МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

MMS

Търговски процес в добре оборудвани и естетично подредени магазини - това е мечтата за търговеца и удоволствие за клиента.
Отдел Модулни маркетни системи ( MMS ) предлага най-новите тенденции в стелажното оборудване и осигурява голямо разнообразие от продукти за цялостно подреждане на търговски и складови обекти.
 
Дейността на MMS е насочена главно в две направления:
Търговко оборудване на магазини, включващо: стелажи, касови модули, щанд маси, колички, кошници, входно/изходни устройства, шишове, ценови лайсни, пластмасови контейнери и касети за насипни стоки и всички аксесоари, необходими за цялостното завършване на един търговски обект;

Складово оборудване, включващо: стелажи за ръчна обработка на товарите с товароносимост до 300 кг. на рафт, палетни и конзолни стелажи за машинно обработване на товарите;

Спомагателен инвентар - касети и контейнери за насипна стока, багажни колички, домакински стелажи

Голямо разнообразие на стелажи и стелажни решения, богата палитра от възможности за стелажно оборудване, както на малки магазини, така и на големи търговски обекти, комплексно реализиране на потребителските потребности, ефективно общуване с клиентите, упорит труд! Това са само част от условията, благодарение на които вече над 10 години MMS има своето заслужено място на българския пазар.
С помощта на 3D програми изработваме вариативен проект за подреждане на стелажни системи. Предлагането на различни варианти е с цел постигане на желаната от клиентите конфигурация на стелажите и естетическо аранжиране на търговското пространство.

 


Бранд: MMS Код на продукта: 29732
Анкер сегмент е с размер D х L:6 х 60 мм, ho min 40 мм и h min 35 мм. В опаковка по 100 броя. Използва се за закрепване на тежки конструкции и детайли в материали като бетон и камък. Подходящ за монтаж с предварително позициониране и е оптимално решение за проходен монтаж. При затягане на гайката ан..
21.36лв
Бранд: MMS Код на продукта: 29821
Хоризонталната част от Крак за стелаж крайстенен или стелаж двустранен (гондола). За крайстенен се използва една база за една колона. За двустранен се използват две бази за една колона. Произведена със зъби за захващане към колона с безболтова връзка. Дължина на работната част е 370 мм Височина 100..
42.54лв
Бранд: MMS Код на продукта: 29822
Хоризонталната част от Крак за стелаж крайстенен или стелаж двустранен (гондола). За крайстенен се използва една база за една колона. За двустранен се използват две бази за една колона. Произведена със зъби за захващане към колона с безболтова връзка. Дължина на работната част е 470 мм Височина 100..
53.89лв
Бранд: MMS Код на продукта: 30697
Хоризонталната част от Крак за стелаж крайстенен или стелаж двустранен (гондола). За крайстенен се използва една база за една колона. За двустранен се използват две бази за една колона. Произведена е със зъби за захващане към колона с безболтова връзка. Дължина на работната част е 570 мм Височина 1..
56.52лв
Бранд: MMS Код на продукта: 10961
Брава с 4 шипа PREMIUMFIX размер 110х86мм, се предлага с 3 броя ключове тип пирон, подходяща за вкопаване като допълнителна брава. Бравите се различават по размер на бексет и на междуцентрие. Преди да поръчате брава е нужно да сте наясно точно какви размери ще са ви нужни. Бексет се нарича разстояни..
18.00лв
Бранд: MMS Код на продукта: 29684
Брава за каса голяма PREMIUMFIX тип Акарсан е със здрава основа и комплект с насрещник. Бравата се предлага в комплект с 5 броя ключове. Касовите брави са с вграден заключващ механизъм и се отключват посредством касов ключ. Те могат да бъдат основни и допълнителни според това дали са с два или един ..
47.60лв
Показва 1 до 12 от 385 (33 страници)