МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ГРЕБЛА ЗА СНЯГ/ ЗЪРНО

Всеки имот с големи зелени площи има нужда от целогодишна поддръжка и почистване, особено в есенно-зимния период, когато натрупването на листа и сняг изисква повече внимание. В тази задача могат да помогнат различните видове гребла.

Зимата е прекрасно време, което мнозина свързват с правенето на снежни човеци и коледните празници, но често снегът причинява проблеми. Затрупани пътища, заледени и опасни участъци и затрудняване на движението са само част от тях.

За да се разчисти навреме снегът е нужно да се използва гребло за сняг. С него процесът се извършва бързо, лесно и ефективно. Благодарение на този инструмент безпроблемно ще почистите пространството пред дома, гаража или градината си.

Тези гребла имат и друго приложение - те са широко разпространен и предпочитан вариант за извършване на задачи в земеделието и животновъдството. Те се използват за събиране и пренасяне на зърнени култури като пшеница, царевица и ориз. Греблата за зърно са предназначени да улеснят работата на земеделците и да ограничат загубата на зърно по време на беритба.

Греблата за почистване на сняг се предлагат в разнообразни форми и размери и са изработени, така че да издържат на екстремно ниски температури и натоварвания за по-лесно и безпроблемно изпълнение на различни задачи.

Преди да закупите даден модел, без значение дали ви трябва гребло за сняг или за зърно, имайте предвид следните фактори: ширина на работната част, материал на изработка, от който зависи здравината на инструмента, теглото и височината му.

Гребла за сняг и зърно от онлайн магазин Валерий СиМ Груп

Преди да изберете подходящото гребло за вас, прегледайте характеристиките и цената на различните модели, за да откриете този, който ще ви бъде най-полезен. 

В сайта на Валерий СиМ Груп ще откриете качествени и практични гребла за почистване на сняг и зърно. Предлагаме различни модели, изработени от полипропилен, желязо или поликарбонат. Те са подходящи за събиране на пясък, сняг, зърно и за разбиване на лед. Греблата Bertani се отличават с удобни дръжки за улесняване на работата и с висока издръжливост на температурни разлики от -50 до +70 градуса С.

Греблото за зърно и сняг на марката Yaparlar е идеалното решение, когато трябва да ринете снежни преспи през студените месеци от годината и чудесен помощник за земеделските ви дейности. То има алуминиева лайсна и дървена дръжка с ръкохватка за по-добър захват. Греблото за сняг и зърно на Yaparlar се отличава със специален UV-защитен слой, а материалът на изработка не се влияе от атмосферни промени.

Разгледайте и другите ни предложения, за да направите най-добрия и информиран избор, който ще удовлетвори всичките ви нужди и желания.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 44768
Греблото е с размер 29х37 см, изработено от високоустойчив полипропилен. Лопатата е необходим помощник както през снежните периода, така и в животновъдството и земеделието. Снабдено с алуминиева лайсна и дървена дръжка с ръкохватка за по-добър захват, греблото е високоустойчиво на удар и външни влия..
32.06лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 44607
Гребло за избутване на сняг Yaparlar, изработено от PP Co-polymer материал, подходящо за продължителна употреба. Със своя ергономичен дизайн греблото за сняг се използва за избутване/издърпване и почистване на сняг през зимата в много различни зони като дом, работно място, училище, спирки на градски..
22.87лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 43334
Гребло за почистване и подравняване на пръста в двора, градината, също така и добър помощник в обора. Много добра възможност за издърпване/почистване на снега от ниски сгради и покриви.С отвор за дръжка Ф29..
11.52лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 13540
Гребло за сняг РР усилено BERTANI е с ширина 390 мм, височина 420 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка. Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градината. През зимния сезон най-л..
14.15лв
Бранд: BERTANI Код на продукта: 39412
Гребло за сняг от поликарбонат, екстра здраво BERTANI е с ширина 350 мм, височина 459 мм. Греблото е с отвор за дръжка Ф35 мм, синьо на цвят, без дръжка.Устойчиво атмосферни влияния. Издържа на температури от -50 до +70°C Марката Bertani предлага широка гама градински и земеделски инструменти. Лесн..
30.79лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 43281
Градинско гребло за сняг с диаметър на отвора за дръжка ф38. Размери на работната част на греблото 370*460мм...
27.02лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 17792
Гребло за сняг желязно YAPARLAR е с ширина 460 мм, височина 320 мм, диаметър на отвор за дръжка Ф28 мм, без дръжка. Лесни и удобни за работа те са незаменим помощник в дома и градината. През зимния сезон най-лесният начин за почистване на снега е чрез греблото за сняг, което се предлага в няколко ра..
19.22лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 38368
Гребло за сняг РР огънато PREMIUM първо качество, издържа до -20 градуса. Греблото е с ширина 370 мм, височина 330 мм и диаметър на отвор за дръжка ф 32 мм. Изработено от първокачествен полипропилен, оранжево на цвят, предлага се без дръжка. Зимата е прекрасен сезон, но има и своите недостатъци, еди..
6.24лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 29269
Гребло за сняг РР огънато ВАЛЕРИЙ без дръжка е с ширина 370 мм, височина 330 мм и диаметър на отвор за дръжка ф32мм. Греблото е изработено от полипропилен, синьо на цвят. Зимата е прекрасен сезон, но има и своите недостатъци, един от тях е натрупването на голямо количество сняг, който ако не се изчи..
7.64лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 31261
Гребло за сняг РР огънато ВАЛЕРИЙ HOBBY без дръжка е с ширина 370 мм, височина 330 мм и диаметър на отвор за дръжка ф32 мм. Греблото е изработено от полипропилен, черно на цвят. Зимата е прекрасен сезон, но има и своите недостатъци, един от тях е натрупването на голямо количество сняг, който ако не ..
6.94лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 40044
Гребло за сняг РР огънато PREMIUM с дръжка е с ширина 370 мм, височина 330 мм и диаметър на отвор за дръжка ф32 мм. Греблото е изработено от първокачествен полипропилен, оранжево на цвят. Зимата е прекрасен сезон, но има и своите недостатъци, един от тях е натрупването на голямо количество сняг, кой..
12.35лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 29270
Гребло за сняг РР огънато ВАЛЕРИЙ с дръжка е с ширина 370 мм и височина 330 мм. Греблото е изработено от полипропилен, синьо на цвят. Зимата е прекрасен сезон, но има и своите недостатъци, един от тях е натрупването на голямо количество сняг, който ако не се изчисти навреме, се превръща в лед, особе..
13.74лв
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)