МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

КАСКИ И ЩИТОВЕ

Защитните щитове се използват при опасност от летящи частици при работа с ъглошлайф, длето, на струг, шмиргел, както и работа с разяждащи химически вещества, в запрашена среда или при боядисване и заваряване.

Бранд: DECOREX Код на продукта: 23865
Каска бяла DECOREX е предпазна каска с ПВХ околожка с шест– точково закрепване. Има подбрадник, изработена от полиетилен. Каската е предназначена главно да осигури защита от падащи предмети, за предотвратяване на мозъчни наранявания и черепни травми, противоударна. Напречна деформация LD на тази кас..
6.46лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23863
Предпазна каска с подбрадник и ПВХ околожка с шест точково закрепване. Подходяща за използване на строителни обекти, в заводи и фабрики. Материал: Полиетилен Цвят: Жълт Сертификат: Да..
6.46лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 39952
Предпазна каска ITALY DECOREX жълта е предназначена главно да осигури защита от падащи предмети, за предотвратяване на мозъчни наранявания и черепни травми. Каската е произведена от HDPE с периферия, предпазва потребителя при краткотраен контакт с електрически проводници под напрежение до 440 V прав..
6.89лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45862
ХАРАКТЕРИСТИКИ • с лента за пот • 6 точково окачване • Универсален размер 56-61см • Тегло около 317гр • Произведено в ЕС..
15.71лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 46280
Каската е изработена от полиетилен (PE) с 6 точково закрепване. Лентата за глава се регулира с винт, за да отговаря на всеки размер глава. Регулирайте лентата за глава така, че да пасва удобно на главата ви и да не се изплъзва, когато се навеждате.Подбрадника е част от окомплектовката и спомага за з..
7.62лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 29783
Предпазен щит - прозрачен поликарбонатен щит с регулируема околоожка и надчелник Материал: Пластмаса Филтриращи визьори Оптически клас 1 Дължина: 100 мм Сертификат: Да..
14.82лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33345
Щит предпазен с мрежа. Защитен екраен с метална мрежа. С регулируема околожка Сертификат: Да Дължина: 190 мм Материал: PVC..
11.95лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 47079
Не защитава от падащи предмети (отговарящи на EN 397). Предназначена е основно за употреба на закрито, където няма преки удари от предмети. Шапка с корпус от пластмаса. Външната част на шапката и лентата са изработени от памук. Регулиране на размера на шапката с помощта на велкро лента за закопчаван..
12.18лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 43268
Защитният шлем е предназначен да предпазва лицето на потребителя от пръски и капки при директни въздействия на течности, а също така предпазва от механичен удар от различни видове твърди летящи частици. Този шлем за предпазване не предоставя неограничена защита на лицето, той е предназначен за Вашат..
12.10лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 46601
Предпазен щит - прозрачен поликарбонатен щит с регулируема околоожка и надчелник Материал: Пластмаса Оптически клас 1 Сертификат: Да..
14.66лв
ЩИТ ПРЕДПАЗЕН С МРЕЖА ЩИТ ПРЕДПАЗЕН С МРЕЖА
-12 %
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 46602
Щит предпазен с мрежа. Защитен екраен с метална мрежа. С регулируема околожка Сертификат: Да Дължина: 200 мм Материал: PVC..
18.67лв 21.32лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 41199
Щит, антифони и каска комплект Антифоните са с лек мидообразен предпазител на слуха за защита от шум. Среден индекс на затихване на високи честоти Н33. Каската е изработен от пластмаса, произведена от HDPE с периферия, противоудърна. Щит предпазен с мрежа, осигурява пълна видимост на ползвателя...
68.90лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)