МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ТОПЕНИ В ЛАТЕКС

Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 32378
Описание: Ръкавици от полиамидно трико, топени в полиуретанова пяна. С ластичен маншет. Маслоустойчиви. Използват се за работа с електрически инструменти и машини, работа с фаянс, складови дейности, дърводелство. Размер: 10" Сертификат: Да..
34.80лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 29091
Ръкавици топени в латекс ЕКО са изработени от плетено безшевно трико, с дишащ гръб и ластичен маншет. Ръкавиците са лично предпазно средство, предназначено да защитава от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и опасности, и комбинации от тях, противохлъзгащи, размерът на ръкавиците..
24.24лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 37301
Комплект предпазни ръкавици от плетено полиестерно трико, топени в нитрил. Дишаща длан с ластичен маншет. Размер 10' Удобна и практична голяма опаковка: 12 чифта 3 чифта зелени 3 чифта сини 3 чифта червени 3 чифта оранжеви Предназначени за използване в строителство, дърводелство, складови дейности..
23.76лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 34964
Описание: Ръкавици от безшевно трико, топено в латекс. С ластичен маншет и дишащ гръб. Подходящи за използване в строителството, при направа на покриви, складови и ремонтни дейности. Размер: 10" Модел: NEW STAR Сертификат: Да..
23.28лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 32376
Описание: Ръкавици предназначени за зъщита от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и опасни комбинации от тях при монтажна и строителна дейност. Изработени от плетено финно полиамидно трико с ластичен маншет. Топени в латексова пяна. Дишащи. Размер: 10" След употреба поддържайте из..
30.00лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 23871
Описание: Ръкавици от плетено полиестерно безшевно трико, топени в латекс. Дишаща длан с ластичен маншет. Подходящи за използване в дърводелството, зидарията, бояджийски дейности, работа с гипсокартон. Размер: 10"..
22.08лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 28914
Ръкавици предназначени за защита от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и комбинаций от тях при общи монтажни и строителни дейност. Изработени от плетено безшевно трико, топени в латекс с ластичен маншет и дишащ гръб. Подходящи за използване в строителството, дърводелството, напра..
23.76лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45601
Описание: Ръкавици от полиестерно трико, допълнително топени втори път в латексова пяна. С ластичен маншет. С картонче за закачване. Размер: 10" Сертификат: Да Подходящи за използване в строителството, дърводелството, направа и ремонт на покриви, битови дейности...
1.78лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 46301
Ръкавици, изработени от натурален латекс топен в неопрен, висока устойчивост на химикали, 0,70 мм дебелина, флокирани. Ръкавиците, отговарят на европейските стандарти:EN 420- Общи изисквания за защитните ръкавициEN 388- Механични рисковеEN 374 Размер 10'..
5.11лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 45858
Описание: Добре прилепваща, еластична работна ръкавица с полиестерни нишки, изработена от рециклирани PET бутилки. Безшевно трико със сиво покритие от латексова пяна. Висок комфорт при носене. Размер 10' материал: 47% найлон, 53% полиестер Покритие: латексова пяна Механични рискове в съответствие ..
10.43лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 43752
Ръкавици противосрезни SANCUT. Ръкавиците са ½ топени в полиуретан със стъклофибърни нишки вплетени в трикото, противосрезни - ниво 3. Размер 10'..
7.69лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 33295
Ръкавици топени в латекс GLORY са лично предпазно средство, предназначено за защитава от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и опасности, и комбинации от тях. Ръкавиците са противохлъзгащи и противосрезни, отговарят на всички нормативни изисквания. Изработени са от памучно трико, ..
3.35лв
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)