МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ПРАХОСМУКАЧКИ

Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 33079
Прахосмукачка за пепел PREMIUM HD това е един нов иновативен уред в почистването на печки и камини, без да цапаме навсякъде и да хвърчи пепел на вън, докато почистваме. Прахосмукачката е с армиран маркуч, издържащ на висока температура. Прахосмукачката за пепел е предназначена за употреба само с хла..
63.60лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 23309
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване PREMIUM. Използвайте доставения дунапренов филтър за мокро вакуумно почистване. Използвайте доставената хартиена торба за прах за сухо вакуумно почистване. Използвайте доставения текстилен филтър за сухо вакуумно почистване. За мокро вакуумно почистване, изте..
86.76лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44932
2 вакуумни и 1 перяща функция Самостоятелно работещи двигатели Корпус от неръждаема стомана Използва се BY-Pass двигател с двоен вентилатор, който може непрекъснато да засмуква силно Система на дръжките за лесна употреба и преносимост Лесно пълнене на чиста вода и източване на мръсна вода Те са идеа..
1,075.13лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44929
1 вакумна функция Корпус от неръждаема стомана Използва се BY-Pass двигател с двоен вентилатор, който може непрекъснато да вакуумира силно Система на дръжките за лесна употреба и преносимост Лесно пълнене на чиста вода и източване на мръсна вода Функция за прахосмукачка на твърд под, килим и седалка..
403.20лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44930
Използва се BY-Pass двигател с двоен вентилатор, който може непрекъснато да вакуумира силно Неръждаем корпус Мощна прахосмукачка с байпасни вакуумни двигатели с двоен вентилатор Раменна система, осигуряваща лекота на използване и транспортиране Лесно пълнене на чиста вода и изпразване на мръсна вода..
564.43лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44933
3 Вакуумни и 1 перяща функция Самостоятелно работещи двигатели Корпус от неръждаема стомана Използва се BY-Pass двигател с двоен вентилатор, който може непрекъснато да вакуумира силно Система на дръжките за лесна употреба и преносимост Лесно пълнене на чиста вода и източване на мръсна вода Те са иде..
1,343.88лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)