МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ДЪЖДОБРАНИ

Валежите, особено интензивни такива в пролетно-летния сезон, налагат прекъсване на работата на открито. Макар наслаждаването на дъжда от уюта на дома да изглежда примамлива опция, работата в градината и задачите в откритите площи трябва да се изпълнят. За работа на открито, когато трябва ефективна защита от дъжда и същевременно свобода на движение, са подходящи дъждобраните. 

Създателят на добре познатия днес водоустойчив дъждобран е шотландският химик Чарлз Макинтош през 19-ти век. През вековете се появяват различни видове модели, изработени от разнообразни материали като полиамид и полиестер например. Този тип непромокаема дреха е изключително полезен, когато искате ръцете ви да са свободни за работните задачи, а същевременно с това да сте предпазени от дъжд и лоши атмосферни условия.

Видове дъждобрани

В момента на пазара съществува широка гама от избор:  професионални дъждобрани, идеално допълнение към работното ви облекло; тип пончо; туристически; еднократни или маскировъчни дъждобрани, често предлагани като комплект от панталон и яке, еднократни дъждобрани и други. В зависимост от нуждите, предпочитанията и целите на ползвателя, те се предлагат с качулки, джобове, ципове, тик-так копчета, подлепени шевове и т.н.

Ако работите на открито или обичате да ходите на риболов, препоръчителният избор е дъждобран от полиестер или полиамид в комбинация с непромокаеми панталони. По-късите модели са по-удобни, защото не ограничават толкова движенията, но по-дългите предпазват и краката при по-силни дъжд и вятър.

Гумираните дъждобрани са друга опция за ползване, но при тях недостатъкът е намалената дишаемост.

Ако искате по-стилен външен вид, подходящи са тренч моделите дъждобрани, които да ви предпазят докато пътувате към работното си място.

Характеристики на дъждобраните

Основната функция, която този тип непромокаеми дрехи имат, е да осигуряват защита срещу дъжд. Освен това те се отличават с други ползи като предпазване от вятър, прах, мръсотия и атмосферни условия с високи нива на влажност. 

Дъждобраните се характеризират с издръжливост, ветро и водоустойчивост, лесна поддръжка и компактност. Някои модели като професионалните дъждобрани имат и вентилация на гърба и мишниците.

Инвестицията в закупуването на модел непромокаема дреха, която да ви защити от неблагоприятните климатични условия, си заслужава. С подходящия дъждобран ще можете спокойно да ходите на работа, особено ако тя е на открито, на риболов или да изпълнявате градинските си дейности.

Дъждобрани на сайта на Валерий СиМ Груп

В сайта на Валерий СиМ Груп ще откриете различни модели дъждобрани на изгодни цени.

Водоустойчивият дъждобран Eagle на марката Decorex предпазва тялото не само от дъжд, а и от производствени замърсявания, прах и повърхностни механични въздействия. Той е ергономичен и напълно безвреден за ползване.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. При допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: DECOREX Код на продукта: 23453
Дъждобран Размер: XXL Материал: ПВХ/Полиестер Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах Качества: Ергономичност, безвредност Сертификат: Да..
15.84лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15527
Дъждобран CETUS XXL е изработен от ПВХ/Полиестер за защита от производствени замърсявания и механични въздействия, вода и киселинни пръски. Изработен съгласно европейски стандарт EN ISO 13688:2013. Външният водоотблъскващ слой е направен от найлоново платно, наслоено с омекотено ПВХ.Bътрешният слой ..
17.63лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 33187
Описание: Дъждобран Размер: L Материал: ПВХ/Полиестер Дебелина: 0,2мм Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах Качества: Ергономичност, безвредност Сертификат: Да..
11.42лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23462
Описание: Дъждобран - панталон и яке с качулка с възможност за прибиране с лепенка Материал: ПВХ/Полиестер, шита изработка Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах. Качества: Ергономичност, безвре..
8.94лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23455
Дъждобран маскировъчен EAGLE размер XXL е изработен от ПВХ/Полиестер, съгласно европейски стандарт EN ISO 13688:2013 определящ общите изисквания за ергономичност, безвредност, стареене, означаване на размера, съвместимост и маркировка на защитното облекло и за информацията, предоставяна от производи..
17.26лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 15024
Дъждобран от политилен DECOREX с универсален размер предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах...
2.21лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45861
Описание: Прозрачен, водоустойчив, компактен и лек дебелина: 2,5 микрона Материал: LDPE..
4.03лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 28182
Дъждобран Размер: ХXXL Материал: ПВХ/Полиестер Приложение: Да предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах Сертификат: Да..
15.84лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23459
Дъждобран маскировъчен яке и панталон RANGER XL е лично предпазно средство с опростена конструкция за защита срещу минимални рискове. Изработен от ПВХ/Полиестер, предпазва човешкото тяло от въздействието на вода /дъжд/, производствени замърсявания и повърхностни механични въздействия и прах. Външния..
28.98лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)