МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ЛАМПИ, ФЕНЕРИ И АКСЕСОАРИ

Ако сте любители на природата и приключенията, тогава къмпинг изживяванията са точно за вас. Откъсването от забързаното ежедневие на големия град поне за един уикенд зарежда ума, тялото и душата. Независимо дали сте почитатели на спортните дейности, или просто искате да се насладите на активната почивка, къмпингът е начин да намерите вътрешна хармония и да възвърнете спокойствието си.

За да се насладите изцяло на ваканцията си и да избегнете стресови ситуации, е препоръчително да сте добре подготвени. Направете си списък с основните елементи, от които се нуждаете, за да се уверите, че не пропускате нищо важно.

Разбира се, задължителна част от багажа ви трябва да бъдат палатката, спалния чувал, комплект за първа помощ, здрави и непропускливи обувки, лични принадлежности и лампи за къмпинг и/или фенери.

Плюсове на лампите за къмпинг и къмпинг фенерите

Къмпинг лампата е изключително важен аксесоар. Тя осветява пътя на всеки приключенец, който иска да изследва дивата природа, до и около къмпинга. Лека, удобна, компактна – къмпинг лампата не само осигурява видимост, но и създава усещане за уют.

В зависимост от модела LED някои лампи за къмпинг могат да работят до 75 часа с едно зареждане. Други видове пък се презареждат чрез слънчева енергия или използват специален механизъм за зареждане.

От друга страна, къмпинг фенерите предлагат мека и топла светлина, чието ненатрапчиво сияние не дразни очите, както това, излъчвано от лампата. Много от моделите имат режим на червена светлина, която да осветява лагера нощно време, без да повлияе негативно на зрението.

На пазара съществува разнообразие както на лампи за къмпинг, така и на фенери, които могат да използват изкуствена или естествена светлина.

Сред основните предимства на къмпинг лампите е лесното им позициониране спрямо желанието на ползващия ги, като огряват равномерно пространството, където са сложени.

Да имате допълнителен източник на светлина, когато сте на къмпинг, е задължително, ако искате да избегнете неприятни и непредвидени ситуации.

Къмпинг лампи и къмпинг фенери на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

За да изберете най-добрите инструменти за ремонтните дейности у дома или за работа, разгледайте сайта ни. Там може да откриете специално селектирани модели лампи и къмпинг фенери на изгодни цени.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 23505
Къмпинг лампа Патрон: 190 гр...
23.96лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 39088
Къмпинг лампа PREMIUMGAS за патрон 190гр. (Газовият патрон не е включен в комплекта). Къмпинг лампата е с мощност 550W, интензивност на горене 475 Cal/h, продължителност на горене между 5-6 часа. Сила на светлината 100-200 lux, максимална консумация 42gr/h, с пиезо запалка и метално тяло. Лампата е ..
29.69лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 28190
Описание: Къмпинг лампа с резба и патрон Сертификат: Да..
23.86лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 16325
Къмпинг фенер Работен газ: газ от трети клас Пропан -бутан Топлинно натоварване: 1.5 KW Разход на газ: 0,109 кг/ч Работа: 4-6 часа Работно налягане: до 12 бара Сертификат: Да..
17.18лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 17010
Резервно стъкло за газова лампа Диаметър: 110 мм Височина: 115 мм..
6.37лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)