МЕНЮ
Кошница

Проект - твоят дом си намери майстора

ПРОЕКТ: ТВОЯТ ДОМ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА

 


За тези, които обичат да майсторят проекта стартира със сезон 2!

С посвещение към всички наши настоящи и бъдещи клиенти, партньори и приятели е телевизионната поредица на Валерий СиМ Груп АД „ТВОЯТ ДОМ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА“, която ще се излъчва по ТВ Евроком всяка събота от 18:30 ч. (повторение в неделя от 10:30 ч.).  На прага на своя 30 годишен юбилей, Валерий СиМ Груп АД е със самочувствието на компания, която има какво да сподели – знания, опит, практики, иновации.


 

СЕЗОН 1

СЕЗОН 1 / ЕПИЗОД 1

Градинска къща - Работилница е новият ни страхотен проект - широка, светла и удобна. Вътре може да съхранявате всякакви инструменти и градински принадлежности. Ако пък решите, може да я направите лятна резиденция, чайна, удобно място за сутрешно кафе, мъжка бърлога, място за почивка и творческа работа. А когато приключим ще сте напълно наясно, как да си я построите сами. Ще Ви покажем стъпка по стъпка, как да я вдигнете до покрив, какви инструменти и машини ще Ви бъдат необходими и колко време ще отнеме.

СЕЗОН 1 / ЕПИЗОД 2

Ден втори, екипът е готов за работа! В първа серия Ви показахме как се поставя основата на градинската къща и един от най-важните моменти - нивелацията. В епизод две ще видите поставяне на билото на покрива и изрязване и монтаж на прозорец, за да бъде светла и уютна къщичката.