МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ЛЪЧАЩИ ОТОПЛИТЕЛИ

Лъчистото отопление е икономичен и ефективен начин да затоплите различни помещения. То се характеризира с бързо загряване на зоната, в която е поставен уредът, както и с минимални топлинни загуби. 

Лъчащите газови отоплители използват газ, за да функционират, и не изискват времеемка и трудоемка поддръжка. Те са лесни и удобни за ползване. Отличават се и с тих режим на работа, надеждно и бързо достигане на желаната температура и възможност за комбиниране с други уреди за стопляне на помещението.

Не на последно място те намаляват значително разходите за енергия, което се отразява положително на бюджета ви.

От друга страна, приложението на лъчистото отопление е всеобхватно. То може да се използва в сгради с добра топлоизолация или без такава; високи пространства, изложбени и спортни зали, складове, халета, гаражи и др.

На пазара съществува разнообразие от модели, от които да избирате. Въпреки това преди да преминете към покупката на конкретен лъчащ газов отоплител, помислете къде искате да го поставите, какви са характеристиките и дали цената му е съобразена с бюджета, който сте определили за закупуването му.

Лъчисто отопление от онлайн магазин Валерий СиМ Груп

В сайта на Валерий СиМ Груп ще откриете различни модели лъчащи отоплители  на изгодни цени.

Лъчащият  газов отоплител 1400W Orgaz е идеалното решение за вас, ако сте се спрели на този тип отопление. Той е изработен, съобразено с всички нормативни изисквания и европейски директиви.

Газовата пита за отопление на същата марка се характеризира с термозащита и собствена стойка, като предлага възможността за приготвяне на различна храна, когато сте на пикник или къмпинг.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип

 

ЛЪЧАЩ ОТОПЛИТЕЛ 1400W ORGAZ
-20 %
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 40431
Лъчащ газов отоплител без предпазна решетка, с мощност 1400W. Газовият отоплител работи с газ от трети клас Пропан-бутан, с работно налягане 50 мбар, разход на газ 0,102 кг/ч и дюза Ф 0.53 мм. Отговаря на всички нормативни изисквания и европейски директиви. Инструкция за употреба: Отстранете всич..
27.01лв 33.77лв
ЛЪЧАЩ ОТОПЛИТЕЛ С ПРЕДПАЗНА МРЕЖА 1400W ORGAZ
-20 %
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 40666
Лъчащ газов отоплител с предпазна решетка е с мощност 1400W. Газовият отоплител работи с газ от трети клас Пропан-бутан, с работно налягане 50 мбар, разход на газ 0,102 кг/ч и дюза Ф 0.53 мм. Отговаря на всички нормативни изисквания и европейски директиви. Инструкция за употреба: Отстранете всичк..
30.71лв 38.39лв
ЛЪЧАЩ ОТОПЛИТЕЛ СЪС ЗАЩИТА 2855W ORGAZ
-20 %
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 40667
Лъчащ газов отоплител с термозащита е с мощност 2855W. Газовият отоплител работи с газ от трети клас Пропан-бутан, разход на газ 0,200 кг/ч, комбинира се само с вентил за ниско налягане. Отговаря на всички нормативни изисквания и европейски директиви. Инструкция за употреба: Уредът трябва да се п..
80.29лв 100.36лв
ЛЪЧАЩ ОТОПЛИТЕЛ СЪС ЗАЩИТА НА СТОЙКА 2855W ORGAZ ЛЪЧАЩ ОТОПЛИТЕЛ СЪС ЗАЩИТА НА СТОЙКА 2855W ORGAZ
-20 %
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 40668
Лъчащ газов отоплител с термозащита, на стойка, с възможност за приготвяне на храна в къмпинг условия е с мощност 2855W. Газовият отоплител работи с газ от трети клас Пропан-бутан, разход на газ 0,200 кг/ч, комбинира се само с вентил за ниско налягане. Отговаря на всички нормативни изисквания и евро..
95.04лв 118.80лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)