МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

УПЛЪТНИТЕЛИ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

Основна причина за пропускането на студен въздух в стаите през зимата е липсата на уплътняване на вратите и прозорците в помещенията. Така температурата в жилището може да спадне с няколко градуса и това да предизвика дискомфорт у обитателите му. 

За да избегнете този дискомфорт и усещането, че стоите на течение, е добре да се подготвите за студените месеци, като поставите уплътнения за врати и прозорци.

При правилното поставяне на уплътнението за врата то задържа топлината в тях. Това спомага за намаляването на енергийните разходи на домакинството. Друга полза от слагането му е, че предпазва от влага и пречи на нежелани буболечки да влизат в помещенията. Не на последно място то е чудесен начин да шумоизолирате жилището си.

Уплътнението за прозорци също помага за справяне с неприятното изстиване на стаята и поддържане на по-комфортна температура в нея. Както това за врати, то предпазва от навлизане на буболечки и помага за шумоизолирането на помещението.

От какво са изработени уплътнителите за врати и прозорци

Уплътненията за прозорци и врати са предназначени главно за запълване на големи празнини.

Сред основните материали, използвани за изработката на уплътнения за врати и прозорци, са синтетичният каучук (етилен-пропилен-дионов мономер или т.н. EPDM)  гумата и силиконът. Гумата е предпочитан вариант заради еластичните си свойства и устойчивостта на атмосферни влияния. Силиконовите модели се отличават с гъвкавост и са подходящи, когато се наблюдават резки температурни промени.

Сред другите материали, които се използват за изработката на уплътнителите, са дунапрен, филц и алуминий.

Изборът на конкретното уплътнение зависи от точното му приложение, вашите предпочитания и нужди, както и от климатичните условия в района, където живеете.

Уплътнители за врати и прозорци на сайта на Валерий С и М Груп

В сайта на Валерий С и М Груп ще откриете различни модели уплътнители за врати и прозорци на изгодни цени.

Самозалепващото се уплътнение за врати на марката Decorex предпазва от студ, дъжд, шум, вятър и прах. То е изработено от траен и надежден материал. Освен това може безпроблемно да служи и като уплътнение за прозорци.

Четката за врата на същата марка е чудесно решение за уплътнения на вратите, която ще предпази стаите ви от студ, прах, вятър и шум. 

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 45713
Изолационната ролка с алуминиево фолио е енергоспестяващ продукт с високо качество. Идеална е за топлоизолация на радиаторни ниши, като освен топлоизолиращия слой ролката притежава висококачествено рефлектиращо алуминиево фолио, това помага за отразяването до 95% от топлината обратно към помещениет..
9.89лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 13664
Уплътнител за прозорци дунапренен 2,5 м. С него без проблем бързо и лесно ще уплътните вашите прозорци и врати в дома си. Уплътнителите представляват комбинация от дунапрен, филц или гума със самозалепващо покритие. Лентите за уплътнение на прозорци могат да бъдат чудесно решение за стара и раздута ..
1.28лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 11518
Уплътнител за прозорци дунапренен с размер: 2 бр. *2.5м *8.5 мм. С него без проблем бързо и лесно ще уплътните вашите прозорци и врати в дома си. Уплътнителите представляват комбинация от дунапрен, филц или гума със самозалепващо покритие. Лентите за уплътнение на прозорци могат да бъдат чудесно реш..
1.28лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42402
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил I. Уплътнителят е с ширина 2 мм и дължина 100 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за..
43.90лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 45036
Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал Лесен монтаж Готов за употреба продукт Материалът, от който са изработени уплътнителните ленти е EPDM (етилен-пропиленова гума). Те са меки и гъвкави, а самозалепващата им способност ги прави много удобни за работа. Притежават изключител..
4.93лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42939
Уплътнител самозалепващ за врата бял Vodaseal е с размери 40ммх110см. Той е идеален за предотвратяване движението на студен въздух, прах и насекоми под врати. Лесно се нанася със самозалепващата се подложка. Уверете се, че повърхността, върху която ще се нанася е чиста и суха. Отстранете хартията от..
8.03лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42407
Уплътнител за врати и прозорци DECOREX е бял на цвят, профил D. Уплътнителят е с дебелина 5 мм и дължина 100 м. Произведен е от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж. Изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за този вид гума е, че възвръща първоначалната си форм..
47.20лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 16296
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил D. Уплътнителят е с ширина 6 мм и дължина 6 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за т..
3.73лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42394
Уплътнител за врати и прозорци DECOREX е бял на цвят, профил D. Уплътнителят е с дебелина 6 мм и дължина 100 м. Произведен е от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж. Изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за този вид гума е, че възвръща първоначалната си форм..
52.69лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42391
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил I. Уплътнителят е с ширина 2 мм и дължина 6 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за т..
3.29лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42399
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил Р. Уплътнителят е с ширина 5,5 мм и дължина 100 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно ..
47.20лв
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)