми, като се отличават с механична якост и устойчивост на удари.

Според вида на зъбите кабелните превръзки се делят на такива с вътрешни или с външни зъби. Зъбите са това, което определя дали мишите опашки ще се използват еднократно, или повече от веднъж.

Стяжките с вътрешни зъби са предназначени за закопчаване на дебели кабели, а тези с външни се отличават с висока якост на опъване и лесна употреба благодарение на дизайна на главата им.

Съществува и трети вид кабелни превръзки такива без зъби, които имат велкро и могат да се използват многократно. Те са подходящ избор за задържане на кабели у дома.

Бели кабелни превръзки от онлайн магазин ВАЛЕРИЙ

Преди да изберете подходящите за вас кабелни превръзки, прегледайте характеристиките и цената на различните модели и преценете за какво ще ги използвате.

Разгледайте нашата гама от предложения за кабелни превръзки в сайта на Валерий СиМ Груп, за да вземете най-доброто решение, което ще удовлетвори желанията, нуждите и целите ви.

Пазарувайки отwww.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да свържете с нашия екип

 

Бранд: MMS Код на продукта: 17406
Кабелни превръзки тип свински опашки PREMIUMFIX са бели на цвят с размер 100*2,5 мм. Изработени от пластмаса, изключително здрави, в опаковка от 100 бр. Кабелните превръзки са наричани още стяжки, свински опашки, миши опашки, кабелни връзки. Служат за организиране и задържане на дадени елементи заед..
1.44лв
Бранд: MMS Код на продукта: 42563
Кабелни превръзки тип свински опашки PREMIUMFIX са бели на цвят с размер 140*3,6 мм. Изработени от пластмаса, изключително здрави, в опаковка от 100 бр. Кабелните превръзки са наричани още стяжки, свински опашки, миши опашки, кабелни връзки. Служат за организиране и задържане на дадени елементи заед..
2.71лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 17411
Кабелни превръзки Цвят: Бели Размер: 150*3,6 мм Брой в опаковка: 100 броя..
2.23лв
Бранд: MMS Код на продукта: 42562
Кабелни превръзки тип свински опашки PREMIUMFIX са бели на цвят с размер 200*2,5 мм. Изработени от пластмаса, изключително здрави, в опаковка от 100 бр. Кабелните превръзки са наричани още стяжки, свински опашки, миши опашки, кабелни връзки. Служат за организиране и задържане на дадени елементи заед..
2.58лв
Бранд: MMS Код на продукта: 17416
Кабелни превръзки тип свински опашки PREMIUMFIX са бели на цвят с размер 300*3.6мм. Изработени от пластмаса, изключително здрави, в опаковка от 100 бр. Кабелните превръзки са наричани още стяжки, свински опашки, миши опашки, кабелни връзки. Служат за организиране и задържане на дадени елементи заедн..
5.94лв
Бранд: MMS Код на продукта: 42564
Кабелни превръзки тип свински опашки PREMIUMFIX са бели на цвят с размер 430*4,8 мм. Изработени от пластмаса, изключително здрави, в опаковка от 100 бр. Кабелните превръзки са наричани още стяжки, свински опашки, миши опашки, кабелни връзки. Служат за организиране и задържане на дадени елементи заед..
9.02лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 24695
Кабелни превръзки Цвят: Бели Размер: 500*5,2 мм Брой в опаковка: 30 броя..
5.14лв
Бранд: MMS Код на продукта: 17412
Кабелни превръзки тип свински опашки са бели на цвят с размер 200*3,6 мм. Изработени от пластмаса, изключително здрави, в опаковка от 100 бр. Кабелните превръзки са наричани още стяжки, свински опашки, миши опашки, кабелни връзки. Служат за организиране и задържане на дадени елементи заедно, предимн..
3.64лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)