МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

РАБОТНО ОБЛЕКЛО

Работното облекло, като лично средство за защита на тялото трябва да отговаря на условията на съответното работно място, да е съобразено с индивидуалните особености, да не създава риск за безопасността и здравето. Работното облекло може да бъде от кожа, пластмаса или материали, устойчиви на химически и други въздействия.

Бранд: VALBG Код на продукта: 17857
Описание: Комплект ватирани работно яке и полугащеризон Яке: С цип и 2 предни джоба Полугащеризон: Преден цип Цвят: Син Размер: L..
113.83лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 34426
Описание: Елек ватиран водоотблъскващ Материал: 190Т полиестер/PVC Плътност вата: 160гр/см Размер: S..
33.70лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 13126
Гащеризон за боядисване ХL VAL BG предпазва човешкото тяло от въздействието на вода, прах, леки механични въздействия и нечистотии. Облича се върху работното облекло. Изключително лек и удобен с качулка с връзка и цип, има еластичност при талията и глезените за по-голямо удобство и защита. Произведе..
9.24лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 13127
Гащеризон за боядисване XХL VAL BG предпазва човешкото тяло от въздействието на вода, прах, леки механични въздействия и нечистотии. Облича се върху работното облекло. Изключително лек и удобен с качулка с връзка и цип, има еластичност при талията и глезените за по-голямо удобство и защита. Произвед..
9.24лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15638
Сигнален светлоотразителен елек Материал: 100% полиестер Цвят: Жълт Сертификат: Да..
5.63лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15649
Елек сигнален, светлоотразителен е с висока степен на видимост със закопчаване отпред. В долната половина на дрехата са пришити две хоризонтални светлоотразителни ленти. Предлага се в два цвята: зелен и оранжев, изработен от 100% полиестер. Елекът е предназначен за носене върху горна дреха, като пре..
5.63лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 45004
Подходящ за строителни обекти, площадки и за пътни ремонтни дейности, когато работната ви среда го изисква. Тези елеци се предлагат в универсален размер. Изработени са от висококачествен полиестерен плат. В долната половина на дрехата са пришити две хоризонтални светлоотразителни ленти. Елекът е пре..
4.82лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 45005
Подходящ за строителни обекти, площадки и за пътни ремонтни дейности, когато работната ви среда го изисква. Тези елеци се предлагат в универсален размер. Изработени са от висококачествен полиестерен плат. В долната половина на дрехата са пришити две хоризонтални светлоотразителни ленти. Елекът е пре..
4.82лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 24257
Предпазна престилка Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода, прах, леки механични въздействия и нечистотии. Облича се върху работно облекло. Дължина: 115 см Състав: PVC Цвят: Зелен..
2.46лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 16565
Описание: Предпазна престилка Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода, прах, леки механични въздействия и нечистотии. Облича се върху работно облекло. Дължина: 120 см Състав: Промазан полиестер/ Oxford/ Цвят: Бяла..
5.32лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15023
Предпазна престилка Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода, прах, леки механични въздействия и нечистотии. Облича се върху работно облекло. Дължина: 120 см Състав: Промазан полиестер/ Oxford/ Цвят: Зелен..
6.62лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42475
Полугащеризон работен S DECOREX е произведено от тъкан плат – ПОЛИЕСТЕР-65%/ПАМУК-35%. Гащеризонът има многофункционален горен джоб, множество удобни джобове в долната част. Подсилено коляно с джоб за наколенки, удобна лента за закачване на инструменти. Има възможност за регулиране на ширината, какт..
46.20лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)