МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

БРАДВИ

Брадвите са изключително полезни инструменти, ако искате да извършвате селскостопански дейности, да цепите дърва или отсичате дървета. Съществуват разнообразни модели, които се различават едни от други по тегло, материал, форма на главата, дръжки и приложение.

Видове брадви

Брадвите могат да бъдат туристически, за цепене на дърва и такива за сечене.

Брадви за цепене на дърва

Брадвите за цепене на дърва се използват за по-лесното разделяне на дървени трупи. Те имат клиновидна форма, тежка работна част и по-дебело острие в сравнение със секирите. Разширената им горна част позволява по-бързото отделяне на цепениците и предотвратява засядането на главата в дървото. Отличават се с дълги и прави дръжки и леко тегло.

Брадви за сечене

Друг вид брадви са тези за сечене. Предназначението им е да разсичат дървото напречно на влакната и се характеризират с по-леки глави и стеснен профил в предната част. При повечето модели дръжките са дървени и дълги, за да се осигури по-добър замах при работа. Въпреки че правите дръжки са по-универсални и популярни, извитите предоставят по-добър баланс. Сред основните предимства на секирите е фактът, че са леки, което улеснява повече работния процес.

Туристически брадви

Туристическите брадви могат да се използват за риболов, лов, къмпинг, за туризъм или в домакинството.

Независимо на какъв модел се спрете, първо, се уверете, че е изработен от качествен материал. Професионалните брадви са най-добрият избор. Повечето видове имат дръжки, създадени от твърда дървесина — дъб или ясен, която осигурява устойчивост и издръжливост във времето. Друг вариант на изработка е фибростъкло, което ще омекоти захвата и ще предпази от изплъзване благодарение на гумираното си покритие.

Брадви от онлайн магазин ВАЛЕРИЙ

Преди да изберете подходящ модел качествена брадва, прегледайте характеристиките му и преценете за какъв тип работа ще ви трябва.

Инструментът за цепене на дърво Premium HD e идеален избор благодарение на удобната си дължина и ергономична дръжка от фибростъкло. Брадвата тип “клин” се отличава и с острие, изработено от въглеродна стомана.

Ако искате да отидете на къмпинг, то моделът Herly е точният за вас. Той се отличава с удобна фибърна дръжка, поемаща вибрациите при удар, с механична здравина, и устойчивост на разсъхване и гниене.

Разгледайте и другите ни предложения, за да вземете най-доброто решение, което ще удовлетвори желанията, целите и нуждите ви, независимо дали искате да поваляте цели дървета, цепите големи трупи или кастрите разпалки.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: VALBG Код на продукта: 10630
Брадва българска закалена е с изработена от дърво, теглото й е 1700 гр. Брадвата е с отвор за дръжка с размери 40*50 мм. Нашата разнообразна гама от продукти предоставя различни видове брадви, без значение от размера и преназначението ѝ. Независимо дали ще поваляте цели дървета, ще кастрите разпалки..
66.05лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 30763
Брадва с дървена дръжка Тегло на брадвата: 1000 гр. Дължина на дръжката: 95 см..
26.38лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 17949
Брадва е с удобна дръжка изработена от дърво, теглото й е 1500 гр с дължина на дръжката 95 см. Нашата разнообразна гама от продукти предоставя различни видове брадви, без значение от размера и преназначението ѝ. Независимо дали ще поваляте цели дървета, ще кастрите разпалки или ще цепите големи труп..
40.14лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 31231
Брадва с дървена дръжка Тегло на брадвата: 1700 гр. Дължина на дръжката: 100 см..
41.29лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 30764
Брадва е с удобна дръжка изработена от дърво, теглото й е 2000 гр с дължина на дръжката 95 см. Нашата разнообразна гама от продукти предоставя различни видове брадви, без значение от размера и преназначението ѝ. Независимо дали ще поваляте цели дървета, ще кастрите разпалки или ще цепите големи труп..
42.52лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 28714
Брадва с фибърна дръжка HERLY е с тегло 1250 гр и дължина на дръжката 70 см. Брадвата е с ергономична и удобна дръжка изработена от фибростъкло, поемаща вибрациите при удар, без да ги прехвърля върху ръката, има висока механична здравина, както изобщо не е подложена на гниене и разсъхване. Устойчива..
25.63лв
БРАДВА С ФИБЪРНА ДРЪЖКА HERLY 1500ГР 82СМ
-12 %
Бранд: HERLY Код на продукта: 16616
Брадва с фибърна дръжка. Ергономична и удобна дръжка от фибро стъкло, поемаща вибрациите при удар. Тегло на брадвата: 1500 гр. Дължина на дръжката: 82 см..
29.48лв 33.50лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 28713
Брадва с фибърна дръжка HERLY е с тегло 500 гр и дължина на дръжката 37 см. Брадвата е с ергономична и удобна дръжка изработена от фибростъкло, поемаща вибрациите при удар, без да ги прехвърля върху ръката, има висока механична здравина, както изобщо не е подложена на гниене и разсъхване. Устойчива ..
12.82лв
Бранд: HERLY Код на продукта: 16617
Брадва с фибърна дръжка HERLY е с тегло 600 гр и дължина на дръжката 37 см. Брадвата е с ергономична и удобна дръжка изработена от фибростъкло, поемаща вибрациите при удар, без да ги прехвърля върху ръката, има висока механична здравина, както изобщо не е подложена на гниене и разсъхване. Устойчива ..
14.63лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 20038
Брадва с фибърна дръжка PREMIUM усилена е с тегло 600гр и дължина на дръжката 37 см. Брадвата е с ергономична и удобна дръжка изработена от фибро стъкло, поемаща вибрациите при удар, без да ги прехвърля върху ръката, има висока механична здравина, не е подложена на гниене и разсъхване. Независимо да..
17.27лв
Бранд: TOPEX Код на продукта: 18094
Брадва универсална Тегло: 600 гр. Дръжка: Метална с удобна PVC ръкохватка..
27.46лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)