МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

КОМПЛЕКТИ авто инструменти

Всеки притежател на автомобил се нуждае от комплект с автоинструменти, който да използва при спешни случаи или непредвидени ситуации като спукана гума. 

Комплектите най-често съдържат отвертки, клещи, гаечни ключове, тресчотки, адаптори, шестограми, вложки и др. Някои от тях са създадени, за да се използват за конкретни цели като смяна на маслен филтър например.

Така или иначе предназначението им е да поддържат автомобилите в добро състояние и да улесняват процеса на ремонтни дейности. 

Употребата на комплектите с автоинструменти включва смяна на гуми, чистачки, свещи или филтри, отстраняване на малки течове, затягане на болтове и гайки и др.

Комплектите осигуряват удобство, безопасност и спокойствие по време на път, тъй като чрез използването им могат да се избегнат сериозни повреди на автомобила. Те са незаменим помощник в случаите, когато закъсате с колата на труднодостъпно и/или отдалечено място. С подходящите инструменти и притежаването на основни умения можете да подобрите състоянието на превозното средство, докато чакате помощта да дойде.

Това е така, защото комплектите с автоинструменти ви предоставят възможността сами да поправяте леки повреди и да поддържате автомобила си. По този начин спестявате време и разходи, които иначе бихте дали при закарване на колата в  автосервиз.

Не на последно място имате опцията да персонализирате комплекта си, така че да включите само инструментите, които считате, че ще са ви нужни.

Как да изберете най-добрия комплект с автоинструменти

На пазара съществува разнообразие от модели, затова изборът на най-подходящия за вас може да се окаже трудна задача. При покупката на такъв трябва да се вземат предвид няколко важни фактора - марката, цена на комплекта, качество на материалите, от които са изработени инструментите, и уменията ви. 

Ако нямате много опит в ремонтните дейности, то тогава професионалните инструменти едва ли са подходящи за вас. Вместо тях може да се доверите на стандартните гаечни ключове, отвертки и клещи. Тяхната употреба е лесна и може да бъде много ефективна при непредвидени ситуации на пътя.

Друг ключов момент при избора на комплект с автоинструменти са неговите размер и тегло. Той трябва да се пренася безпроблемно и да е компактен, за да не заема много място в багажника на колата ви.

Сравнявайки характеристиките и цените на различните модели и съобразявайки се с горепосочените фактори, спокойно можете да откриете този, който отговаря на всичките ви нужди и изисквания.

Комплекти с автоинструменти на сайта на “Валерий”

В сайта на “Валерий” ще откриете различни видове компактни и удобни комплекти с автоинструменти.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашия екип.