МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

СТРОИТЕЛНИ СТЪЛБИ

Строителните стълби са ценен помощник при извършването на ремонтни дейности у дома или на работното място. Качествените модели се характеризират с много плюсове: удобство, практичност, мултифункционалност, стабилност и красив дизайн.

Стълбите се делят на два основни типа — едно-двуподходнии двойни. Първите трябва да се опрат на стената, преди да бъдат използвани, докато при вторите това не е необходимо.

Често строителните стълби са изработени от дърво или метал.

Фактори при покупка

Изборът на правилния модел стълби зависи от няколко важни фактора, които да определят крайната покупка. Това са размер, качество, безопасност, практичност, стабилност и цена.

Щом става дума за размер, тук трябва да се има предвид три основни елемента — широчина и височина на стълбата, брой на стъпалата и секциите ѝ. Височината е определяща за практичността на стълбата, а широчината — за стабилността, която тя ви осигурява. По-широките модели са по-удобни за използване и по-безопасни при употреба. Що се отнася до броя на стъпалата и секциите, то те са важни за това колко комфортно ще се чувствате на стълбата, докато работите.

Товароподемността е друга характеристика, играеща ключова роля при избора на дървена или алуминиева строителна стълба. Всъщност тя представлява максималното тегло, което може да поддържа. Зависи от конструкцията и модела на дадената стълба. 

Дизайнът, от друга страна, също би могъл да се включи като влияещ за покупката фактор. Този елемент е важен, защото той отразява вкусовите ви предпочитания и отговаря на нуждите ви. Какъвто и дизайн да харесате обаче, имайте предвид, че преди всичко стълбата трябва да е функционална и удобна за употреба и съхраняване.

Строителни стълби от сайта на “Валерий”

В сайта на “Валерий” ще откриете различни видове строителни стълби.

Дървената стълба с 3 стъпала, предлагана от нас, e удобна и лесно преносима и може да се използва като помощно средство за извършване на разнообразни ремонтни дейности. Преди употребата ѝ тя трябва да се постави на твърда, равна и неподвижна повърхност за осигуряване на повече стабилност и безопасност. Освен това, за да протича работният процес гладко и безпроблемно, при използването ѝ не бива да се надвишава максимално допустимият ѝ товар. Той включва теглото на ползващия ѝ и тежестта на предметите, поставени на стъпалата или площадката ѝ.

Ако искате да закупите модел от алуминий, то стълбата Drabest MMS е подходящият избор за вас. Тя е двустранна и свободно стояща, като се характеризира с неплъзгащи се стъпала за осигуряване на по-голяма безопасност. Този модел е изключително удобен за извършване на задачи, изискващи повече време като боядисване или инсталации.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Бранд: VALBG Код на продукта: 41393
Стълба дървена PREMIUMFIX изработена от топола с 3 стъпала е с размер 120 см. Стълбата е уред с напречни стъпала, който служи за достигане на предмети, поставени нависоко. Има два основни вида – единични, които се опират на стената и двойни стълби, материалите, от които се изработват са най-често дъ..
77.87лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39452
Описание: Резервна тапа за стълба ALPOS Размер: 62х25х28 мм..
2.58лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39450
Описание: Резервна тапа за стълба ALPOS Размер: 64х21 мм Цвят: червен..
2.60лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39453
Описание: Резервна тапа за стълба ALPOS Размер: 68х25х28 мм..
2.58лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39420
Професионална стълба от алуминий Drabest с многократно осигуряване на сглобката между стъпалото и рамото. Изцяло рифелованите стъпала на стълбата гарантират сигурно качване и слизане, без опастност от плъзгане. Двукомпонентните тапи на основата гарантират доброто сцепление с повърхността, върху коят..
357.46лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39431
Стълба алуминиева двураменна ALPOS е с 2х7 стъпала, и височина в сгънато положение 2,7 м. Товаримост 150 кг. Гаранция 3 години и тегло 7,22 кг. Отговаря на всички нормативни изисквания изработена според изискванията на стандарт EN131. След доставката и преди първата й употреба, внимателно огледайте ..
372.24лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39432
Стълба алуминиева двураменна ALPOS е с 2х9 стъпала, и височина в сгънато положение 3,3 м. Товаримост 150 кг. Гаранция 3 години и тегло 9,16 кг. Отговаря на всички нормативни изисквания изработена според изискванията на стандарт EN131. След доставката и преди първата й употреба, внимателно огледайте ..
387.05лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39433
Стълба алуминиева двураменна ALPOS е с 2х11 стъпала, и височина в сгънато положение 3,8 м. Товаримост 150 кг. Гаранция 3 години и тегло 11,16 кг. Отговаря на всички нормативни изисквания изработена според изискванията на стандарт EN131. След доставката и преди първата й употреба, внимателно огледайт..
479.68лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39434
Стълба алуминиева двураменна ALPOS е с 2х13 стъпала, и височина в сгънато положение 4,3 м. Товаримост 150 кг. Гаранция 3 години и тегло 11,16 кг. Отговаря на всички нормативни изисквания изработена според изискванията на стандарт EN131. След доставката и преди първата й употреба, внимателно огледайт..
541.86лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39440
Стълба алуминиева двураменна ALPOS е с 2х14 стъпала, и височина в сгънато положение 4,56 м. Товароносимост 150 кг. Отговаря на всички нормативни изисквания изработена според изискванията на стандарт EN131. След доставката и преди първата й употреба, внимателно огледайте стълбата и се уверете, че вси..
794.64лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 40075
Стълба алуминиева двураменна ALPOS е с 2х16 стъпала, и височина в сгънато положение 5,1 м. Товароносимост 150 кг. Отговаря на всички нормативни изисквания изработена според изискванията на стандарт EN131. След доставката и преди първата й употреба, внимателно огледайте стълбата и се уверете, че всич..
1,127.28лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 39443
Стълба алуминиева двустранна сгъваема ALPOS е с 2х3 стъпала, височина 70 см и работна височина 222 см. Стълбата е изработена по европейски стандарт EN 131. Товаримост 150 кг и тегло на стълбата 2,8 кг. Олекотените алуминеви стъпала и опори, правят стъпбата лека и удобна за позлване. Леки и практични..
153.12лв
Показва 1 до 12 от 53 (5 страници)