МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ВЪЖЕТА И ВЕРИГИ

Въжетата и веригите могат да са изключително полезни в много сфери от живота. Те се използват в бита, корабоплаването, киноиндустрията, строителството, за декорация, художествени проекти и други цели.

Съществуват различни типове въжета и вериги спрямо предназначението им.

Синтетичните са изработени от изкуствени материали като полипропилен, полиестер или полиамид. Те са леки и водоустойчиви. Използват се в планинарството, промишлеността,  селското стопанство, бита и други.

Конопените въжета са изработени от естествен коноп и са популярни със здравината и устойчивостта си на триене. Приложението им е за различни арт проекти, декорация, театър и филмова индустрия.

Стоманените въжета се произвеждат от стомана. Най-ефективни са в строителните дейности, селското стопанство и промишлеността. Сред предимствата на металните въжета е тяхната устойчивост на високи температури и корозия.

Предназначението на металните вериги предимно се свързва със строителната и промишлената дейност заради техните характеристики: термоустойчивост, здравина и издръжливост. 

Те обаче също са широко разпространени в автомобилната индустрия и в селското стопанство като част от устройството на  различни машини или за връзване на едър добитък. Тяхното приложение навлиза и в бита под формата на вериги за врати, кучета и други.

Ако търсите качествен модел, то тази верига от MMS е много подходяща. Тя има удължено звено и е изработена от стоманени халки, които са свързани помежду си чрез пресоване, преплитане или занитване. Основният ѝ плюс е устойчивостта ѝ на агресивна среда и корозия. Преди да я използвате, прочетете инструкциите на производителя за употреба.

Въжета и вериги на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

Употребата на въжета и вериги е подходяща както за професионални цели, така и за битови.

За да изберете най-добрите модели за ремонтните дейности у дома или за работа, разгледайте сайта ни. Там може да откриете различни предложения на изгодни цени. Преди да направите покупка, разгледайте характеристиките на харесаните от вас продукти. Съобразете дали са подходящи за вашите нужди, предпочитания, поставените цели и работни условия. Винаги четете инструкциите за безопасност и употреба, преди да ги използвате. Ако се затруднявате с избора си, не се притеснявайте да се свържете с нашите експерти консултанти.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.