МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ДЪРВЕНИ ДРЪЖКИ / САПОВЕ /

Дървените дръжки имат ключово значение за функционалността и правилната работа на повечето ръчни инструменти като брадви и мотики. Те могат да са полезно допълнение и към индустриални четки, чукове, гребла и други.

Ако обичате да се занимавате със занаятчийството и искате да работите бързо и безпроблемно с инструментите си, трябва да обърнете внимание на изработката и качеството на дръжките им (или сапове, както често се наричат).

Характеристики на саповете и дръжките за инструменти

За да го направите, първо, е нужно да сте запознати с основните характеристики на саповете. Обикновено те са изработени от твърда дървесина, защото тя им придава повече издръжливост, като същевременно предпазва ползващия ги от вибрации. Освен това дървените дръжки са удобни при дълготрайна употреба, тъй като облекчават процеса на работа.

Саповете за брадви са по-леки и увеличават силата на удара, а тези за мотики предлагат устойчивост и издръжливост. От своя страна, двете характеристики са от съществено значение, когато работите интензивно и за дълъг период от време.

Избирането на дървени дръжки за инструментие важна част от подготовката за работа, тъй като те могат да подобрят качеството и производителността на процеса. Например, добре оформените дървени дръжки за брадви ще увеличат силата на удара, като по този начин ще улеснят работата на ползващия ги.

Поддръжка на дървени дръжки и сапове

Основни фактори за поддържането на доброто състояние на дървените дръжки са правилното им почистване и съхраняване. Това включва избягването на прекомерна влажност, за да се предотврати влошаване качеството на дървото и редовното нанасяне на консервант, за да се поддържат дръжките здрави. Добре е да се извършва и периодична обработка срещу нашествие от вредители, които могат да повредят сериозно дръжките.

Дървени дръжки и сапове от онлайн магазин ВАЛЕРИЙ

Преди да изберете подходящия модел дървена дръжка за инструменти, било то за брадви, чукове, гребла, четки, мотики и т.н., прегледайте характеристиките и цената и преценете за какъв тип работа ще ви трябва. Дървената дръжка с пластмасов накрайник има права резба и идеалното допълнение към индустриални четки. А ако се нуждаете от дръжка за гребло, с което да събирате листа в градината си, то подходящият избор за вас e алуминиевата дръжка от марката Dimartino.

Разгледайте и другите ни предложения, за да вземете най-доброто решение, което ще удовлетвори желанията, целите и нуждите ви, независимо към какъв инструмент ще добавите дървените дръжки.

Пазарувайки отwww.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип

 

Бранд: VALBG Код на продукта: 45070
Дървена дръжка ф22 с дължина 120 см с конусна резба с пластмасов накрайник...
3.72лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 45069
Дървена дръжка ф22 с дължина 120 см с права резба с пластмасов накрайник...
3.72лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 44849
Дървена дръжка ф22 с дължина 120 см права - без резба за индустриална четка...
4.19лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 44850
Дървена дръжка ф22 с дължина 150 см права - без резба за индустриална четка...
5.42лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 44976
Алуминиева дръжка с дължина 1500 мм и дивметър ф23. Отлично допълнение към гребло за листа 500 мм. Олекотена и удобна за работа...
24.47лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 44975
Специално обработена дървена дръжка с дължина 1500 мм и дивметър ф23. Отлично допълнение към гребло за листа 500 мм. Сертифицирана по FSC®...
12.18лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 39612
Дръжка за окомплектоване на PVC гребло за почистване и подравняване Диаметър: Ф32 мм Дължина: 150 см Материал: Бук..
7.75лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 11638
Дръжка за окомплектоване на брадви с тегло 1700гр. Дръжката е с дължина: 90 см и размер: 40*55мм. Изработена от бук. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от градинска техника...
5.84лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 32624
Дървена дръжка за брадва 1700 гр., лакирана Дължина: 90см Размер: 40*55мм Материал: Бук І качество..
8.20лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 14751
Дръжка за окомплектоване на брадви с тегло 600гр. Дължина: 80 см Диаметър: 30*43 мм Материал: Бук *: Гарантирана 16%- ова максимална влажност..
5.78лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42134
Дървена дъжка за брадва YAPARLAR е с диаметър ф 39 и дължина 90 см. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от градинска техника...
9.91лв
Показва 1 до 12 от 56 (5 страници)