МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

BONDIT

Bondit e бранд предлагащ решения за сектор стоителна химия и е предпочитан от хиляди професионалисти в строителството. Марката все повече укрепва позициите си на пазара, като разширява своята гама продукти:

  • Мрежи за прозорци;
  • Уплътнения за врати и прозорци;
  • Четки за врати и други ;
  • Армирани ленти, двойнолепящи ленти, опаковъчни ленти, противохлъзгащи ленти, изолирбанд


Бранд: BONDIT Код на продукта: 28242
Лента улуминиева BONDIT e с ширина 48 мм и дължина 25 м. Лентата се използва за бандажиране и изолации в климатичната и хладилната техника, канали и пр. Подходяща за изграждане на въздухоотводи, климатични и вентилационни системи. Фиксира изолационни материали с алуминиево покритие, влагоустойчива с..
6.14лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 33037
Лента армирана BONDIT е универсална и с широко приложение.Тя е с ширина 48 мм,дължина 10м,жълт цвят.Изработена от Полиетиленов филм върху здрав памучен плат.Основа на лепилото е от синтетичен каучук.Използва се за съединяване на профили, тръби и въздоховоди.Притежава отлична механична якост. Лесна ..
2.04лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 32166
Кристално прозрачна, двойно-лепяща акрилна лента.Изработена от кристално прозрачен акрилен материал.Влагоустойчива.Голям диапазон на температурна устойчивост -200 до +1000 градуса.Подходяща за прикрепяне на предмети като знаци, термометри и пр. За фиксиране на прозрачни и полупрозрачни материали.Под..
4.16лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 29129
Двойно залепваща лента BONDIT.Лентата е с ширина на ролката 18 мм,и дължина 2 мтера.Изработена от бяла пореста гума.Здрава двустранна лента за много приложения като предварително фиксиране, постери или ценови етикети.Подходяща за фиксиране на леки предмети, като кабелни канали, гипсови орнаменти и т..
1.30лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 27074
Лента-тиксо двойно залепваща Bondit.Лентата е с ширина на ролката 40 мм, дължина 10 м и дебелина 1 мм.Изработена от черна пореста гума.Здрава двустранна лента за много приложения като предварително фиксиране, постери или ценови етикети. Подходяща за фиксиране на леки предмети, като кабелни канали, г..
3.30лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 33043
Лента опаковъчна, кафява на цвят с акрилно лепило- устойчиво на високи температури, при облъчване с UV-лъчи, както и на стареене. Използва се за залепяне на чували, много леки пакети и кашони. За битови нужди.Лентата е с ширина 45 мм и дължина 200 м...
5.15лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 33041
Лента опаковъчна, кафява на цвят с акрилно лепило- устойчиво на високи температури, при облъчване с UV-лъчи, както и на стареене. Използва се за залепяне на чували, много леки пакети и кашони. За битови нужди.Лентата е с ширина 45 мм и дължина 40 м...
1.40лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 33042
Лента опаковъчна, кафява на цвят с акрилно лепило- устойчиво на високи температури, при облъчване с UV-лъчи, както и на стареене. Използва се за залепяне на чували, много леки пакети и кашони. За битови нужди.Лентата е с ширина 45 мм и дължина 200 м...
5.15лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 29127
Лента противохлъзгаща черна BONDIT е с ширина 25 мм и дължина 15м, черна на цвят.Подходяща за предотвратяване на подхлъзвания и падания. Грапавата ѝ, устойчива на хлъзгане повърхност има минерално покритие, което допринася за свойствата на лентата. Подходяща е за прилагане на места с лек и среден тр..
10.87лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 17776
Лента тефлонова BONDIT е с ширина 12 мм, дължина 10 м и дебелина 0,075 мм. Лентата е добър помощник на всеки майстор, които има нужда от добро уплътнение на тръбите по ВиК системата. Лентата се навива конусовидно от началото на резбата към нейния край, тоест в началото трябва се навие най-тънък слой..
0.90лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 17778
Лента тефлонова BONDIT е с ширина 19 мм, дължина 40 м и дебелина 0,075 мм. Лентата е добър помощник на всеки майстор, които има нужда от добро уплътнение на тръбите по ВиК системата. Лентата се навива конусовидно от началото на резбата към нейния край, тоест в началото трябва се навие най-тънък слой..
2.63лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 42040
Приложение и свойства: Eднокомпонентна, готова за употреба полиуретанова пяна, която eфективно се използва за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Съдържа екологи..
8.57лв
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)