МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

БОРМАШИНИ

Рано или късно всеки дом се нуждае от ремонт или освежаване. Независимо дали сте любител или професионален майстор, вие се нуждаете от качествена техника, с която да боравите по време на работа.

Сред основните инструменти, с които трябва да разполагате, когато решите, че е време за освежаване или ремонтиране на стаите вкъщи, са бормашините.

За да изберете най-подходящия модел, трябва да обърнете внимание на техните характеристики. Когато става дума за покупка на бормашина, проверете какви са мощността, функциите, батерията и скоростта ѝ.

Видове бормашини 

На пазара съществува разнообразие от различни типове бормашини, които може да си купите в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Те са безударна, акумулаторна, ударна.

Сред най-използваните модели са акумулаторните бормашини. Те работят с презареждащи се батерии за захранване. Не изискват наличие на електрическа мрежа и движенията им не се ограничават от кабел. Това ги прави изключително удобни за работа. Бормашините на батерии се използват з както и за пробиване на отвори в различни материали. В зависимост от нуждите ви някои от моделите са подходящ избор за ударно пробиване в строителното дърводелство и строителните материали.

Акумулаторните бормашини с функция за винтоверт, от друга страна, комбинират част от характеристиките на двата вида инструменти. Употребата им е особено полезна, когато трябва да се извършват монтажни, демонтажни и работни дейности. Те се използват за пробиване, затягане и развинтване на винтове. 

Ударните бормашини са за предпочитане, когато трябва да пробивате отвори в твърди материали като камък, бетон или тухли. Те имат вграден механизъм за удар и се използват на места, където обикновената бормашина е неефективна. Част от предимствата им са по-високите мощност и ефективност. 

Бормашини на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

За да изберете най-добрите инструменти за ремонтните дейности у дома или за работа, разгледайте сайта ни. Там може да откриете разнообразни модели професионални и любителски бормашини на изгодни цени.

Ударната бормашина RTM1570 от марката RTMAX има безключов патронник и е предназначена за ударно пробиване в камък, метал, дърво и бетон. Може да се употребява за завинтване и оребрено нарязване. Инструментът може да се регулира чрез въртене наляво и надясно.

Акумулаторната бормашина от същата марка е вашият перфектен помощник при всякакви ремонтни дейности, които включват пробиване на отвори в керамични, пластмасови, дървени и метални изделия. Също като предния модел и този може да се употребява за завинтване и оребрено нарязване.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 37999
Акумулаторната брмашина е част от серията литиево-йонни машини Premium HD, работещи с една универсална батерия. * Батерията и зарядното не са включени в цената на машината, ако желаете да ги закупите - код 38003! Технически данни: Мощност: 18V ..
70.87лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 34956
Акумулаторната бормашина RTRMAX е предназначена за пробиване на отвори в дървени, метални, керамични и пластмасови изделия. Също така може да използва за завинтване и оребрено нарязване, може да се регулира за дясно/ляво въртене и е с електронен контрол. Технически данни: Напрежение: 10,8V Батерия..
160.00лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 27346
Акумулаторната бормашина е проектирана за пробиване на бетон, камък, дърво и стомана и отстраняване на малки неравности от повърхността на бетон и длетовидни приложения. Технически данни: Захранване: 12,0V Капацитет на батерията: 1500mAh Скорост: 0-700r/мин. Максимален диаметър: 1 – 10мм. Максимал..
155.40лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44565
Акумулаторна бормашина RTR MAX с включени 2 li-ion батерии в комплекта, бързозарядно устройство и удобен пластмасов куфар. Компактен дизайн, ергономичната дръжка, която не уморява ръцете. Led лампа за лесната работа на тъмно. Технически данни: Мощност: 12V ..
89.10лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 44005
Акумулаторна бормашина PREMIUM с батерия е предназначена за пробиване в дърво, метал, пластмаса, поставяне и отстраняване на гайки и винтове. Технически данни: Мощност: 12V Батерия:LI-ION 1,5Ah Мак..
68.40лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 18406
Акумулаторна бормашина PREMIUM е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи когато не сте избрали подходящата бормашина. ..
57.55лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 38958
Акумилаторна бормашина с 2 батерии Технически данни: Мощност: 14,4V Li-ion батерия: 1,5Ah Две скорости: 0-400 / 0-1450 об./мин Датчик за батерията Торк: 26NM Безключов патронник: 10мм Промяна посоката на въртене LED светлина при пробиване Куфар: Да..
204.61лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 24000
Акумулаторна бормашина Технически хданни: Напрежение: 14,4 V Капацитет на батерията: 2000 m Аh Обороти на празен ход: 0-550/мин. Време за зареждане: 3-5 часа Степени на затягане: 16 Обхват на патроника: 0,8-10мм. Резервна батерия: Да Куфар: Да..
166.20лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41142
Бормашина ударна акумулаторна безчетков мотор RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали ..
399.12лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41146
Бормашина ударна акумулаторна безчетков мотор RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали ..
406.15лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 34589
Акумулаторна бормашина с литиево-йонна батерия PREMIUM е предназначена за пробиване на отвори в различни материали – дърво, метал, камък, тухла и бетон. За пробиването на твърди материали, бормашината трябва да има още и ударен режим на работа. Акумулаторните бормашини се радват на голямо предпочита..
120.00лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41150
Бормашина ударна акумулаторна безчеткова RTR-MAX е един от най-разпространените и предпочитани помощници в дома, особено когато правим реконструкция или обзавеждаме интериора. Работата с нея понякога може да бъде и по-тежка отколкото е необходимо. А това може да се случи, когато не сте избрали подхо..
328.80лв
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)