МЕНЮ
Кошница

АКРИЛНИ УПЛЪТНИТЕЛИ

Качествени акрилни уплътнители, ремонтни смеси и комплекти дирекно от вносител на конкурентни цени. Избери качествен продукт с бърза доставка от Valerii.com

Бранд: AKFIX Код на продукта: 45314
Еднокомпонентен на водна основа пожароустойчив акрилен уплътнител, идеален за уплътняване на фуги, за да се предотврати преминаването на запалими газове и токсичен дим в стените и подовете. ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА: M1 пожаробезопасност според радиационен тест NF P 92-501. Добро прилепване къ..
9.89лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39962
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
8.57лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43681
MULTI PURPOSE REPAIR FILLER е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъхва бързо, не се свив..
12.22лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 16976
Уплътнител силиконизиран AS606 бял310 мл AKFIX е еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа, подсилен със силиконова емпулсия. Притежава изключителна адхезия и добра еластичност. Постоянно еластичен след втвърдяване. Може да се използва върху всички порести повърхности като ..
3.61лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 42043
Приложение и свойства: Заради добрата си еластичност е идеален за уплътняване на често образуващи се пукнатини и фуги между различни конструкционни материали (дърво, бетон, тухли и др.). Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Не трябв..
2.84лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 11684
Приложение и свойства: Заради добрата си еластичност е идеален за уплътняване на често образуващи се пукнатини и фуги между различни конструкционни материали (дърво, бетон, тухли и др.). Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Akf..
3.06лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33808
Приложение и свойства: AC603 е висококачествен уплътнител за приложение върху различни конструкционни материали, като дърво, бетон, тухли и др. Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Akfix AC603 не трябва да се използва за съединения,..
7.13лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33852
Приложение и свойства: AKFIX AC590 висококачествен уплътнител специално разработен за уплътняване на вентилационни тръбопроводи, шахти и канали. Не се свива. За вътрешна и външна употреба. Ограничения: Akfix AC590 не трябва да се използва за съединения, постоянно изложени на вода, както и в случаи н..
3.02лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)