МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

НОЖИЦИ ЗА КЛОНИ

Ножиците за клони се използват за подрязване на клони, овошки, лозя, декоративни дървета, храсти и други. Могат да са особено полезен инструмент и при присаждане на дърво или растение.

Ножици за клони: характеристики и поддръжка

Важни фактори, за които трябва да внимавате, когато избирате ножици за клони са: размерът, формата, острието, дръжките, механизмът на рязане и материалът, от който са изработени. Според модела могат да имат допълнителни приставки и ножове

Като всички други видове инструменти и ножиците за клони се нуждаят от редовна поддръжка. Когато присаждате дървета или растения, първо, трябва да се уверите, че сте дезинфекцирали добре инструментите, които ще ползвате. В противен случай рискът растенията да се разболеят от някаква инфекция се повишава. 

За да избегнете това, трябва редовно да почиствате ножиците с кърпа или с памук, навлажнени с аптечен алкохол, преди и след употребата им. Друг важен фактор за поддържане на доброто им състояние за по-дълъг период от време е правилното им съхраняване. След използването им ги прибирайте на място, където няма пряка слънчева светлина.

Ножици за клони от онлайн магазин “ВАЛЕРИЙ”

За да извършите най-качествено, бързо и удобно работния процеес, е най-добре да се спрете на професионални ножици за клони.

Телескопичните ножици за клони Premium или тези с трион на марката Herly са идеални за целите ви, ако искате рязането да се извършва по чист и прецизен начин. С тях можете безпроблемно да поддържате зелени площи, дворове и градини.

Разгледайте и другите ни предложения, за да направите най-добрия и информиран избор, който ще удовлетвори всичките ви нужди и желания.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: HERLY Код на продукта: 25715
Ножица за клони с метални телескопични дръжки. Дължина: 26-34"/65-85см...
23.64лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 23546
Ножица за клони с метални дръжки. Дължина: 26"/66см...
15.25лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 25716
Ножица за клони с алуминиеви телескопични дръжки. Дръжка: Двукомпонентна Дължина: 31-39"/78-98см...
35.84лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 12740
Ножица за клони HERLY с трион за високо рязане. Предназначена за рязане на всякакъв вид клони, ножицата е изработена от висококачествен метал. Когато е необходимо чисто и прецизно рязане, например при отглеждане на горски насаждения, поддръжка на зелени площи, градини или дворове. С нашите продукти ..
22.96лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 40088
Ножица за високо рязане на клони PREMIUM е в комплект с алуминиева телескопичната дръжка, с помощта на която се достига работна височина от 1,80 м до 3 м. Ножица PREMIUM е снадена с висококачествено острие за лесна и продължителна употреба без излишни усилия. Ножицата за клони PREMIUM е подходяща за..
85.25лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 17425
Ножица за клони с трион за високо рязане с телскопична дръжка Дължина на дръжката: 1,2-2,3м Тип продукт: Ножица/Трион Предназначен за: Клони Материал: Метал Цвят: Червен Дължина острие: 20 см...
37.40лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 36132
Ножица за клони и трион с алуминиева телескопична дръжка HERLY. Ножицата е с дължина 1,2-2,3 м. Предназначена за рязане на всякакъв вид клони, ножицата е изработена от висококачествен метал. Когато е необходимо чисто и прецизно рязане, например при отглеждане на горски насаждения, поддръжка на зелен..
42.53лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 40086
Ножица за клони, зъбчатка Обща дължина: 78 см Дебелина на острието: 4.8 мм Капацитет на рязане: 35 мм Удобни двукомпонентни ръкохватки Незалепващо тефлоново острие..
38.92лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 13850
Ножица за клони с алуминиеви телескопични дръжки. Дължина: 26-36"/60-90см...
18.07лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 17426
Ножица за клони с телескопична дръжка. Дължина: 63-95 см...
39.37лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 29197
Ножица за клони HERLY PROFI е с дължина 60 см. Тя е верен помощник на всеки човек в градината, може да се използва за оформяне на клони, дръвчета и храсти. Изработена от изключително здрави и качествени материали, удобна пригодена за сериозна работа и натоварване. Дългите дръжки на ножицата позволяв..
26.41лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 23445
Ножица за клони Lux HERLY е с дължина 535 мм. Тя е верен помощник на всеки човек в градината, може да се използва за оформяне на клони, дръвчета и храсти. Изработена от изключително здрави и качествени материали, удобна пригодена за сериозна работа и натоварване. Дългите дръжки на ножицата позволява..
14.33лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)