МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

РАМЕННИ ПРЪСКАЧКИ

Добре поддържаната градина зависи от редовната грижа и поливането на насажденията. Всеки градинар се нуждае от практична и удобна пръскачка, с която да улесни работата си.

Това устройство е необходимо, когато се полива разсад; с него се третират култивирани растения или се прилагат торове. С помощта на градинска пръскачка можете да варосвате дървета и да третирате почвата при засаждане на кореноплодни култури. 

Преди да изберете пръскачка за градината, трябва да прецените кой модел ще отговаря най-добре на нуждите и желанията ви. Налице са  няколко фактора, които могат да повлияят на покупката ви. Те са: дали има възможност за регулиране на налягането, какви са материалите на изработката ѝ, лесно ли се почиства; дали има допълнително оборудване; колко лека и удобна е за ползване. Обърнете внимание и на това какъв е диапазонът ѝ пръскане, имайки предвид размера и вида на растенията и конкретните задачи, които искате да изпълните.

Видове пръскачки

Има различни видове пръскачки:

  • ръчни, които могат да са раменни и гръбни;

  • акумулаторни.

Раменните се носят на едно рамо, а гръбните на гърба с две презрамки. И двата вида създават налягане в резервоара чрез напомпване на ръка с ръчка. 

Акумулаторните пръскачки са лесни и удобни за ползване. Те се захранват с акумулатор, могат да обработват всякакви насаждения и покриват 100% от пространството. Разделят се на раменни, гръбни и модели на колела. Този вид пръскачки са подходящи за малки стопанства. 

Раменни пръскачки от онлайн магазина на ВАЛЕРИЙ

На сайта на “Валерий” СиМ груп може да закупите различни модели  пръскачки от брандове Herley, Premium, Bertani и Dirim.

Модерната акумулаторната пръскачка Premium 16L 8AH е ефективна, лека и удобна и през последните години е предпочитан избор не само за професионални земеделци и фермери, но и за любители градинари. Пръскачката може да се използва от хора на всякаква възраст, защото не изисква големи усилия при работа с нея. Моделът е подходящ за пръскане на овошки, растения и лозя.

За тези, които търсят пръскачка, която да се използва за дезинфекция, подходящ избор е акумулаторният модел PREMIUM HD 20V 2AH 3 Л с телескопичен накрайник.

Ако не желаете акумулаторен модел, то раменната пръскачка HERLY с метален удължител е подходящ избор. Изработена от качествена пластмаса, пръскачката разполага с 2 функции на пръскане  и предпазен клапан.

Друг популярен и често предпочитан модел е раменната пръскачка 10l DIRIM с ръчно бутало. Тя е изработена от здрава пластмаса, има гъвкави накрайници, позволяващи да бъдат огъвани, и може да свърши чудесна работа в градината ви.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44714
Раменната пръскачка DIRIM е с ръчно пластмасово бутало за налягане, снабдена с предпазен клапан, червена на цвят. Пръскачката е с размери 20*20*49см. Вместимостта на пръскачката е 5 л, изработена от здрава пластмаса. Накрайниците на пръскачката са от гъвкава пластмаса и могат да бъдат огъвани по же..
43.56лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 40917
Пръскачка професионална Alta Tech изработена от висококачествен материал с помпено въже ANTICORROSION и уплътнения FPM. Тя има полупрозрачен контейнер REINFORCED с релефни вдлъбнатини и със защитен вентил за автоматично оттичане. Максимален капацитет: 10,75 л Нетен капацитет: 8,50 л Приложение: за 7..
110.98лв 114.14лв
ПРЪСКАЧКА 10L  DIRIM
-12 %
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44713
Раменната пръскачка DIRIM е с ръчно пластмасово бутало за налягане, снабдена с предпазен клапан, червена на цвят. Пръскачката е с размери 20*20*58см. Вместимостта на пръскачката е 10 л, изработена от здрава пластмаса. Накрайниците на пръскачката са от гъвкава пластмаса и могат да бъдат огъвани по ж..
39.84лв 45.28лв
ПРЪСКАЧКА HERLY ПРЪСКАЧКА HERLY
-19 %
Бранд: HERLY Код на продукта: 20314
Раменна пръскачка HERLY е с метален удължител и ръчно пластмасово бутало за налягане, снабдена с предпазен клапан, оранжева на цвят. Съвместимост на пръскачката е 5 л, изработена от качествена пластмаса, пръскачката разполага с 2 функции на пръскане. Почиствайте вътрешността на пръскачката с чиста в..
15.90лв 19.69лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)