МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

АВТОХИМИЯ

Бранд: VALBG Код на продукта: 27754
Антифриз 5 кг концентрат -60°С, син на цвят. Антифризът е ефективна охлаждаща нисковискозна течност, предназначена за използване в охладителната система на двигателите с вътрешно горене, както и в качеството на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при ниски температури. Антифризът в та..
16.14лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 34569
Антифриз концентрат 1 л, червен. Антифризът е ефективна охлаждаща нисковискозна течност, предназначена за използване в охладителната система на двигателите с вътрешно горене, както и в качеството на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при ниски температури. Освен охлаждането на двигат..
9.07лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 27787
Антифриз, концентрат -60°С Цвят: Син Количество: 1 кг. Приложение: Антифризът е ефективна охлаждаща нисковискозна течност, предназначена за използване в охладителната система на двигателите с вътрешно горене, както и в качеството на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при ниски темпер..
4.48лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 44331
Дейонизирана вода 1L Приложения: Дейонизираната вода се използва широко като най-добрата алтернатива за увеличаване на живота на оловно-киселинните батерии, както и системата за охлаждане на двигателя. Примесите, открити в нормалната вода, значително намаляват живота на батерията и предизвикват коро..
1.58лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 44332
Каша за ръце 0.8L е предназначена за миене на силно замърсени ръце, фаянс, съдове. Кашата притежава силен почистващ ефект, благодарение на съдъжанието на деликатен абразив. Не съдържа агресивни съставки и разтворители. Защитава и омекотява кожата на ръцете след употреба. Ефикасно почиства замърсяван..
10.08лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 46257
Почистваща крем паста PREMIUM е предназначена за силно замърсени ръце и повърхности. Широко разпространен и разнопзнаваем продукт при монтьорите. Нейните състваки са създадени по специалн формула с цел ефикасно отстраняване на замърсявания като грес, моторно масло, сажди, бои и други. Ефективно за..
6.80лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43106
PREMIUM обезмаслителя за спирачки е базиран на специална формула без разяждащи вещества и без съдържание на каучук. Той е подходящ за почистване на силно замърсени детайли преди монтаж , демонтаж , или лепене . Гарантирано бързо изпаряване и почистване. Продуктът не е корозивен и може да се нанася в..
9.19лв 9.89лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 28047
Спрей за спирачки и съединител Akfix А110 500мл почиства и обезмаслява спирачните челюсти, зъбни колела и други омаслени части и съединения на двигателя. Разлага остатъци от смоли, лепила или уплътнители. Почиства прах и замърсявания от третираните повърхности и механични части. Ефективно премах..
8.23лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43111
Спрей за вериги с MoS2 /Молибден/ е безцветен синтетичен лубрикант. Използва се за дълготрайно вътрешно и външно смазване на всички видове вериги и съединения, подложени на високо натоварване. Водоустойчив, отстранява влагата и консервира обработените детайли. Температурен диапазон на работа от – 35..
15.94лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43109
PREMIUM универсална пяна за лесно и бързо почистване на силно замърсени текстили, седалки на автомобили , мека мебел и други. Произведен в Германия. Характеристики: - Силно почистващо средство - Отлично и дългосрочно отстраняване на остатъци от мръсотия - Дълготраен поддържащ ефект Области на прило..
12.00лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 27673
Зимна течност за чистачки, концентрат Количество: 900 мл Приложение: Продуктът се използва за почистване на стъклата на автомобила от отлагания от масла, сажди, прах, сол и други замърсявания през зимния период. Не уврежда боята, гумените уплътнения и пластмасовите частици. Продуктът ви гарантира пе..
4.57лв
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)