МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Вериги за резачки

Веригите за резачки са неизменна част от тях, тъй като без наличието им рязането на даден материал не е възможно. Когато е време за тяхната смяна, е нужно да се съобразите с няколко фактора. 

Първият от тях е свързан с вида инструмент, който имате. Според това ще направите избора си дали да закупите верига за електрическа резачка или за акумулаторна такава. 

Вторият важен елемент при покупката зависи от видовете длета. Те всъщност се отнасят до начина, по който са отлети зъбите на веригата. Това, от своя страна, определя и как ще се реже дървото. 

На пазара се срещат пълни или половин длета. Обикновено само професионалистите използват пълни длета за рязане на твърда дървесина като дъб, докато другият тип е предназначен за иглолистни дървета като бор.

Освен тях на пазара съществуват и нископрофилни вериги. Те са подходящи за тези хора, на които тепърва им предстои да работят с резачки. Това е така, защото са проектирани по начин, минимизиращ вероятността от обратен удар по време на работния процес.

Третият основен фактор е свързан с размера на веригата, който зависи от стъпката, манометъра и броя на задвижващите зъбци.

Измервания на вериги за резачки

Стъпката на веригата се определя от разстоянието между задвижващите звена. То трябва да съответства на разстоянието между зъбите на зъбното колело на върха на шината и задвижващото зъбно колело. Обикновено веригите с по-голяма стъпка са по-тежки и имат по-големи зъбци. Това, от своя страна, позволява правенето на огромни разрези.

Манометърът на веригата всъщност е измерването, което определя дебелината на задвижващите звена (долната част със зъбци, която се намира в направляващата шина). 

Третият елемент, когато измервате параметрите на веригата за резачка, е броят на задвижващите звена. Важно е да го установите с точност за по-добра работа, защото невинаги е написан в ръководството за употреба от производителя.

Вериги за резачки от онлайн магазин “ВАЛЕРИЙ”

Преди да се спрете на даден модел верига за резачка, прегледайте характеристиките и цената на различните варианти, за да откриете този, който ще ви бъде най-полезен.

Веригата за резачка PREMIUM дава гаранция за дълготрайно използване и отлична работа, осигурявайки по-бавна амортизация на верижния трион при добра поддръжка.

Разгледайте и другите ни предложения, за да направите най-добрия и информиран избор, който ще удовлетвори всичките ви нужди и желания.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 41429
Верига за резачка PREMUIM е с дължина 40 см и размер 3/8*1.3*56. През някакъв период изваждаме напълно веригата от ножа и я гресираме. Добрата грижа за веригите на моторните и електрическите верижни триони може да осигури дълъг живот. Ще я ползвате без проблем много години и тя ще реже като нова. А ..
21.20лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 41430
Верига за резачка PREMUIM е с дължина 40 см и размер 3/8*1.3*57. През някакъв период изваждаме напълно веригата от ножа и я гресираме. Добрата грижа за веригите на моторните и електрическите верижни триони може да осигури дълъг живот. Ще я ползвате без проблем много години и тя ще реже като нова. А ..
21.53лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 41431
Верига за резачка PREMUIM е с дължина 45 см и размер 325 инча/1.5*72. През някакъв период изваждаме напълно веригата от ножа и я гресираме. Добрата грижа за веригите на моторните и електрическите верижни триони може да осигури дълъг живот. Ще я ползвате без проблем много години и тя ще реже като нов..
30.72лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 41432
Верига за резачка PREMUIM е с дължина 50 см и размер 325 инча/1.5*76. През някакъв период изваждаме напълно веригата от ножа и я гресираме. Добрата грижа за веригите на моторните и електрическите верижни триони може да осигури дълъг живот. Ще я ползвате без проблем много години и тя ще реже като нов..
31.36лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 37233
Описание: Верига за резачка ROTHER Размер: 325" Дебелина на водещо звено : 1.3 мм Брой звена: 1640..
616.01лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 33975
Описание: Верига за резачка. Дупките по остриетата улесняват смазването, намаляват триенето и предпазват от прегряване. Размер: 325" Дебелина на водещо звено : 1,3 мм Размер на шина: 450 мм Брой зъби: 72..
28.91лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 33976
Описание: Верига за резачка. Дупките по остриетата улесняват смазването, намаляват триенето и предпазват от прегряване. Размер: 325" Дебелина на водещо звено : 1,3 мм Размер на шина: 500 мм Брой зъби: 100..
28.98лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 40035
Калъф за резачка PREMIUM е универсален, подходящ за всички размери шина 350/400/450/500 мм. Изработен от водоустойчива, непромукаема материя, калъфа е снабден с колан за носене през рамо и двупосочен цип с два водача. Изключително удобен за съхранение и пренасяне на вашата резачка...
15.23лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33313
Масло за двутактови двигатели PREMIUM, разфасовка 1 литър. Маслото е предназначено като добавка на горива за двутактови двигатели на моторни верижни триони, бензинови тримери, мотопеди, снегорини, бензинови косачки и други селскостопански машини. Маслото притежава висока ефективност против износване..
15.29лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 36252
Описание: Масло за двутактови двигатели Опаковака: 0,100 л Приложение: Маслото е предназначено като добавка на горива за двутактови двигатели на моторни верижни триони, бензинови тримери, мотопеди, снегорини, бензинови косачки и други селскостопански машини. Прединства: Висока ефективност против изн..
2.42лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33314
Масло за смазване на вериги PREMIUM M10D Разфасовка - 1 литър Подходящо за смазване на веригите на всички видове моторни и електрически резачки за дърва Подходящо за смазване на вериги на мотоциклети и велосипеди..
13.09лв
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)