МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ЗА ТРИМЕРИ И РЕЗАЧКИ

Една добре поддържана градина казва много за грижата, всеотдайността и вниманието към детайла от страна на нейния собственик. Сред основните инструменти за постигане на съвършен ефект са тримерът и резачката. Самите те обаче са само част от уравнението - резервните части за тримери и аксесоарите за резачки играят решаваща роля за доброто функциониране на инструментите.

Как да изберете резервни части за тримери

На първо място, преценете какъв е видът на тревата и плевелите във вашата градина. Кръгла тримерна корда може да е достатъчна за малка градина с крехка трева, докато квадратна тримерна корда е необходима за рязане на гъсти плевели.

За по-сериозни и трудоемки процеси на рязане като подкастряне на гъсти храсти, тримерите могат да бъдат оборудвани с дискове с остриета. Предлагат се различни видове дискове, всеки от които е проектиран за специфични цели.

Уверете се, че избраните от вас консумативи и приставки са съвместими с вашия конкретен модел тример. Проверете ръководството за потребителя или се консултирайте с производителя или дистрибутора, ако не сте сигурни.

Аксесоари за бензинови резачки

Бензиновите верижни резачки са мощен и универсален инструмент, присъстващ в инвентара както на професионални озеленители, така и на любители градинари. От съществено значение за успешната им експлоатация е да оборудвате резачката с правилните консумативи - това ще гарантира нейната максимална ефективност и дълъг живот. 

На сайта www.valerii.com ще откриете висококачествени вериги за резачки, масла и калъфи.

Какви консумативи за тримери и резачки предлага ВАЛЕРИЙ

За да поддържате градината си в безупречно състояние с малко усилия, инвестирайте в качествени резервни части за тримери и резачки като:

ДИСКОВЕ - на нашия сайт ще откриете варианти на дискове с два и три зъба, изработени от високовъглеродна стомана, подходящи за косене на жилава трева, дървоподобни храсти и трънлив жив плет. Когато имате нужда от по-мощно косене и изрязване, то кръглите зъбчати дискове са вашето решение. Те са подходящи за прерязване на дебелостеблена трева и плевели с жилави стъбла.

КОРДИ - предлагаме корди за тримери във всякакви дебелини и форми, както и алуминиеви и стоманени шпули с бърз захват.

ПРИСТАВКИ - разгледайте асортимента от части за тримери, с които да преобразите своята косачка. Очакват ви висококачествени приставки, самари, свредла и шпули.

АКСЕСОАРИ ЗА РЕЗАЧКИ - от тази категория може да избирате най-основните резервни части за своята резачка.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.