МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

АКРИЛНИ УПЛЪТНИТЕЛИ

Качествени акрилни уплътнители, ремонтни смеси и комплекти дирекно от вносител на конкурентни цени. Избери качествен продукт с бърза доставка от Valerii.com

Бранд: AKFIX Код на продукта: 45314
Еднокомпонентен на водна основа пожароустойчив акрилен уплътнител, идеален за уплътняване на фуги, за да се предотврати преминаването на запалими газове и токсичен дим в стените и подовете. ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА: M1 пожаробезопасност според радиационен тест NF P 92-501. Добро прилепване къ..
9.89лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39962
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
8.57лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43681
MULTI PURPOSE REPAIR FILLER е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъхва бързо, не се свив..
12.22лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42928
Смес за ремонт на пукнатини 500 г бяла VODABOND е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа и водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Из..
10.32лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 16976
Уплътнител силиконизиран AS606 бял310 мл AKFIX е еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа, подсилен със силиконова емпулсия. Притежава изключителна адхезия и добра еластичност. Постоянно еластичен след втвърдяване. Може да се използва върху всички порести повърхности като ..
2.95лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 42043
Приложение и свойства: Заради добрата си еластичност е идеален за уплътняване на често образуващи се пукнатини и фуги между различни конструкционни материали (дърво, бетон, тухли и др.). Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Не трябв..
2.52лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 46220
Multi-Seal е универсален клас лепило с общо предназначение за всякакви атмосферни условия на базата на AST полимер. Съчетава свойствата както на силикона, така и на полиуретана, което го прави оптимален избор за различни субстрати, включително: алуминий, гранит, керамика, мрамор, порцелан, метали, ..
14.82лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 11684
Приложение и свойства: Заради добрата си еластичност е идеален за уплътняване на често образуващи се пукнатини и фуги между различни конструкционни материали (дърво, бетон, тухли и др.). Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Akf..
2.74лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33808
Приложение и свойства: AC603 е висококачествен уплътнител за приложение върху различни конструкционни материали, като дърво, бетон, тухли и др. Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Akfix AC603 не трябва да се използва за съединения,..
7.13лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33852
Приложение и свойства: AKFIX AC590 висококачествен уплътнител специално разработен за уплътняване на вентилационни тръбопроводи, шахти и канали. Не се свива. За вътрешна и външна употреба. Ограничения: Akfix AC590 не трябва да се използва за съединения, постоянно изложени на вода, както и в случаи н..
3.02лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 46219
Multi-Seal е универсален клас лепило с общо предназначение за всякакви атмосферни условия на базата на AST полимер. Съчетава свойствата както на силикона, така и на полиуретана, което го прави оптимален избор за различни субстрати, включително: алуминий, гранит, керамика, мрамор, порцелан, метали, ..
10.44лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)