МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Брандове

СОБСТВЕНИ БРАНДОВЕ

В продължение на три десетилетия Валерий СиМ Груп АД успешно развива свои търговски марки, чийто продукти са сред най-търсените на българския пазар. Всеки бранд, предлаган от Валерий СиМ Груп АД се наложи на пазара чрез своите основни потребителски компоненти – качество, ергономичност, точно описание на експлоатационните характеристики на продуктите, широка приложимост както в професионалния, така и в хоби сектора, отличен баланс качество–цена. Продуктите на Валерий СиМ Груп АД са проектирани и произведени по най-високите стандарти за качество с оглед гарантирането на оптимална лична безопасност и комфорт при работа.

ЕКСКЛУЗИВНИ БРАНДОВЕ

В качеството си на изключителен представител за България, Валерий СиМ Груп АД има честта да дистрибутира едни от най-активно продаваните марки, наложили се на световния пазар, благодарение на високото качество на своите продукти. Богатият асортимент от ръчни инструменти, професионални машини, строителна химия, продукти за дома и градината са предназначени както за професионална, така и за масова употреба. Всички артикули са придружени от необходимите документи и сертификати за качество, съобразени с технологичните изисквания в различни области. Качеството на предлаганите продукти е защитено с компетентни гаранционни документи. 

ДРУГИ БРАНДОВЕ

Активното проучване на потребителското търсене и предпочитания, предлагането на широк асортимент от качествени, надеждни и съобразени с най-новите технологични постижения продукти е част от визитната картичка на Валерий СиМ Груп АД, която му носи имиджа на  предпочитан търговски партньор.

.