МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

МРЕЖИ, НАЙЛОНИ, КОНСУМАТИВИ

Градината е мястото, където можете да релаксирате, да отглеждате цветя или реколта като картофи, домати и други плодове и зеленчуци. За да се погрижите за насажденията и овошките си и да ги предпазите от климатичните условия, ще трябва да се снабдите със защитни мрежи, найлони и различни консумативи.

Защитните мрежи против градушка покриват уязвимите на метеорологичните промени обекти и така намаляват риска от увреждането им при градушки. Моделът на Premium е подходящ избор, ако искате  да предпазите насажденията, овошките и лозята си.

Друг тип мрежи са засенчващите. Сред предимствата им са възможността за регулиране на светлината, ограничаване нагряването на растенията и осигуряване на подходящите условия за техния растеж. Така засенчващите мрежи помагат за подобряването на качеството на реколтата.

Проблемът с плевелите засяга всички градинари. Ако се сблъсквате със същата неприятна ситуация, ще се нуждаете от ефикасна мрежа, предотвратяваща появата на вредители. Тя може да задържи влагата в почвата, като намали изпаренията и така да помогне в борбата с плевелите. Защитните мрежи често са изработени от материали, които не позволяват проникването на достатъчно светлина до почвата. По този начин се отнема необходимата за плевелите светлина, за да растат.

Птиците също могат да навредят на насажденията ви, поради което трябва да предприемете мерки срещу това. Покупката на лесна за поставяне здрава защитна мрежа е чудесен избор за целта.

Други необходими консумативи за вашата градина са найлоните. Те покриват големи повърхности, а според предназначението им могат да помогнат за растежа на растенията или да осигурят по-голяма  защита от вредители.

Ако отглеждате насаждения, ще ви трябват и мрежи за пакетаж на селскостопанска продукция. Допълнителни продукти, с които може да се снабдите, са колове за разсад, ленти за отблъскване на птици, покривала срещу слана и други.

Мрежи, найлони, консумативи от онлайн магазин “ВАЛЕРИЙ”

Защитните мрежи, които се използват за селското стопанство или за извършване на задачи в градината, имат различни приложения. Основната им цел е да осигурят защита на насажденията от неблагоприятни метеорологични условия. Те също така предоставят защита от насекоми и птици, като създават бариера, предотвратяваща физическия достъп на вредителите до реколтата.  Не на последно място помагат за растежа на растенията.

Ако искате да се сдобиете с качествени защитни мрежи, найлони и други консумативи, разгледайте наличните модели в сайта на “Валерий”. Ако се затруднявате с избора, не се колебайте да се свържете с нашите експерти консултанти.

Пазарувайки от www.valerii.com, получавате безплатна доставка за поръчка над 100 лева. Продуктите ви ще бъдат доставени бързо и надеждно. В случай че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с екипа ни.

 

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 45928
Едно решение за градината. С помощта на градинските разделители можете да проектирате пространството около къщата от самото начало, да определите пътеките, да отделите моравата от чакъла или мулча. Благодарение на пластмасовите бордюри можете да оформите всякакви фигури. Тези видове бордюри са по-до..
13.14лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 32538
Мрежа защитна срещу птици е с ширина 4 м, дължина 75 м и размер на отвора 20*20 мм. Мрежата служи за предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникват въздух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проникнат през нея. Мрежата срещу птици е лека, здрав..
122.81лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 28202
Комплект от 25 броя кол за разсад, изработен от PVC материал, с дължина 1,7 метра и диаметър Ф27мм...
2.87лв
ЛЕНТА ЗА ОТБЛЪСКВАНЕ НА ПТИЦИ DECOREX ЛЕНТА ЗА ОТБЛЪСКВАНЕ НА ПТИЦИ DECOREX
-12 %
Бранд: DECOREX Код на продукта: 44860
ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА - Холограмна лента разработена да прогонва неканените пернати посетители, залагайки на специфично отразяване с пречупване на светлината – ефект, който силно плаши и обърква повечето птици - Монтира се по начин, улесняващ движението, лъскавият птичи репелент ще изпраща н..
6.76лв 7.68лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33945
Силно лепяща лента за снаждане или поправка на разкъсан полиетилен. Отлична UV устойчивост и влагоусточивост. Много подходяща за уплътняване на полиетилена около вратите и прозорците в оранжерията, както и за опаковане. Приложение: Залепете върху чиста и суха повърхност, при необходимост и от двет..
9.89лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 30673
Мрежа за краставици е с дължина 90 л.м. в кг, височина (при монтаж на поле) 140-150 см и размер на отвор 80х80 мм. Продуктът се предлага на руло с тегло приблизително 13 кг. Обявената цена е за 1 кг. Мрежата осигурява нуждата от пространство на краставиците, за да могат да се развиват. Благодарение ..
14.90лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 46253
Универсална опаковачна мрежа, предназначена за пакетаж на селскостопанска продукция. Мрежа "Гаца" е характерна с това, че е лесна за употреба, подходяща е за опаковане на картофи, лук, пипер, плодове, зеленчуци, цитруси и много други...
22.01лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 45992
Зелена мрежа за вертикална подкрепа на краставици и корнишони. Тя е UV стабилизирана с размер на отвора 15 х 17 см. Поддържащата мрежа е с двойна нишка в двата края, което я прави достатъчно силна, за да поддържа както краставици и домати, така и грах, боб и други зеленчуци. Този продукт позволява ..
6.94лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 47774
Зелена мрежа за вертикална подкрепа на краставици и корнишони. Тя е UV стабилизирана с размер на отвора 15 х 17 см. Поддържащата мрежа е с двойна нишка в двата края, което я прави достатъчно силна, за да поддържа както краставици и домати, така и грах, боб и други зеленчуци. Този продукт позволява п..
6.48лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 38006
Засенчваща мрежа Ширина: 2 м. Дължина: 100 м. Засенчващ фактор: 50% *Този артикул не отговаря на условията за безплатна доставка!..
168.06лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 30721
Мрежа засенчваща е с ширина 1,5 м, дължина 100 м и засенчващ фактор 70%. Засенчващата мрежа намалява въздействието на слънчевите лъчи, лека и устойчива на климатичните условия, тя е направена от HDPE с UV стабилизатор и добавка за защита от ултравиолетовите лъчи. Мрежата е зелена на цвят, подходяща ..
105.05лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 30722
Мрежа засенчваща е с ширина 1,5 м, дължина 100 м и засенчващ фактор 90%. Засенчващата мрежа намалява въздействието на слънчевите лъчи, лека и устойчива на климатичните условия, тя е направена от HDPE с UV стабилизатор и добавка за защита от ултравиолетовите лъчи. Мрежата е зелена на цвят, подходяща ..
190.38лв
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)