МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ПИСТОЛЕТИ ЗА ГОРЕЩ ВЪЗДУХ

Бранд: PREMIUM Код на продукта: 42671
Пистолет за горещ въздух PREMIUM е ръчен инструмент, клас ІІ, с двойна изолация. Конструкцията на машината позволява, чрез троен бутон за включване, да се регулира температурата на въздуха в два диапазона. С помощта на плъзгача разположен на горната част на корпуса, прави плавната регулация на темпе..
29.54лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 34591
Пистолет за горещ въздух PREMIUM може да се използва за смаляване на стесняваща се тръбна инсталация, споени свързващи части и споени изводи, монтажни и електрически компоненти.Изкривяване на артикули направени от акрил, PVC и полистирол; тръбни инсталации, пластини и профили, както и влажни дървета..
81.56лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 45355
Интелигентен термостат, Автоматично изключване в случай на прегряване поради пренапрежение. Регулиране на нивото на горещ въздух, позволява работа чрез регулиране на нагрятия въздух според нуждите на работата. Ергономичен дизайн, гумено покритие с лесен захват не уморява ръцете. Технически данни: ..
138.86лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44840
Пистолет за горещ въздух RTR MAX позволява, чрез тройния бутон за включване да се регулира температурата на въздуха в два диапазона. С помоща на плъзгача разположен на горната част на корпуса прави плавната регулировка на температурата на въздушната струя. Пистолета за горещ въздух е снабден с поста..
42.48лв
Бранд: MOLLER Код на продукта: 33498
Пистолет за горещ въздух MOLLER се използва за премахване на лак, боя, лепило. За формиране и заваряване на пластмасови материали, тръбни връзки, огъване. За свързване на тръби и фолио. За размразяване на водопроводни тръби (не важи за PVC тръби). Пистолетът за горещ въздух може да бъде използван за..
30.11лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 45192
Технически данни: Мощност: 18V Температура: 550° C Скорост: 170 л/мин Батерия: НЕ..
124.56лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)