МЕНЮ
Кошница

КАСКИ И ЩИТОВЕ

Защитните щитове се използват при опасност от летящи частици при работа с ъглошлайф, длето, на струг, шмиргел, както и работа с разяждащи химически вещества, в запрашена среда или при боядисване и заваряване.

Бранд: DECOREX Код на продукта: 23865
Каска бяла DECOREX е предпазна каска с ПВХ околожка с шест– точково закрепване. Има подбрадник, изработена от полиетилен. Каската е предназначена главно да осигури защита от падащи предмети, за предотвратяване на мозъчни наранявания и черепни травми, противоударна. Напречна деформация LD на тази кас..
8.08лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23863
Предпазна каска с подбрадник и ПВХ околожка с шест точково закрепване. Подходяща за използване на строителни обекти, в заводи и фабрики. Материал: Полиетилен Цвят: Жълт Сертификат: Да..
8.08лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 39952
Предпазна каска ITALY DECOREX жълта е предназначена главно да осигури защита от падащи предмети, за предотвратяване на мозъчни наранявания и черепни травми. Каската е произведена от HDPE с периферия, предпазва потребителя при краткотраен контакт с електрически проводници под напрежение до 440 V прав..
6.89лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45862
ХАРАКТЕРИСТИКИ • с лента за пот • 6 точково окачване • Универсален размер 56-61см • Тегло около 317гр • Произведено в ЕС..
15.71лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 29783
Предпазен щит - прозрачен поликарбонатен щит с регулируема околоожка и надчелник Материал: Пластмаса Филтриращи визьори Оптически клас 1 Дължина: 100 мм Сертификат: Да..
15.78лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33345
Щит предпазен с мрежа. Защитен екраен с метална мрежа. С регулируема околожка Сертификат: Да Дължина: 190 мм Материал: PVC..
11.95лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 43268
Защитният шлем е предназначен да предпазва лицето на потребителя от пръски и капки при директни въздействия на течности, а също така предпазва от механичен удар от различни видове твърди летящи частици. Този шлем за предпазване не предоставя неограничена защита на лицето, той е предназначен за Вашат..
12.10лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 41199
Щит, антифони и каска комплект Антифоните са с лек мидообразен предпазител на слуха за защита от шум. Среден индекс на затихване на високи честоти Н33. Каската е изработен от пластмаса, произведена от HDPE с периферия, противоудърна. Щит предпазен с мрежа, осигурява пълна видимост на ползвателя...
68.90лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 36077
Щит, антифони и каска комплект PREMIUM. Антифони с лек мидообразен предпазител на слуха за защита от шум, осигуряващ перфектна защита. Външни шумозаглушители - леки, големи ергономични чашки, пълни с акустична пяна, меки, неалергични възглавнички. Материалите, от които са произведени и техните части..
45.88лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 36079
Щит, антифони и козирка комплект PREMIUM. Антифони с лек мидообразен предпазител за защита от шум, осигуряващ перфектна защита. Външни шумозаглушители - леки, големи ергономични чашки, пълни с акустична пяна, меки, неалергични възглавнички. Материалите от които са произведени и техните части, вклю..
32.11лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 36078
Щит и антифони комплект PREMIUM. Антифона е лек мидообразен предпазител на слуха за защита от шум, осигуряващ перфектна защита. Външни шумозаглушители -леки, големи ергономични чашки, пълни с акустична пяна, меки, неалергични възглавнички. Материалите, от които са произведени и техните части, включи..
20.64лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)