МЕНЮ
Кошница

УПЛЪТНИТЕЛИ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 45713
Изолационната ролка с алуминиево фолио е енергоспестяващ продукт с високо качество. Идеална е за топлоизолация на радиаторни ниши, като освен топлоизолиращия слой ролката притежава висококачествено рефлектиращо алуминиево фолио, това помага за отразяването до 95% от топлината обратно към помещениет..
9.89лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 13664
Уплътнител за прозорци дунапренен 2,5 м. С него без проблем бързо и лесно ще уплътните вашите прозорци и врати в дома си. Уплътнителите представляват комбинация от дунапрен, филц или гума със самозалепващо покритие. Лентите за уплътнение на прозорци могат да бъдат чудесно решение за стара и раздута ..
1.28лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 11518
Уплътнител за прозорци дунапренен с размер: 2 бр. *2.5м *8.5 мм. С него без проблем бързо и лесно ще уплътните вашите прозорци и врати в дома си. Уплътнителите представляват комбинация от дунапрен, филц или гума със самозалепващо покритие. Лентите за уплътнение на прозорци могат да бъдат чудесно реш..
1.28лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42402
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил I. Уплътнителят е с ширина 2 мм и дължина 100 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за..
46.09лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 45036
Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал Лесен монтаж Готов за употреба продукт Материалът, от който са изработени уплътнителните ленти е EPDM (етилен-пропиленова гума). Те са меки и гъвкави, а самозалепващата им способност ги прави много удобни за работа. Притежават изключител..
5.15лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42939
Уплътнител самозалепващ за врата бял Vodaseal е с размери 40ммх110см. Той е идеален за предотвратяване движението на студен въздух, прах и насекоми под врати. Лесно се нанася със самозалепващата се подложка. Уверете се, че повърхността, върху която ще се нанася е чиста и суха. Отстранете хартията от..
8.03лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42407
Уплътнител за врати и прозорци DECOREX е бял на цвят, профил D. Уплътнителят е с дебелина 5 мм и дължина 100 м. Произведен е от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж. Изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за този вид гума е, че възвръща първоначалната си форм..
49.39лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 16296
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил D. Уплътнителят е с ширина 6 мм и дължина 6 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за т..
4.51лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42394
Уплътнител за врати и прозорци DECOREX е бял на цвят, профил D. Уплътнителят е с дебелина 6 мм и дължина 100 м. Произведен е от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж. Изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за този вид гума е, че възвръща първоначалната си форм..
55.99лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42391
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил I. Уплътнителят е с ширина 2 мм и дължина 6 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно за т..
3.52лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42399
Уплътнител DECOREX за врати и прозорци, бял на цвят, профил Р. Уплътнителят е с ширина 5,5 мм и дължина 100 м. Произведен от траен, надежден и удобен за работа материал. Лесен за монтаж, готов за употреба продукт, отличен баланс качество-цена, изработен от EPDM (етилен-пропиленова гума). Характерно ..
49.39лв
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)