МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

РАЗПРЪСКВАЧИ И ПОЛИВНИЦИ

Всяка градина или двор се нуждае от напояване, за да се поддържа в добро състояние. Понякога обаче заради по-ниските количества дъжд е необходимо този процес да се извършва чрез поливници и разпръсквачи за поливане на тревата.

Тези поливни системи разпръскват водата равномерно в избран участък и предоставят възможността на ползващия ги да контролира колко време и коя част на двора или градината ще бъде напоявана.

А що се отнася до това какъв модел разпръсквач или поливник ще изберете, то решението се определя от индивидуалните нужди и изисквания, които имате.

Видове разпръсквачи за поливане

Разнообразието от налични предложения на пазара е огромно и позволява да се открият следните различни видове разпръсквачи: импулсни, изскачащи, осцилиращи и пистолети.

Импулсните разпръсквачи за поливане напояват участъка на определени интервали от време, които се подават от градинаря. Те са подходящи за употреба при средно големи и големи дворни пространства, като достигат и до по-далечните кътчета от градината.

Другият вид поливна система са изскачащите разпръсквачи.  Те са подземни и се подават над повърхността, когато трябва да напоят тревата и растенията в двора. Биват два подтипа – дефлекторни и роторни. Подземните разпръсквачи са лесни за употреба, спестяват време и усилия на градинаря за поливане на тревната площ. Не на последно място те не нарушават външния вид на дворното пространство.

Осцилиращите разпръсквачи, от друга страна, представляват подвижни тръби с дюзи. За разлика от предните видове, тези трябва да се преместват от едно кътче на градината до друго, за да напоят всички зони от дворното пространство. Според модела те могат да предоставят опция за регулиране на ширината, покритието и потока на пръскане.

Пистолетите за напояване, от друга страна, разполагат с маркуч и са подходящи за ползване на малки градини. Те могат да имат различни по брой и вид струи за поливане.

Поливници и разпръсквачи за поливане на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

За да изберете най-добрите инструменти за градината или двора ви, разгледайте сайта ни. В него може да откриете специално подбрани висококачествени поливни системи и накрайници  на изгодни цени.

Импулсният поливник от марката Herly е изработен от висококачествени материали и има вътрешна резба. С поливника, който е изключително лесен за употреба, можете да напоите райграса в двора/градината ви в радиус от 20-27 метра.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: HERLY Код на продукта: 17256
Поливник дъговиден със 17 дюзи Бърза връзка: 1/2"..
23.57лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 29466
Поливник изкачащ за подземна поливна система HERLY е с размер на вътрешната резба: 1/2 инча. Налягането на водата трябва да варира от 2.20 до 3.10BAR, дебит: 0.01 - 1.21 m3/h. Подходящ продукт за вашата напоителна система в градината. Лесен за употреба, изработен от много качествен материал...
7.82лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 34135
Поливник импулсен Размер: 1/2 Материал: PVC..
5.68лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 33191
Поливник импулсен HERLY е с диаметър на пръскане 54 м, вътрешна резба: 1 1/2 инча, изработен от PVC, без шиш. Подходящ продукт за вашата напоителна система в градината. Лесен за употреба, изработен от много качествен материал. Поливника е без дюзи ,а радиуса на поливане е 27 метра..
36.43лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 33190
Поливник импулсен HERLY за бърза връзка 3/4 инча, изработен от пластмаса, без шиш. Диаметърът на разпръскване на импулсния поливник е 30 м. Подходящ продукт за вашата напоителна система в градината. Лесен за употреба, изработен от много качествен материал...
7.80лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 23028
Импулсен поливник с алуминиев разпръсквач Функции на разпръскване: 4 Шиш: Алуминиев Бърза връзка: 1/2" Диаметър на разприскване: 26 м..
20.45лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 14182
Поливник импулсен с PVC шиш HELRY с разпръсквач изработен от PVC. Диаметър на разпръскване: 26 м и бърза връзка: 1/2 инча. Подходящ продукт за вашата напоителна система в градината. Лесен за употреба, изработен от много качествен материал...
4.96лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 23027
Импулсен поливник с PVC разпръсквач Външна резба: 1/2" Диаметър на разпръскване: 26 м Шиш: Не..
2.47лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 23026
Поливник импулсен HERLY е с алуминиев разпръсквач за бърза връзка 1/2 инча. Диаметърът на разпръскване на импулсния поливник е 7 м. Подходящ продукт за вашата напоителна система в градината. Лесен за употреба, изработен от много качествен материал...
17.16лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 23030
Поливник пеперуда, троен Разпръсквач: PVC Бърза връзка: 1/2"..
9.06лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 23031
Накрайник за конектор Размер: 1/2" Материал: Пластмаса..
1.57лв
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)