МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Косачки за трева

Ако искате да поддържате дворното си пространство в добро състояние и да го превърнете в малък зелен рай, където да отглеждате красиви цветя и да се наслаждавате на свеж райграс, то се нуждаете от висококачествена градинска техника. Тя включва и косачки и аератори.

Първите се делят на ръчни, електрически, безкабелни и бензинови косачки. Те се различават по начин на задействане, характеристики и употреба, но всички изпълняват една и съща функция.

Ръчните изискват повече физически усилия от страна на ползващия ги, но са значително по-евтини в сравнение с другите видове. 

За да работят, електрическите косачки изискват използването на електричество. Те  имат кабел, който трябва да е достатъчно дълъг, за да достига до всички места в градината.

Безкабелните модели са удобни и лесни за употреба, тъй като работят на батерия, не изискват много физически усилия и достигат лесно всички кътчета в двора.

Бензиновите косачки за трева се задвижват  от гориво. Те са ефективни, подвижни и се характеризират с висока мощност и устойчивост при натоварване. 

Какво представляват аераторите за трева

Аераторите за трева са машини, които остраняват изсъхналата трева, разрохват почвата. Те премахват и изчистват пространството от отпадъци. Използват се, за да се аерира почвата. 

Този процес позволява на кислорода да навлезе в земята, подпомага наторяването ѝ и по-лесното ѝ напояване. Аерирането трябва да се извършва два пъти годишно — през пролетта, за да се отстранят остатъците от изсъхнали и болни треви, и през есента след косене, за да се обработи почвата максимално добре.

Основната функция на аераторите е да подобрят дренажа на почвата, за да проникнат водата и въздуха до корените на растенията.

Освен това тези машини почистват моравата, стимулират растежа на корените на тревата, подобряват плодовитостта и качеството на почвата и спомагат за редуциране на риска от развитие на болести. Не на последно място те поддържат добрия външен вид на градината. Също като косачките те се делят на бензинови, ръчни и електрически аератори.

Аератори и косачки на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

За да изберете най-добрите инструменти за градината или двора ви,  разгледайте сайта ни. В него ще откриете специално селектирани модели косачки колички и аератори на изгодни цени.

Електрическият аератор за трева 2 в 1 Premium HD е вашият верен помощник в градинарските ви дейности. Той се задвижва чрез четириколесна система. Благодарение на двете си приставки той окосява, разрежда тревата, спомага за по-лесното ѝ подхранване с кислород и премахва изсъхналата и болна трева.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 45823
Най-ценния помощник за една морава АЕРАТОР 2 В 1 PREMIUM HD Четириколесна система за задвижване. Ширина на обработваната площ 320 ММ. Две приставки включени в комплекта. Приставка - Скарификатор с тази приставка се извършва събиране на болна, изсъхнала трева. Използва се за порязване и разреждане на..
264.70лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 38968
Самоходна бензинова косачка за трева PREMIUM HD с функция "мулчиране" /или наторяване/ се изразява в надробяване на окосената трева на фин компост, който се връща в почвата като естествен обогатител, носител на ценни хранителни вещества. Тази функция ще Ви спести много време, тъй като избягвате дос..
642.46лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 47210
Технически данни: Мощност на двигателя: 1,8kW Обем на двигателя: 132сс Обороти: 2850 об./мин Ширина на косене: 410мм Височина на косене: 25-45-65мм Капацитет на коша: 40л..
436.92лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 47211
Комбиниран модел 5 в 1. 1.Функция мулчиране. 2.Събиране на тревата в кош. 3.Странично изхвърляне . 4.Задно изхвърляне без кош. 5.Раздробяване. Технически данни: Мощност на двигателя: 4,0kW Обем на двигателя: 171сс Обороти: 2850 об./мин Ширина на косене: 510мм Височина на косене: 25-70мм Капаците..
737.88лв
Бранд: MOLLER Код на продукта: 42867
Електрическа косачка Moller е лека, удобна и определено лесен за ползване уред, с който ще поддържате тревата в градината си свежа и идеално равна. Може да бъдете напълно уверени, че с градинска техника от Moller ще окосите градината си ефективно и неусетно. Разбира се, за Ваше удобство, електрическ..
141.67лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 17392
Технически данни: Мощност 1000W Захранващо напрежение 230-240V~50Hz Височина на рязане 5Роs (28, 38, 48, 58, 68 мм) Диаметър на рязане 340 мм Капацитет на коша за трева 50 литра Максимално ниво на вибрация <2.5 м/сек2..
258.00лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)