МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ МЕМБРАНИ

Хидроизолационната мембрана представлява тънък слой от водонепропусклив материал, който се нанася върху дадена повърхност като превенция от течове или повреди. Тя се изработва от различни материали и спрямо вида си варира по размери и дебелина.

Мембраните могат да са битумни, самозалепващи се модифицирани битумни, полиуретанови, течни, термопластични, бетонни и други.

Широко разпространени са хидроизолационните мембрани в течно състояние. Те представляват тънко покритие, състоящо се от грунд и два покривни слоя, нанесени с валяк, с мистрия или чрез пръскане. Този тип мембрани са подходящи за хидроизолация на покриви и при запълване на пролуки, кухини и пукнатини в основата на дадената конструкция. Сред останалите им плюсове се нареждат лесното и безопасното приложение и свойството им да се втърдяват много бързо.

Предимства на хидроизолационните мембрани

Качествената хидроизолация свежда до минимум рисковете от повреди, които да засегнат целостта на дадената конструкция. В дългосрочен план тя е добра инвестиция, защото редуцира разходите по евентуални ремонти.

Мембраните имат редица предимства, сред които са устойчивостта им на UV лъчи и износване, както и фактът, че чрез тях се удължава животът на сградата. Хидроизолационните мембрани ограничават влагата и така предотвратяват появата на корозия, гниене, ръжда и други проблеми. Висококачествените модели са добре разтегливи, дишащи, водонепропускливи  и не се разкъсват лесно.

Хидроизолациони мембрани на сайта на Валерий

В сайта на Валерий С&М Груп може да откриете различни видове мембрани, ленти и спрейове за хидроизолация.

Ако желаете да хидроизолирате дома си, подходящ избор за вас е хибридната хидроизолационна мембрана. Тя е еластична и устойчива на UV лъчи и влага. Благодарение на пропускливостта си мембраната позволява на повърхността да диша. Използва се за хидроизолация на покриви, балкони, тераси и мокри помещения в кухни и бани.

Спреят Vodaseal е идеален за случаите, когато искате да осигурите дълготрайно гланцово покритие на различни материали: дърво, метал, пластмаса, мрамор, бетон, цимент, камък, керамика и др. Той запечатва, защитава и подобрява качеството на повърхността, същевременно служейки и като хидроизолиращо средство, без да се влияе от климатичните условия.

Преди да се спрете на конкретен модел спрей, лента или хидроизолационна мембрана, помислете какво искате да изолирате и с кой материал ще работите най-безопасно, лесно и удобно.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: AKFIX Код на продукта: 45330
Akfix EM600 акрилна хидроизолационна мембрана, еднокомпонентна и еластична на основата на акрилен кополимер на водна основа. ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА: Готова за употреба. Лесно се нанася с въздушен пистолет, валяк или четка. Нисък разход на труд. Не съдържа разтворител, може да се разрежда с..
137.50лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42938
Спрей водоотблъскващ VODASEAL, който защитава всякакъв вид текстил и други повърхности от вода, мазнина, мръсотия и петна. Образува невидимо нано покритие, което не повлиява на външния вид на третирания артикул. Създава водна бариера, като същевременно позволява на материята да диша. Идеален е за па..
14.63лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42061
Спрей каучуков за хидроизолация безцветен VODASEAL LEAK FIX е единственото, от което се нуждаете, за да създадете висококачествена защита от вода и други течности. Незаменим за поддръжката на покриви и улуци, тръби и всякъде другаде във ВиК областта. Благодарение на висококачествените си съставки, L..
16.13лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 39653
Мембрана полиуретанова - завършващ слой Цвят: прозрачна Рзфасовка: 15 кг...
439.98лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44977
Хидроизолационна мембрана Vodasel. Хидроизолационната мембрана Vodaseal може да се използва за всички външни и вътрешни фасади на сгради, изискващи изолация. Еластичност и здравина. Добра адхезия към повърхности. Покрива и предпазва повърхностите. Без нужда от грундиране. Приложение: Външни и вътр..
19.24лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33860
Приложение и свойства: AKFIX PUR450 е полиуретанова течна мембрана за хидроизолация и защита от корозия. Еднокомпонентен течен, нисковискозен продукт на основата на чисти еластични водоотблъскващи полиуретанови смоли. Използва се за хидроизолация и защита от корозия върху покриви и бетонни конструкц..
388.74лв 418.00лв
МЕМБРАНА МОДИФ. ПОЛИМЕР ЗА ХИДРОИЗ. 650 г ПРОЗРАЧНА VS
Ново
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 48175
Хидроизолационна мембрана модифициран полимер LEAK FIX VODASEAL е еластична, устойчива на атмосферни условия и UV устойчива. Бързо и лесно може да бъде нанесена с четка. Изолира и предпазва тавани, бани, балкони и др. Запълва пукнатини и празнини. Може да се боядисва. ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА: ..
19.78лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 44978
Защитен спрей с гланцово покритие, 400 мл. Защитното покритие Par Laque е на базата на синтетична акрилна смола. Дълготрайно гланцово покритие. Запечатва, подобрява и защитава повърхността. Устойчив на атмосферни влияния. Копринена повърхност без драскотини. Може да служи и като хидроизолационен сло..
15.29лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42891
Спрей каучуков за хидроизолация бял Decorex е единственото, от което се нуждаете, за да създадете висококачествена защита от вода и други течности. Незаменим за поддръжката на покриви и улуци, тръби и всякъде другаде във ВиК областта. Благодарение на висококачествените си съставки, Decorex е подходя..
16.13лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 45326
Полимер, еластична, хидроизолационна мембрана без битум, разтворител и изоцианати. След пълно изсъхване образува водоустойчива и UV устойчива повърхност, която също така може да запълва пукнатини до 5 мм. ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА: Приложима и при влажни повърхности Отлична устойчивост на UV ..
25.20лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 45327
Полимер, еластична, хидроизолационна мембрана без битум, разтворител и изоцианати. След пълно изсъхване образува водоустойчива и UV устойчива повърхност, която също така може да запълва пукнатини до 5 мм. ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА: Приложима и при влажни повърхности Отлична устойчивост на UV ..
252.90лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 45329
Akfix EM600 акрилна хидроизолационна мембрана, еднокомпонентна и еластична на основата на акрилен кополимер на водна основа. Свойства: - Готова за употреба - Лесно се нанася с въздушен пистолет, валяк или четка - Нисък разход на труд - Не съдържа разтворител, може да се разрежда с вода - Пропуска..
40.60лв
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)