МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Зимни работни ръкавици

С настъпването на студените месеци от годината всеки, извършващ дейност на открито, трябва да разполага с подходящото облекло, което ще го предпази от измръзване. Към него спада и изборът на правилния чифт зимни работни ръкавици.

Тяхната основна функция е да топлят ръцете ви за дълъг период от време и да предотвратят увреждане на кожата вследствие на замръзване.

Освен предпазването от студа съществуват още няколко основни фактора, които влияят на покупката на ръкавици за работа.

Първият от тях е захватът. Тъй като на много работни места се изискват модели със специфични възможности за захващане, добра опция е да разгледате с какво покритие на дланта са видовете ръкавици. То е често срещан метод за добавяне на захвати към тях и основно се дели на полиуретаново и нитрилно.

Нитрилното покритие е по-удачният вариант, когато избирате зимни модели поради отличното сцепление при мокри условия, което осигуряват.

Нивото на активност и устойчивостта на удари са други важни характеристики, на които да обърнете внимание при покупката на ръкавици за работа. За да изберете модел, който да отговаря на изискванията и предпочитанията ви, трябва да отчетете колко активни ще бъдете по време на работния процес, за да не прегреете в предпазното си облекло. 

Що се отнася до устойчивостта на удари, този фактор трябва да се вземе предвид, ако работите с тежки предмети или инструменти, които могат да паднат върху ръката ви.

Не на последно място при покупката на зимни ръкавици за работа е необходимо да се съобразите с размера им. Твърде малките ще ви бъдат неудобни и тесни. От друга страна, прекалено големите ще се свличат, а има и опасност част от материала да бъде затисната или закачена за машината/ инструмента, с който работите.

Неправилният избор на зимни ръкавици може да предизвика не само дискомфорт у вас, но и да повлияе негативно на работния процес, намалявайки ефективността му.

Когато сте намерили подходящия чифт за вас, е препоръчително да вземете поне още един в резерва, който да използвате веднага, ако първият се повреди.

Ръкавици за работа от онлайн магазин “Валерий”

В сайта на “Валерий” ще откриете различни модели топли работни ръкавици на изгодни цени.

Зимните ръкавици за работа SAPFFIRE WINTER, топени в латекс, се отличават с дишащ гръб и ластичен маншет. Подплатата им тип полар предоставя топлина и комфорт у носещия ги.

Не забравяйте да разгледате и другите ни предложения, за да изберете най-подходящия модел за вашите нужди и цели.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: DECOREX Код на продукта: 29521
Ръкавици зимни ORANGE са с пет пръста изработени от плетено полиестерно безшевно трико, потопени в латекс, дишащ гръб, ластичен маншет, с подплата тип полар. Предназначени са да предпазват ръцете от механичното въздействие в строителство, складове, селско стопанство и др. Ръкавиците са студоустойчив..
3.05лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 27581
Зимни ръкавици, топени в латекс, дишащ гръб, с ластичен маншет. Модел: RACING WINTER Сертификат: Да Размер: 10"..
3.14лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 24286
Зимни ръкавици от плетено полиестерно безшевно трико.Топени в латекс, дишащ гръб, с ластичен маншет. Зимна подплата – тип полар Модел: SAPFFIRE WINTER Сертификат: Да Размер: 10"..
3.66лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 27580
Описание: Зимни ръкавици, топени в латекс, дишащ гръб, с ластичен маншет, зимна подплата Модел: SKY WINTER Серификат: Да Размер: 10.5"..
35.16лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 32862
Описание: Зимни ръкавици от плетено безшевно трико с полимерни капси на дланта и пръстите против приплъзване. С ластичен маншет. Модел: WINTER LUX Сертификат: Да Размер: 10"..
14.52лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)