МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ ЛЕНТИ

Хидроизолацията играе ключова роля за осигуряване на водоустойчивост на сградите и за предотвратяване на течове, гниене и развитието на корозия. За да се избегнат такъв тип проблеми, трябва да се използват здрави, надеждни и висококачествени хидроизолационни материали. 

Най-често предпочитаните са хидроизолационните ленти. 

Те обикновено са изработени на бутилова и битумна основа, като от едната страна са покрити с алуминиево фолио, а от другата с лепило.

Хидроизолационните ленти се поставят на различни места като покриви, тръби, врати, прозорци, фуги и други повърхности, прилепвайки плътно към даденото място. Може да се използват и в кухни, бани и тераси, където нуждата от добра хидроизолация е най-голяма.

Основната им цел е да предпазват конкретното пространство от просмукване на вода или течове, причинени от валежи. 

Ползи от хидроизолационните ленти

Употребата на хидроизолационна лента за баня, покрив или дограма е практично и полезно решение за предпазване от течове по няколко причини.

Първо, тя е лесна за използване. Второ, предлага устойчивост във времето. Трето, хидроизолационната лента може да се употребява върху различни повърхности — метал, стъкло, пластмаса, дърво и др. Освен това някои модели предлагат и устойчивост на ултравиолетови лъчи.

При избора на лента за хидроизолация обаче трябва да се съобразите с няколко важни фактора: лепливост, здравина, дълготрайност, гъвкавост, дали е самозалепващ се модел и др.

Хидроизолационни ленти на сайта на “Валерий”

В сайта на “Валерий” ще откриете висококачествена селекция от хидроизолационни ленти.

Всеки от различните модели от марката Decorex е изработен от здрави и надеждни материали и предоставя бърза и дълготрайна хидроизолация. 

Лентите са самозалепващи се и запечатващи всички части и конструкции на дадения апартамент или къща: покриви, фасади, водостоци, прозорци. Те са подходящо средство за хидроизолиране и на комини, капандури, бордови маски на превозни средства, метални листове и др. Характеризират се с отлична прилепчивост и към строителни материали като камък, хоросан, бетон, стъкло, дърво, цинк, алуминий, керемиди и т.н.

Една чудесна опция е хидроизолационната лента за спиране на течове RV 100 mm X 10 m. Тя е лесна за употреба, защото запушва бързо и ефективно пролуките и не пропуска вода и влага. Отличава се с отлична адсорбция и устойчивост на ултравиолетови лъчи.

Може да се реже според вашите нужди и не се нуждае от лепило, за да се нанася върху дадената повърхност. Освен това може да се използва както за аварийни ремонти, така и за промишлени дейности.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: DECOREX Код на продукта: 37653
Лента хидроизолационна графит DECOREX е с ширина 100 мм, дължина 10 м и дебелина 1,2 мм. Лентата е изработена от SBS модифициран битум с алуминиево фолио. Опростена, бърза и трайна хидроизолация. Запечатване на всички части и конструкции като тераси, покриви, включително изолация на метални листове,..
23.09лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 37643
Лента хидроизолационна сива DECOREX е с ширина 100 мм, дължина 10 м и дебелина 1,2 мм. Лентата е изработена от SBS модифициран битум с алуминиево фолио. Опростена, бърза и трайна хидроизолация. Запечатване на всички части и конструкции като тераси, покриви, включително изолация на метални листове, ф..
12.65лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 37648
Описание: Лента хидроизолационна от SBS модифициран битум с алуминиево фолио. Приложение: Опростена, бърза и трайна хидроизолация. Запечатване на всички части и конструкции като тераси, покриви, включително изолация на метални листове, фасади, улуци, водостоци, битумни мушами и други типове покривни..
23.09лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 37657
Лента хидроизолационна двойнозалепяща DECOREX е с ширина 100 мм, дължина 10 м и дебелина 1,2 мм. Опростена, бърза и трайна хидроизолация. Запечатване на всички части и конструкции като тераси, покриви, включително изолация на метални листове, фасади, улуци, водостоци, битумни мушами и други типове п..
13.18лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43745
Лентата се използва за строителни фуги, които изискват водоустойчиво и херметично уплътнение, например за свързване на гофрирани покриви, автомобилни части стоманени дъски, поликарбонатни плоскости и др. Характеристики: Размер - 1мм*40мм*10м Материал – Бутил / каучук Дебелина – 1000 μ Якост на опън ..
17.58лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43749
Супер силна, гумирана, водоустойчива лента, която може да залепва, свързва, запечатва и ремонтира почти всичко. Спира незабавно течове. Лентата е специално формулирана с дебела, гъвкава гумирана подложка. Тя захваща повърхността супер стегнато и я облицова като създава моментално супер силно водоуст..
4.34лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 44868
ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА: - Самозалепваща бутилова ремонтна лента за мигновено спиране на течове - Лесна за ползване, може да се реже според вашите нужди, без лепило - Силно лепене, бързо запушване, непроницаема за вода и влага, силна адсорбция ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: - Подходяща за промишле..
53.80лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)