МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

РЕЗЕРВНИ КОЛЕЛА ЗА КОЛИЧКИ

Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 34976
Външна гума с грайфер YAPARLAR за колчика строителна и градинска. Описание: Външна гума с грайфер Външен диаметър:350 мм. Дебелина: 70 мм. Вътрешен диаметър: 200 мм. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от градинска техника..
25.87лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 34977
Вътрешна гума с вентил YAPARLAR за количка строителна и градинска. Описание: Вътрешна гума с вентил Външен диаметър: 340 мм. Дебелина: 70 мм. Вътрешен диаметър: 200 мм. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от градинска техника...
9.91лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42898
Колело YAPARLAR за строителни и градински колички направено от първокласен полиуретан. Джанта от галванизирана стомана и усилена полиамидна втулка. Плътното колело с лагер е с размер Ф 335 мм, черно на цвят. Диаметър на оста 20 мм и ширина 70 мм. Колело е подходящо за строителни и градински колич..
45.72лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42913
Колело YAPARLAR за строителни и градински колички направено от плътна гума Джанта от галванизирана стомана и полиамидна втулка. Колело е подходящо за строителни и градински колички, осигурява бързо и лесно придвижване и издържа на всички килограми предназначени за количките. Ще намерите всичко, от..
20.14лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42912
Колело YAPARLAR за строителни и градински колички направено от плътна гума Джанта от галванизирана стомана и двоен аксиален лагер. Колело е подходящо за строителни и градински колички, осигурява бързо и лесно придвижване и издържа на всички килограми предназначени за количките. Ще намерите всичко,..
25.94лв
Бранд: MMS Код на продукта: 24284
Колелото е подходящо за багажни колички, осигурява бързо и лесно придвижване и издържа на всички килограми предназначени за количките. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от градинска техника. Описание: Колело за количка багаж..
20.42лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 18348
Резервно надуваемо колелото с полиамидна втулка е подходящо за товарни и градински колички, осигурява бързо и лесно придвижване и издържа на високи натоварвания. Външен диаметър: 350 мм Ширина на гумата: 70 мм Товароносимост: 80 кг..
35.36лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 11158
Колело плътно с усилена полиамидна втулка. Колело е подходящо за строителни и градински колички, осигурява бързо и лесно придвижване и издържа на всички килограми предназначени за количките. Резервно колело за строителни и градински колички направено от първокласен полиуретан. Външен диаметър: 335..
28.22лв
Бранд: MMS Код на продукта: 41205
Колело за количка PU с джанта жълто PREMIUMFIX. Колелото е плътно, съдържа достатъчно количество полиуретан, който го омекотява. Колелото притежава двойни аксиални лагери с диаметър 360 мм, диаметър на оста 19 мм и ширина 76 мм. Колелото е подходящо за всички товарни колички предлагани в сайта, оси..
41.05лв
Бранд: MMS Код на продукта: 42910
Колело резервно PREMIUMFIX е с размер ф 200мм. Изработено от гума и PVC с втулка. Икономичен, здрав и надежден вариант за багажни колички и други с максимална товароносимост 200 кг. на колело. Колелото е подходящо за товарните колички, осигурява бързо и лесно придвижване и издържа на всички килог..
9.12лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)