МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ВЕНДУЗИ ЗА СТЪКЛО

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 46266
Единична вакуум дръжка, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибростъкла или порцелан. Това, което трябва да направите е да позиционирате дръж..
67.79лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 46267
Единична вакуум дръжка с монометър, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибростъкла или порцелан. Това, което трябва да направите е да позици..
106.84лв
ВАКУУМ ДРЪЖКА ALU ТРОЙНА 100 КГ PREMIUM ВАКУУМ ДРЪЖКА ALU ТРОЙНА 100 КГ PREMIUM
-17 %
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 45079
Тройна вакуум дръжка PREMIUM, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибростъкла или порцелан. Това, което трябва да направите е да позиционират..
31.51лв 37.97лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 46265
Двойна вакуум дръжка PREMIUM е с товаримост 80 кг и е изработена от алуминий, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече за пренасяне на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибостъкла или ..
32.52лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 16773
Двойна вакуум дръжка PREMIUM, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибростъкла или порцелан. Това, което трябва да направите е да позиционират..
22.92лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 16774
Единична вакуум дръжка PREMIUM, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибростъкла или порцелан. Това, което трябва да направите е да позиционир..
12.46лв
Бранд: TOPEX Код на продукта: 15811
Двойна вакуум дръжка ТОРЕХ, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибростъкла или порцелан. Това, което трябва да направите е да позиционирате ..
28.19лв
Бранд: TOPEX Код на продукта: 15812
Единична вакуум дръжка TOPEX, подходяща за пренасяне на плоскости и най-вече на стъкла. Благодарение на нейните смукателни подложки и силният вакуум, лесно може да бъде прикачена към гладки повърхности като плочки, стъкла, фибростъкла или порцелан. Това, което трябва да направите е да позиционират..
15.97лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)