МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

УДЪЛЖИТЕЛИ

Удължителите са много полезна вещ във всяко домакинство, офис или друго работно място. 

Основно предимство на удължителите за ток е, че те гарантират добър достъп до електричество дори на пръв поглед недостъпни места заради дългия си кабел. Освен това могат да се използват на различни места: частни имоти, офиси, дворове, супермаркети и др.

Удължителите за ток са популярен и предпочитан избор, защото са бюджетни, мултифункционални и лесни за поддръжка, което ги прави удобни за употреба.

От друга страна, макарите са известни с основното си предимство да предпазват кабела от прегъвания, прекъсвания или скъсване заради възможността да го навиват. Те се навиват автоматично и имат няколко гнезда за зареждане на различни електроуреди наведнъж. 

Макарите са лесни за използване, безопасни и надеждни и се характеризират с удобно транспортиране и компактен размер.

При избора на удължители за ток и макари трябва да се вземат предвид няколко основни фактори, които могат да повлияят на покупката. Те са дължина на кабела, наличие на прекъсвач, цена, максимална мощност и брой гнезда при макарите.

Съвети за безопасна употреба на удължители за ток  

Удължителите са много полезни и лесни за използване, но употребата им върви ръка за ръка с няколко важни съвети за безопасност. 

Първото и най-важно правило е да изберете модел, който ще отговаря на вашите нужди и цели, независимо дали ще го ползвате редовно или по-рядко. Това е от значение, защото продължителното му приложение може да скъси живота му. За да се възползвате максимално от функцията и ползите му, трябва да инвестирате във висококачествен модел, който се отличава с издръжливост и за който сте сигурни, че вероятността да изгори е минимална.

Освен това трябва да не оплитате или огъвате удължителя за ток. Така ще предотвратите евентуални инциденти. 

Ако удължителите/макарите се използват в строителната сфера, за ремонтни и монтажни дейности, както и при производство на мебели, е препоръчително да се предвиди допълнителна защита от влага и прах за по-безопасна употреба.

Удължители от онлайн магазин “Валерий”

В сайта на “Валерий” ще откриете различни видове макари и удължители за ток на изгодни цени.

Един чудесен избор е удължаващият кабел 3х1.00 ММ за електроуреди със заземление на бранда Premium, собственост на марката “Валерий” СиМ Груп АД.

Не забравяйте да разгледате и другите ни предложения, за да изберете най-подходящия удължител за вашите нужди и цели.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: VALBG Код на продукта: 36834
Описание: Макара с кабел SYNCHRO Дължина на кабела: 10 метра Брой гнезда: 4 Максимална мощност: 3600W Сечение на кабела: 3*1,5мм2..
58.84лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33002
Описание: Удължител Кабел: 3*1,00 кв.мм Дължина на кабел: 10 м..
18.52лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)