МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ЪГЛОШЛАЙФИ

Всеки майстор се нуждае от качествени инструменти, за да извършва ремонтни дейности у дома или по време на работа. 

Сред важните инструменти е ъглошлайфът. Той се състои от малка дискова шайба, която се върти на висока скорост. Използва се за рязане, шлифоване и полиране на различни видове материали като метал, бетон, камък и дърво. Освен това е изключително полезен за отстраняване на ръжда, нанасяне на матово покритие, заточване на остриета, рязане на плочки или отрязване на метални тръби и др. 

На пазара съществуват различни модели, като основните са електрически и акумулаторни ъглошлайфи. Независимо от типа обаче при неправилната им употреба те могат да са опасни. Затова при работа с тях трябва да се спазват предпазни мерки, включително и да се носи подходящо защитно облекло.

Без значение дали ще изберете ъглошлайф на батерия или електрически модел, преди да направите своята покупка, е нужно да се съобразите с няколко основни фактора. Това са диаметър на диска, ниво на безопасност при работа, тегло, размер, мощност на двигателя, източник на захранване и колко оборота в минута прави ъглошлайфът.

Разлики между електрически и акумулаторен ъглошлайф

Макар да изпълняват една и съща функция, двата модела инструменти се различават по няколко фактора. Първият е източникът на енергия — електрическият ъглошлайф работи чрез захранване и изисква да има контакт в близост, докато другият разчита на батерии. Поради тази причина с акумулаторния инструмент ще работите по-малко време, тъй като зависи от капацитета на батерията. От друга страна, електрическият модел може да се използва постоянно, стига да е свързан към мрежа. 

Мощността и оборотите в минута също са различни за двата вида, като електрическите модели се характеризират с по-голяма мощност и по-висок оборот. От друга страна, ъглошлайфът на батерия е по-лек, компактен и удобен. Качествените малки ъглошлайфи са предпочитаният вариант, когато става дума за работа на труднодостъпни места.

Не на последно място двата типа могат да се различават и по приложението си. Електрическите се използват по-често в строителните дейности поради голямата си мощност и високи обороти. Акумулаторните ъглошлайфи са по-подходящи за домашни ремонтни дейности, за леки задачи в строителството и на места, където няма достъп до електрозахранване.

Ъглошлайф от онлайн магазин Валерий СиМ Груп

В сайта на Валерий СиМ Груп ще откриете различни модели ъглошлайфи на батерия и електрически такива на изгодни цени.

Акумулаторният ъглошлайф Premium има безчетков двигател и работи на батерия. С него ще изпълнявате всяка задача бързо, лесно и безпроблемно.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип

 

Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41167
Ъглошлайф акумулаторен RTRMAX е един от най-универсалните типове ръчни електрически инструменти в домашната работилница и в професионалното производство. Наименованието „ъглов“ произлиза от вида на редуктора, който променя въртенето на вертикалната ос на мотора в хоризонтална ротация на диска. С ъгл..
263.63лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44097
Акумулаторен ъглошлайф RTR MAX без батерия с модерен ергономичен и компактен дизайн. Алуминиева скоростна кутия със заключване на шпиндела и странична дръжка с три позиции. Защита на диска за безопасност при употреба. Многофункционалният превключвател предотвратява включване при авария, заключване и..
119.40лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41158
Ъглошлайф акумулаторен с безчетков мотор RTRMAX е един от най-универсалните типове ръчни електрически инструменти в домашната работилница и в професионалното производство. Наименованието „ъглов“ произлиза от вида на редуктора, който променя въртенето на вертикалната ос на мотора в хоризонтална ротац..
378.00лв
ЕЛЕКРИЧЕСКИ ЪГЛОШЛАЙФ 230мм 2100W PREMIUM HD ЕЛЕКРИЧЕСКИ ЪГЛОШЛАЙФ 230мм 2100W PREMIUM HD
-17 %
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 31229
Ъглошлайф PREMIUM е един от най-универсалните типове ръчни електрически инструменти в домашната работилница и в професионалното производство. Наименованието „ъглов“ произлиза от вида на редуктора, който променя въртенето на вертикалната ос на мотора в хоризонтална ротация на диска. С ъглошлайфа може..
97.93лв 117.98лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 43275
С тази практична горелка може бързо и лесно да се унищожат плевели в градини, алеи, около цветя и др. При работа с този уред не е необходимо да се ползват вредни химикали. Разполага с две температурни нива за различни приложения: първо - 50°C и второ - 600°C. Технически данни: Мощност: 2000W Мак..
43.56лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 34575
Ъглошлайф PREMIUM HD е един от най-универсалните типове ръчни електрически инструменти в домашната работилница и в професионалното производство. Наименованието „ъглов“ произлиза от вида на редуктора, който променя въртенето на вертикалната ос на мотора в хоризонтална ротация на диска. С ъглошлайфа м..
78.89лв
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЪГЛОШЛАЙФ 125мм 900W PREMIUM HD ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЪГЛОШЛАЙФ 125мм 900W PREMIUM HD
-17 %
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 36251
Ъглошлайф с обороти PREMIUM HD е един от най-универсалните типове ръчни електрически инструменти в домашната работилница и в професионалното производство. Наименованието „ъглов“ произлиза от вида на редуктора, който променя въртенето на вертикалната ос на мотора в хоризонтална ротация на диска. С ъг..
48.83лв 58.84лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 36538
Ъглошлайф RTRMAXHOBBY е един от най-универсалните типове ръчни електрически инструменти в домашната работилница и в професионалното производство. Наименованието ъглов произлиза от вида на редуктора, който променя въртенето на вертикалната ос на мотора в хоризонтална ротация на диска. С ъглошлайфа мо..
131.69лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43539
Ъглошлайф RTM1230 с лагери и въртяща се ръкохватка. Технически данни: Мощност: 2300W Напрежение: 230V/50Hz Обороти на празен ход: 6500 об./мин Диаметър на диск: 230 мм..
250.80лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 42860
Ъглошлайф RTM127 притежава голяма мощност, лек старт, лесна смяна на четките, защитно заключване, защитен бутон и три позиции. Технически данни: Мощност: 2600W Напрежение: 230V/50Hz Обороти на празен ход: 8500 об./мин Диаметър на диск: 180 мм..
264.08лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 42861
Електрически ъглошлайф X-LION притежава голяма мощност, система "мек старт", ергономична дръжка за намаляване на вибрациите, лесня смяна на четките, защитно заключване, защитен бутон и три позиции. Технически данни: Мощност: 2600W Напрежение: 230V/50Hz Обороти на празен ход: 6500 об./мин ..
312.00лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43553
Ъглошлайф PREMIUM HD притежава заключващ лост на предпазителя, устройство за заключване на шпиндела, защитен капак, лесен демонтаж на филтъра за бързо почистване. Този ъглошлайф е предназначен за сухото отделяне, грубо обработване и почистване на метални и каменни обработващи материали с помощта на ..
63.53лв
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)