МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

РЪЧНИ КОЛИЧКИ

В онлайн магазина се предлагат трайни, надеждни и икономични модели ръчни колички. Коритата са направени от лист с 0,7мм дебелина на стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и твърдост. Заоблените форми на конструкцията съчетават безопасността със съвременния дизайн. Коритото е поставено върху Ф32 тръбно конструирано шаси с 1,2 мм дебелина на стоманата. Имате възможност да поръчате индивидуален модел по ваше изискване, комбинирайки шаси, корито и гуми по избор от нашия асортимент. Вариантите за цветове на прахово боядисване на шаси, корито и джанти са червен, зелен и син, като се заявяват предварително при поръчка на цяло пале.

Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42096
Количка с надуваеми колела GREEN PREMIUM е със заоблени форми на конструкцията съчетават безопасността със съвременния дизайн. Коритото е изработено от лист с 1.2 мм дебелина на стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и твърдост. Коритото е поставено върху Ф32 тръбно конструиран..
230.65лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 43433
Количка с плътни колела GREEN PREMIUM е със заоблени форми на конструкцията съчетават безопасността със съвременния дизайн. Коритото е изработено от лист с 12 мм дебелина на стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и твърдост. Коритото е поставено върху Ф32 тръбно конструирано ша..
195.22лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 16979
Количка с плътно колело - моделът е траен, надежден и икономичен, изработен от галванизирана стомана. Заоблените форми на конструкцията съчетават безопастността със съвремения дизайн. Коритото е направено от лист с 0,7 мм дебелина на стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и тв..
90.84лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 44352
Ръчна количка с надуваемо колело GREEN HERLY. Моделът е траен, надежден и икономичен. Заоблените форми на конструкцията съчетават безопастността със съвремения дизайн. Метериал: Коритото е направено от лист с 0,7 мм дебелина от галванизирана стомана, огъната по специална технология, гарантираща сила..
105.30лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 28750
Количка с усилено плътно колело - моделът е траен, надежден и икономичен. Заоблените форми на конструкцията съчетават безопастността със съвремения дизайн. Метериал: Коритото е направено от лист с 0,7 мм дебелина на стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и твърдост. Коритото ..
96.10лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42080
Количка ръчна PREMIUM 90 л, галванизирана с плътно колело от полиамид и полипропилен изработена от галванизирана стомана. Количката е с товаримост 120 кг. Коритото е направено от лист с 0,8 мм дебелина на стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и твърдост. Коритото е поставено в..
139.73лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 44351
Количка галванизирана с усилено колело PREMIUM, моделът е траен, надежден и икономичен. Заоблените форми на конструкцията съчетават безопастността със съвремения дизайн. Коритото е направено от лист с 0,7мм дебелина галванизирана стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и твърдос..
155.26лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 14157
Количка галванизирана с усилено колело - моделът е траен, надежден и икономичен. Заоблените форми на конструкцията съчетават безопастността със съвремения дизайн. Метериал: Коритото е направено от лист с 0,7мм дебелина на стоманата, огъната по специална технология, гарантираща сила и твърдост. Кори..
132.76лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42915
Резервна ос за строителни и градински колички от закалена дебелостенна тръба. Комплект с усилена полиамидна втулка. Полиамидни дистанционери и шпленд. Размер: Ф20 мм. Дължина 150 мм. Ще намерите всичко, от което се нуждаете в онлайн магазин valerii.com, тук ще откриете огромно разнообразие от гради..
10.82лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 26537
Корито за ръчна количка YAPARLAR е с обем 80 л и товаримост 100 кг. Коритото е прахово боядисано и е с дебелина 0,7 мм. Без отвори за закрепване, пробиват се спрямо модела на количката. Ръчните колички, които широко се ползват в строителството за транспорт на всякакъв вид материали и инвентар. М..
38.42лв
Бранд: YAPARLAR Код на продукта: 42911
Корито за ръчна количка с обем 90 литра и дебелина на ламарината 0,80 мм. Резервно галванизирано корито за ръчна количка. Без отвори за закрепване, пробиват се спрямо модела на количката. Ръчните колички, които широко се ползват в строителството за транспорт на всякакъв вид материали и инвентар. ..
45.52лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)