МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ВИНТОВЕРТИ

Всеки дом се нуждае от регулярно освежаване и ремонтни дейности. Едни от инструментите, които са ви необходими, са винтовертите. Те могат да влязат в употреба и в различни сфери като корабостроенето, строителството и автомобилостроенето.

Използват се за завиване и отвиване на крепежни елементи и са особено ценни, когато искате да спестите време и излишни усилия.

При избора на модел първо трябва да определите колко често ще го използвате и за какви дейности той ще влезе в употреба. В зависимост дали ще работите цял ден или можете да отделяте само по няколко часа може да се спрете на винтоверт с кабел или безжичен вариант. Освен това е препоръчително да разгледате основните характеристики на конкретния модел като например скорост на въртене и мощност.

Видове винтоверти

Винтовертите са инструменти, които се отличават с компактност, удобство при продължителна работа и лекота при употреба. Те са известни с широката си приложимост и ефективност.

Основно се делят на електрически и акумулаторни в зависимост от типа захранване — на ток или батерии.

Електрическите винтоверти работят на ток. Те се разделят на стандартни модели и такива за гипсокартон. Първият подвид е предназначен за отвиване и завиване на винтове в дома или на работното място. Вторият тип осигурява по-бърз и прецизен контрол относно това колко дълбоко ще влезе винта. 

Акумулаторните винтоверти се отличават с голяма скорост и висока прецизност. Те имат реверс (ляв/десен ход), който ви дава възможност да завивате и отвивате винтове с една ръка. От друга страна, от това какви са параметрите на батерията на дадения модел акумулаторен винтоверт зависи каква ще е продължителността на неговата работа.

Винтоверти на сайта на “ВАЛЕРИЙ”

За да изберете най-добрите инструменти за ремонтните дейности у дома или за работа, разгледайте сайта ни. Там може да откриете разнообразни модели професионални и любителски винтоверти на изгодни цени.

Електрическият винтоверт Premium HD разполага с 23 степени за регулиране на затягането и е предназначен за пробиване със съответните свредла. Той се характеризира с възможност за многократна употреба и универсалност поради превключващата се посока на въртене.

Други варианти, които можете да изберете, са: електрическият винтоверт RTRMAX за гипсокартон с мощност от 710W; професионалният модел на същата марка с мощност от 300W и размер на патронника от 10 мм; моделът на Premium с 24 степени на затягане.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41153
Винтоверт акумулаторен ударен с безчетков мотор RTRMAX е с модерен ергономичен дизайн, висок въртящ момент. Уреда работи при натискане на спусъка и спира с неговото пускане. При операцията на завинтване или отвинтване на болтовете е нужно да се изберат болтове или гайки подходящи за сокетата. Настан..
359.46лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 41155
Гайковерт акумулаторен ударен с безчетков мотор RTRMAX е с модерен ергономичен дизайн. С удобна дръжка против хлъзгане и висок въртящ момент. Главната сфера на използване на този винтоверт е завинтване или отвинтване на болтове и гайки с определени размери. Уредът се използва за смяна на гуми, смяна..
376.44лв
Бранд: TOPEX Код на продукта: 21272
Приложение: За завинтване и отвинтване на болтове, за завинтване и отвинтване на нипели, както и за пробиване на дупки в дърво, метал и изкуствени или дървоподобни материали. Технически данни: Номинално напрежение: Постоянно напрежение 4,8 V Оборотна скорост на шпиндела на празен ход: 250 мин-1 Те..
44.04лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 45044
Технически данни: Мощност: 710W Напрежение: 230V/50 Hz Обороти на празен ход: 0-400 об./мин. Въртящ момент: 18 NM Размер на патрона: 6мм..
121.32лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 34588
Винтоверт за гипсокартон електрически PREMIUM е предназначен за завинтване на винтове в гипсокартон или развинтване на винтове от гипсокартон. Не използвайте помощни аксесоари за работи, различни от тези, за които инструментът е предназначен! Всякакви други форми на използване са изрично изключени. ..
77.87лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 45170
Подходящ е за използване при работи по затягане-демонтаж на болтове, монтаж на скелета и стелажи, монтаж на оборудване за свързване на покрива, директни работи по затягане-демонтаж в дърво и бетон, работилници и сервизи. Технически данни: Мощност: 1010W Напрежение: 230V/50 Hz Оборо..
155.88лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33299
Технически данни: Мощност: 280W Напрежение: 230V/50 Hz Обороти на празен ход: 0-750 об./мин. Размер на патрона: 1.5- 10мм..
58.98лв
Бранд: PREMIUMHD Код на продукта: 43551
Eлектрически винтоверт Premium HD с 23 степени за регулиране на силата за затягане. Винтовертът е предназначен за пробиване със съответните свредла. Посоката на въртене може да се превключва, следователно устройството може да се използва и като отвертка и машина за резби. Технически данни: Мощно..
63.60лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 44584
Технически данни: Мощност: 300W Напрежение: 230V/50 Hz Обороти на празен ход: 0-800 об./мин. Размер на патрона: 10мм..
56.98лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 43325
Електрическа бормашина RTR MAX притежава превключвател за заключване, завъртане наляво/надясно, леко и удобна за работа с 4 метров кабел. Бърза смяна на битовете, бързо пробиване, бутон за фиксиране на спусъка и регулиране на скоростта. Технически данни: Мощност: 570W Напрежение: 230V/50 Hz Оборот..
144.00лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 38970
Електрически винтоверт RTR MAX е ръчен електроуред, клас ІІ, с двойно изолиран корпус. Има еднофазов двигател, чиято оборота скорост се редуцира чрез зъбно колело. Може да бъде използвана, като свредел за дупки в дърво и дървоподобни материали, и с най-различни накрайници, които имат ръкохватки с ше..
147.18лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)