МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ПИСТОЛЕТИ ЗА ПОЛИВАНЕ

Красивата и поддържана градина с цветя или зеленчуци е повод за радост и гордост на всеки градинар. Тя обаче изисква редовни грижи и поливане, за да се получи добра реколта или леха с цветя. Съществуват различни методи, включващи уреди за поливане като лейка или пистолет за поливане. С лейка ще трябва да вложите повече време и усилия, за да приключите със задачите си, докато с пистолета за пръскане ще обработвате цялата площ много по-бързо и лесно.

Какво представлява градинският пистолет за поливане?

Пистолетът е приставка за маркуч, която осигурява по-ефективното пръскане на растения и култури. Има специални конектори и адаптери за свързване, което позволява с маркуча да образуват единна система. Съществуват различни модели, но всичките имат спусък и дръжка.  С първия се подава водата, като дюзата се завърта, в резултат на което се променя режимът на работа. Така от пистолета водата може да излезе под формата на конус,  мъгла,  душ, дъжд, струя, под ъгъл и други. В зависимост от растенията и зеленчуците, които ще поливате, ще ви трябват различни режими. Например ъгловият ще ви позволи поливане на по-труднодостъпни места.

Материалите, от които са изработени пистолетите за поливане, са метал или пластмаса. Пластмасовите модели са по-евтини и леки, но не толкова надеждни. От друга страна, металните са по-скъпи и по-издръжливи. Някои от пистолетите за поливане са допълнително оборудвани с телескопична дръжка за поливане на високи дървета. Други  приставките позволяват да се наклоняват встрани за по-удобна употреба. 

Предимства на градинските пистолети за поливане

Основните предимства на пистолетите за поливане са няколко. С тях площта се полива равномерно; може да регулирате струята, като така ще наблюдавате количеството консумирана вода. Освен това с него може да миете плочки, пътеки и други градински инструменти.

Пистолети за поливане на сайта на ВАЛЕРИЙ

Поливането на градината е един от основните компоненти при поддържането ѝ. На нашия сайт може да откриете широка гама от модели, от които да изберете подходящия за вас. 

Поливният пистолет Silver e предназначен за напояване на тревни площи и цветни градини. Свързва се здраво и бързо към градинския маркуч. Моделът Herly е с права струя и има двукомпонентна ергономична дръжка. Подходящ е за почистване на всякакъв вид замърсени площи.

Преди да изберете кое устройство ще е най-подходящо за вас, обмислете внимателно пространството, бюджета и желаното приложение. Ако се затруднявате, не се колебайте да се свържете с нашите експерти консултанти.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. 

 

Бранд: HERLY Код на продукта: 31033
Пистолет поливен с резервоар 2 в 1 HERLY с бърза връзка 1/2 и обем на резервоара 100 мл, изработен от PVC. Подходящ за поливане и/или наторяване с течен тор, както и за миене на автомобили. Нашият поливен пистолет е предназначен за напояване на цветни градини и тревни площи. Подходящ е и за почиства..
19.97лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 17252
Поливен пистолет със 7 функции Регулиране на количеството вода: Да Размер: 1/2 Материал: Пластмаса Ръкохватка: Двукомпонентна, ергономична..
6.10лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 17255
Поливен пистолет със 7 функции и конектор Материал: PVC..
6.48лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 39600
Пистолет поливен PVC с поливна функция душ..
3.12лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 34124
Пистолет поливен Функция: душ Материал: ABS Размери: 1/2-5/8-3/4..
4.96лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 40812
Поливен пистолет с високо налягане PREMIUMGARDEN е с метален корпус, удобна ръкохватка и бърза връзка 1/2. Пистолетът е с месингов накрайник и конектор. Има регулируема струя права-пулвелизираща, както и за по-голямо удобство има заключващ механизъм за постоянно поливане. Нашият поливен пистолет е п..
13.96лв 15.01лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 28959
Поливен пистолет със 7 функции SILVER PREMIUM може да се регулира количеството вода. Размер вътрешна резба: 3/4 инча, има метално тяло и двукомпонентна ергономично дръжка. Нашият поливен пистолет е предназначен за напояване на цветна градини и тревни площи. Подходящ е и за почистване на всички видов..
14.22лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 32652
Описание: Поливен пистолет с 5 функции Размер външна резба: 1/2" - 5/8" - 3/4" Матреиал: PVC..
6.14лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 29336
Поливен пистолет със 7 функции HERLY е с двукомпонентна ергономична дръжка. Размер 3/4. Нашият поливен пистолет е предназначен за напояване на цветни градини и тревни площи. Подходящ е и за почистване на всички видове замърсени площадки. Бързо и здраво свързване на пистолета към градинския маркуч..
8.00лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 26890
Поливен пистолет HERLY е с права струя на поливане, с размер на вътрешна резба 1/2 инча, може да се регулиране количеството вода, изработен от качествена пластмаса с конектор за маркуч. Нашият поливен пистолет е предназначен за напояване на цветни градини и тревни площи. Подходящ е и за почистване н..
6.54лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 15310
Пистолет поливен с 5 функции SILEVER/HERLY изработен от PVC. Нашият поливен пистолет е предназначен за напояване на цветни градини и тревни площи. Подходящ е и за почистване на всички видове замърсени площадки. Бързо и здраво свързване на пистолета към градинския маркуч...
3.28лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 14059
Поливен пистолет HERLY е с функция на поливане права струя, може да се регулира струята на водата. Изработен от качествена пластмаса, с двукомпонентна ергономична дръжка. Нашият поливен пистолет е предназначен за напояване на цветна градини и тревни площи. Подходящ е и за почистване на всички видове..
4.37лв
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)